Ja mam nadzieję, że ta flądra też wróci, co by kolejny ENA nie był potrzebny
Morderstwo Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Matka odpaliła się dziś okropnie, ileś tam postów obrażających i to mega wulgarnie, chyba już z bezsilności bo teraz nie ma już na nic wpływu i też nie wiadomo co B. powie, wiadomo że śledczy mają swoje sposoby, może pójdzie na układ, a ona nic z tym nie będzie mogła zrobić. Pewnie go też jakiś czas nie zobaczy i on może zmienić myślenie bez jej wpływów, do tego całkowita zmiana otoczenia i zobaczy że się z nim nikt nie cacka, jeżeli ktoś mu pomagał to myślę że zacznie myśleć tylko o sobie i może zacznie mówić jak było.
-
Oleilalala
- RóżowePolo
Witam wszystkich!
Niedawno zainteresowałam się tym wątkiem, ale stety i niestety sporo do nadrobienia
Czy jest jakieś konkretne info o tym, co on jej zrobił dokładnie? W sensie wiem, że ona wyszła z domu (to uchwycenie kamery jak wychodzi) i co dalej było? Spotkała się z nim w tym zakładzie jego rodziców?
Niedawno zainteresowałam się tym wątkiem, ale stety i niestety sporo do nadrobienia
Czy jest jakieś konkretne info o tym, co on jej zrobił dokładnie? W sensie wiem, że ona wyszła z domu (to uchwycenie kamery jak wychodzi) i co dalej było? Spotkała się z nim w tym zakładzie jego rodziców?
- Cat_on_the_moon
- Currently:Greece
Poszukaj w sieciOleilalala pisze: ↑ndz gru 21, 2025 5:08 pm Witam wszystkich!
- FaconSexe88
- Szarlotta
Mikołaj dla niego w tym roku łaskawy , przed Mikołajkami decyzja odnośnie ekstradycji , powrót do kraju przed świętami . Nawet nie będą go maglować przed świętami tylko po albo nawet po nowym roku. Niech ,a chwile na przemyślenia już w polskim Areszcie 
siaka bum bum
-
Marantha88
- RoyalBaby
https://goniec.pl/morderstwo-16-letniej ... 2OTYboMYUg
Widzę, że ta kobieta ma ogromny problem ze sobą
Widzę, że ta kobieta ma ogromny problem ze sobą
-
FikolMikol
- Currently: planning drama
Nie rozumiem, o co babie chodzi z tą "mefedroniarą".
Dziewczynie ktoś roztrzaskał głowę, obciął palce itp, co za różnica, czy zażywała substancje czy nie?
Dziewczynie ktoś roztrzaskał głowę, obciął palce itp, co za różnica, czy zażywała substancje czy nie?
Nie próbuj zrozumieć, ta kobieta jest mocno zaburzona. Oby rodzina Mai dostała przynajmniej porządne zadośćuczynienie za te kalumnie. Czytałam, że wnoszą o 1mln zł i bardzo bym chciała, żeby tyle dostali.FikolMikol pisze: ↑pn gru 22, 2025 1:55 pm Nie rozumiem, o co babie chodzi z tą "mefedroniarą".
Bo matka Bartka jest po prostu złą osobą i wg. niej jak ktoś zażywa narkotyki, źle się prowadzi czy coś podobnego, to taką osobę można zabić i z czego ta afera, to morderstwo to - za przeproszeniem - pozbycie się śmiecia.FikolMikol pisze: ↑pn gru 22, 2025 1:55 pm Nie rozumiem, o co babie chodzi z tą "mefedroniarą".
Dlatego ciągle pisze, że Maja była ćpunką, dziwką itp. Oczywiście wszystkie te oskarżenia są wyssane z palca przez cudowną matkę. Ale ona wierzy, że znalazła cudowny sposób na "okoliczność łagodzącą".
Inna sprawa, że sama przedstawia z piętnaście różnych scenariuszy, to Maja się sama zabiła, bi była naćpana, albo że zaatakowała Bartka pod wpływem narkotyków i ten tylko się bronił, no nie umie trzymać się jednego scenariusza.
Poza tym – gdyby Maja rzeczywiście była mocno naćpana, to wyszłoby przy autopsji. Narkotyki mają trudności z "wypłukaniem się" z martwego ciała. Metabolity mefedronu obecne są np. w urynie, której w oczywisty sposób martwe ciało nie wydala.
