Start
Mój profil

Morderstwo Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Kasia98
FejkTiffany

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Kasia98 »

anka_89 pisze: sob gru 20, 2025 7:59 pm Mam nadzieję, że zostanie odpowiednio przywitany :):)
Ja mam nadzieję, że ta flądra też wróci, co by kolejny ENA nie był potrzebny
Katariiina
Mokra Włoszka

Post autor: Katariiina »

Matka odpaliła się dziś okropnie, ileś tam postów obrażających i to mega wulgarnie, chyba już z bezsilności bo teraz nie ma już na nic wpływu i też nie wiadomo co B. powie, wiadomo że śledczy mają swoje sposoby, może pójdzie na układ, a ona nic z tym nie będzie mogła zrobić. Pewnie go też jakiś czas nie zobaczy i on może zmienić myślenie bez jej wpływów, do tego całkowita zmiana otoczenia i zobaczy że się z nim nikt nie cacka, jeżeli ktoś mu pomagał to myślę że zacznie myśleć tylko o sobie i może zacznie mówić jak było.
Oleilalala
RóżowePolo

Post autor: Oleilalala »

Witam wszystkich!
Niedawno zainteresowałam się tym wątkiem, ale stety i niestety sporo do nadrobienia
Czy jest jakieś konkretne info o tym, co on jej zrobił dokładnie? W sensie wiem, że ona wyszła z domu (to uchwycenie kamery jak wychodzi) i co dalej było? Spotkała się z nim w tym zakładzie jego rodziców?
Awatar użytkownika
Cat_on_the_moon
Currently:Greece

Post autor: Cat_on_the_moon »

Oleilalala pisze: ndz gru 21, 2025 5:08 pm Witam wszystkich!
Niedawno zainteresowałam się tym wątkiem, ale stety i niestety sporo do nadrobienia
Czy jest jakieś konkretne info o tym, co on jej zrobił dokładnie? W sensie wiem, że ona wyszła z domu (to uchwycenie kamery jak wychodzi) i co dalej było? Spotkała się z nim w tym zakładzie jego rodziców?
Poszukaj w sieci
au124
Mokra Włoszka

Post autor: au124 »

Wrocil
Awatar użytkownika
FaconSexe88
Szarlotta

Post autor: FaconSexe88 »

Mikołaj dla niego w tym roku łaskawy , przed Mikołajkami decyzja odnośnie ekstradycji , powrót do kraju przed świętami . Nawet nie będą go maglować przed świętami tylko po albo nawet po nowym roku. Niech ,a chwile na przemyślenia już w polskim Areszcie ❤️
siaka bum bum
Marantha88
RoyalBaby

Post autor: Marantha88 »

https://goniec.pl/morderstwo-16-letniej ... 2OTYboMYUg

Widzę, że ta kobieta ma ogromny problem ze sobą
FikolMikol
Currently: planning drama

Post autor: FikolMikol »

Nie rozumiem, o co babie chodzi z tą "mefedroniarą".
Dziewczynie ktoś roztrzaskał głowę, obciął palce itp, co za różnica, czy zażywała substancje czy nie?
Awatar użytkownika
joalla
Dieta 600 kcal

Post autor: joalla »

FikolMikol pisze: pn gru 22, 2025 1:55 pm Nie rozumiem, o co babie chodzi z tą "mefedroniarą".
Dziewczynie ktoś roztrzaskał głowę, obciął palce itp, co za różnica, czy zażywała substancje czy nie?
Nie próbuj zrozumieć, ta kobieta jest mocno zaburzona. Oby rodzina Mai dostała przynajmniej porządne zadośćuczynienie za te kalumnie. Czytałam, że wnoszą o 1mln zł i bardzo bym chciała, żeby tyle dostali.
Gamora
Tritonotti

Post autor: Gamora »

FikolMikol pisze: pn gru 22, 2025 1:55 pm Nie rozumiem, o co babie chodzi z tą "mefedroniarą".
Bo matka Bartka jest po prostu złą osobą i wg. niej jak ktoś zażywa narkotyki, źle się prowadzi czy coś podobnego, to taką osobę można zabić i z czego ta afera, to morderstwo to - za przeproszeniem - pozbycie się śmiecia.

Dlatego ciągle pisze, że Maja była ćpunką, dziwką itp. Oczywiście wszystkie te oskarżenia są wyssane z palca przez cudowną matkę. Ale ona wierzy, że znalazła cudowny sposób na "okoliczność łagodzącą".

Inna sprawa, że sama przedstawia z piętnaście różnych scenariuszy, to Maja się sama zabiła, bi była naćpana, albo że zaatakowała Bartka pod wpływem narkotyków i ten tylko się bronił, no nie umie trzymać się jednego scenariusza.

Poza tym – gdyby Maja rzeczywiście była mocno naćpana, to wyszłoby przy autopsji. Narkotyki mają trudności z "wypłukaniem się" z martwego ciała. Metabolity mefedronu obecne są np. w urynie, której w oczywisty sposób martwe ciało nie wydala.
Awatar użytkownika
FaconSexe88
Szarlotta

Post autor: FaconSexe88 »

Gamora pisze: pn gru 22, 2025 8:00 pm Bo matka Bartka jest po prostu złą osobą i wg. niej jak ktoś zażywa narkotyki, źle się prowadzi czy coś podobnego, to taką osobę można zabić i z czego ta afera, to morderstwo to - za przeproszeniem - pozbycie się śmiecia.
Czyli idąc tym tokiem myślenia , jego syna tez wypadało by zabić tzn wyrzucić śmieci.
siaka bum bum
Nevia91
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nevia91 »

FaconSexe88 pisze: wt gru 23, 2025 8:50 am Czyli idąc tym tokiem myślenia , jego syna tez wypadało by zabić tzn wyrzucić śmieci.
Nie no przecież on nie jest zdolny do tego przykładny chłopiec i syn idealnej rodzinki... To tak jak na zasadzie na każdym ogródku jest burdel tylko u mnie porządek. A tak poważnie dla tego małego degenerata tylko krzesło.
natusiaaa96
Tritonotti

Post autor: natusiaaa96 »

Nasz gwiazdor z Grecji zostanie dziś przetransportowany do Polski, info ze strony polskiej policji 🙂
Kitku90690
PsychoFanka

Post autor: Kitku90690 »

To chyba dzisiaj go przywiezli juz od kilku dni huczalo a dzisiaj w tv ujecia (hehe) z lotniska
lola!!!
DramaQueen

Post autor: lola!!! »

Gdzie ta matka umieszcza taka ilość tych obraźliwych wpisów? Na tym całym spotted Mława czy jeszcze gdzies?
Kasia98
FejkTiffany

Post autor: Kasia98 »

lola!!! pisze: czw gru 25, 2025 11:10 am Gdzie ta matka umieszcza taka ilość tych obraźliwych wpisów? Na tym całym spotted Mława czy jeszcze gdzies?
Teraz przeważnie na profilu Bart Gizy
Katariiina
Mokra Włoszka

Dzisiaj było przesłuchanie B., nie przyznał się do winy, odmówił składania zeznań, został przetransportowany do sądu w Mławie aby wydali postanowienie o podtrzymaniu aresztu. Prokuratura powiedziała że nieznacznie zmodyfikowali zarzut zabójstwa ze szczególnym okrucieństwem, czyli coś jeszcze wyszło w toku śledztwa. Mecenas Kasprzyk powiedział że obrażenia Mai w aktach to coś strasznego nie do opisania, ale dla dobra śledztwa nie ujawnią tego na ten moment, że może później prokuratura zezwoli. Są nagrania jak B. idzie z policjantami w zielonym więziennym drelichu, wszędzie dziś trąbili o tym w tv.
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

https://www.se.pl/warszawa/nie-przyznal ... -n1MD.html

Ubolewa, biedaczek, nad brakiem telewizora w celi! 😂
I świetną ma fryzurkę. Jak pieczarka 😂
Morda mu się ulała w tej Grecji, tu u nas troszkę zeszczupleje.
Awatar użytkownika
Cat_on_the_moon
Currently:Greece

Post autor: Cat_on_the_moon »

Mnie dziwi, że matka ma sprawę w sądzie, czeka na wyrok i dalej szaleje i szkaluje w sieci w sieci ... Ile w tej babie jest nienawiści!
Chyba nie tylko Bartuś przyjmie linię obrony, że jest niepoczytalny, mamusia też....
Katariiina
Mokra Włoszka

marley71 pisze: czw gru 25, 2025 4:01 pm https://www.se.pl/warszawa/nie-przyznal ... -n1MD.html

Ubolewa, biedaczek, nad brakiem telewizora w celi! 😂
I świetną ma fryzurkę. Jak pieczarka 😂
Morda mu się ulała w tej Grecji, tu u nas troszkę zeszczupleje.
I tutaj widać że to jeszcze dzieciak, pomimo tego okropnego czynu, może być tak że pęknie jak nagle zobaczy brak przywilejów i wygód, mam wrażenie że on nie zdaje sobie sprawy co mu grozi, na SE pisali że miał też konsolę w tej Grecji i kilkugodzinne codzienne wizyty matki, biorąc pod uwagę co pisał jego ojciec na spotted kilka miesięcy temu m.in., że ona mu powtarza że nic się nie stało to B. może tak myśli że nic mu nie będzie i wróci zaraz na chatę. Trochę zgłębiłam temat i nie przyznanie się do winy to zwykle strategia procesowa, wtedy oskarżenie musi mu udowodnić winę ponad wszelką wątpliwość. Ciekawe tylko czy obrona mu to doradziła przed wglądem do akt i pełnym info o obrażeniach Mai czy już po.
Gamora
Tritonotti

Post autor: Gamora »

Bo mamusi świat się zawalił. Takie kobiety podporządkowują całe swoje życie synusiowi czy córusi. Swojego zapewne nie ma, z tego, co wiem, chyba nie było żadnego wywiadu czy nawet wspomnienia o jej koleżankach, że miała jakieś hobby, normalnie wychodziła do ludzi. Zakładam, że po tym, co odwala, dziennikarze by dotarli do jej znajomych, aby spytać, czy zawsze była tak swirnieta. Ta kobieta nie ma nawet równie swirnietej koleżanki, która by była po jej stronie.
Larix
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Larix »

W końcu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
pumba56
MoetGlass

Post autor: pumba56 »

Larix pisze: czw gru 25, 2025 8:42 pmW końcu
Z dala wygląda jak niewinna dziewczynka z krótkimi włosami. Juz się nim tam panowie w więzieniu dobrze zaopiekują ;)
Kitku90690
PsychoFanka

Post autor: Kitku90690 »

pumba56 pisze: czw gru 25, 2025 8:45 pm Z dala wygląda jak niewinna dziewczynka z krótkimi włosami. Juz się nim tam panowie w więzieniu dobrze zaopiekują ;)
Tak się nim zaopiekują, że telewizora nie będzie już potrzebowal 😂😂😂😂
kulturalnyrozmowca
LouiBag

Post autor: kulturalnyrozmowca »

Podobno nikt się nim nie zaopiekuje, bo czytałam że ma mieć pojedynczą cele.