- FaconSexe88
- Szarlotta
Czyli idąc tym tokiem myślenia , jego syna tez wypadało by zabić tzn wyrzucić śmieci.
siaka bum bum
Nie no przecież on nie jest zdolny do tego przykładny chłopiec i syn idealnej rodzinki... To tak jak na zasadzie na każdym ogródku jest burdel tylko u mnie porządek. A tak poważnie dla tego małego degenerata tylko krzesło.FaconSexe88 pisze: ↑wt gru 23, 2025 8:50 am Czyli idąc tym tokiem myślenia , jego syna tez wypadało by zabić tzn wyrzucić śmieci.
-
natusiaaa96
- Tritonotti
Nasz gwiazdor z Grecji zostanie dziś przetransportowany do Polski, info ze strony polskiej policji 
-
Kitku90690
- PsychoFanka
To chyba dzisiaj go przywiezli juz od kilku dni huczalo a dzisiaj w tv ujecia (hehe) z lotniska
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Dzisiaj było przesłuchanie B., nie przyznał się do winy, odmówił składania zeznań, został przetransportowany do sądu w Mławie aby wydali postanowienie o podtrzymaniu aresztu. Prokuratura powiedziała że nieznacznie zmodyfikowali zarzut zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem, czyli coś jeszcze wyszło w toku śledztwa. Mecenas Kasprzyk powiedział że obrażenia Mai w aktach to coś strasznego nie do opisania, ale dla dobra śledztwa nie ujawnią tego na ten moment, że może później prokuratura zezwoli. Są nagrania jak B. idzie z policjantami w zielonym więziennym drelichu, wszędzie dziś trąbili o tym w tv.
https://www.se.pl/warszawa/nie-przyznal ... -n1MD.html
Ubolewa, biedaczek, nad brakiem telewizora w celi!
I świetną ma fryzurkę. Jak pieczarka
Morda mu się ulała w tej Grecji, tu u nas troszkę zeszczupleje.
- Cat_on_the_moon
- Currently:Greece
Mnie dziwi, że matka ma sprawę w sądzie, czeka na wyrok i dalej szaleje i szkaluje w sieci w sieci ... Ile w tej babie jest nienawiści!
Chyba nie tylko Bartuś przyjmie linię obrony, że jest niepoczytalny, mamusia też....
Chyba nie tylko Bartuś przyjmie linię obrony, że jest niepoczytalny, mamusia też....
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
I tutaj widać że to jeszcze dzieciak, pomimo tego okropnego czynu, może być tak że pęknie jak nagle zobaczy brak przywilejów i wygód, mam wrażenie że on nie zdaje sobie sprawy co mu grozi, na SE pisali że miał też konsolę w tej Grecji i kilkugodzinne codzienne wizyty matki, biorąc pod uwagę co pisał jego ojciec na spotted kilka miesięcy temu m.in., że ona mu powtarza że nic się nie stało to B. może tak myśli że nic mu nie będzie i wróci zaraz na chatę. Trochę zgłębiłam temat i nie przyznanie się do winy to zwykle strategia procesowa, wtedy oskarżenie musi mu udowodnić winę ponad wszelką wątpliwość. Ciekawe tylko czy obrona mu to doradziła przed wglądem do akt i pełnym info o obrażeniach Mai czy już po.marley71 pisze: ↑czw gru 25, 2025 4:01 pm https://www.se.pl/warszawa/nie-przyznal ... -n1MD.html
Bo mamusi świat się zawalił. Takie kobiety podporządkowują całe swoje życie synusiowi czy córusi. Swojego zapewne nie ma, z tego, co wiem, chyba nie było żadnego wywiadu czy nawet wspomnienia o jej koleżankach, że miała jakieś hobby, normalnie wychodziła do ludzi. Zakładam, że po tym, co odwala, dziennikarze by dotarli do jej znajomych, aby spytać, czy zawsze była tak swirnieta. Ta kobieta nie ma nawet równie swirnietej koleżanki, która by była po jej stronie.
-
Kitku90690
- PsychoFanka
-
kulturalnyrozmowca
- LouiBag
Podobno nikt się nim nie zaopiekuje, bo czytałam że ma mieć pojedynczą cele.