Start
Mój profil

Morderstwo Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Kasia98
FejkTiffany

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Kasia98 »

FaconSexe88 pisze: pt gru 05, 2025 1:21 pm Czy to prawda ? Udało sie ? 🥲
Tak!!! Max 10 dni i będzie tam gdzie powinien być od maja
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

Post autor: stromek.bart »

Czy Kaśka się już odpaliła?
Kasia98
FejkTiffany

stromek.bart pisze: pt gru 05, 2025 1:31 pm Czy Kaśka się już odpaliła?
Jeszcze nie 😂 ale to kwestia czasu
Awatar użytkownika
mamajasia21
Mokra Włoszka

Post autor: mamajasia21 »

Piękna informacja tuż przed Mikołajkami, mam nadzieję że jego, jak i chorą Kaśkę dopadną konsekwencje
mvrtusivvxxx
RoyalBaby

Post autor: mvrtusivvxxx »

Gdzie Kaśka się udziela teraz ?
Awatar użytkownika
FaconSexe88
Szarlotta

Post autor: FaconSexe88 »

No i chłopina dostał idealny prezent na mikołaja , ah ten mikołaj figlarz nawet dzień wcześniej wypalił z prezentem.
siaka bum bum
studentka9
SushiRoll

Post autor: studentka9 »

Kasia98 pisze: pt gru 05, 2025 1:34 pm Jeszcze nie 😂 ale to kwestia czasu
Nie wywołuj wilka z lasu 😉
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

Post autor: madzix1.2.3.4.5 »

Dostaną prezenty. On dostał dziś, Kaśka 16 grudnia.
Amelia302
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Amelia302 »

madzix1.2.3.4.5 pisze: pt gru 05, 2025 7:03 pm Dostaną prezenty. On dostał dziś, Kaśka 16 grudnia.
Co się stanie 16 grudnia ?
Kasia98
FejkTiffany

Amelia302 pisze: pt gru 05, 2025 7:21 pm Co się stanie 16 grudnia ?

Jest sprawą kaski o łamanie zakazu wypowiedzi na temat maji i jej rodziny
Amelia302
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Amelia302 »

Kasia98 pisze: pt gru 05, 2025 8:47 pm Jest sprawą kaski o łamanie zakazu wypowiedzi na temat maji i jej rodziny
Nareszcie 😁 dzięki 🌷
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

nareszcie sprawa ruszyła do przodu.. wiedziałam że Mikołaj istnieje! merry xmass bartuś
Katariiina
Mokra Włoszka

Post autor: Katariiina »

Ciekawe czy ma to związek z tym, że wczoraj matka groziła znów że żywi nie wrócą i B. woli zrezygnować z życia niż wrócić do PL, wychodzi na to że ona sama mu ten los zgotowała
https://www.se.pl/warszawa/bartosz-g-wr ... -WjFR.html#
Kasia98
FejkTiffany

Katariiina pisze: pn gru 08, 2025 2:37 pm Ciekawe czy ma to związek z tym, że wczoraj matka groziła znów że żywi nie wrócą i B. woli zrezygnować z życia niż wrócić do PL, wychodzi na to że ona sama mu ten los zgotowała
Ona już za wiele zdziałać nie może, ale on tam ma z nią stały kontakt telefoniczny i może obawiają się że wariatka też poleci tym samym rejsowym samolotem, ja nie wiem jak wygląda taka procedura, czytałam, że nikt wcześniej nie będzie wiedział kiedy leci, no ale patrząc co tam się w tej Grecji wyprawiało tyle czasu to nie można być pewnym, że się nie dowiedzą szybciej. Ona to już się boi, bo wiadomo, że nie działał sam
Katariiina
Mokra Włoszka

Kasia98 pisze: pn gru 08, 2025 2:43 pm Ona już za wiele zdziałać nie może, ale on tam ma z nią stały kontakt telefoniczny i może obawiają się że wariatka też poleci tym samym rejsowym samolotem, ja nie wiem jak wygląda taka procedura, czytałam, że nikt wcześniej nie będzie wiedział kiedy leci, no ale patrząc co tam się w tej Grecji wyprawiało tyle czasu to nie można być pewnym, że się nie dowiedzą szybciej. Ona to już się boi, bo wiadomo, że nie działał sam
Dobrze że potraktowali go poważnie, nie jak dzieciaka tylko jak osobę która potrafiła odebrać życie tak brutalnie i może stanowić zagrożenie dla innych. Może pani K. przejrzy na oczy bo to co ona wyprawia to albo robi to z pełną świadomością tego co się stało i premedytacją albo kompletnie ją odkleiło i faktycznie wierzy że on jest niewinny lub że został ofiarą nieszczęśliwego wypadku i stracił poczytalność bo mógł jej tak mówić, a ona jako matka mu wierzy. Oczywiście zostaje kwestia telefonu na torach i zacierania śladów, miejmy nadzieję że szybko dojdą do tego kto mu pomógł, o ile już tego nie wiedzą.
Awatar użytkownika
stromek.bart
Kciuk

Post autor: stromek.bart »

Wszystko zrobią w tajemnicy bo się boją, że Kaśka go będzie chciała odbić 😵‍💫😜
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

Nie chciałabym lecieć jednym lotem rejsowym z tą kobietą. Przez całą podróż bałabym się, że coś odwali i będzie trzeba schodzić na awaryjne lądowanie :D
Kitku90690
PsychoFanka

Post autor: Kitku90690 »

Ahhhhhh co za wiadomosc bedzie mial bartus podroz zycia w kajdankach i z zakutym lbem i daleko od mamusi cyca
SiabadabaLala
Bagietka z szarlott

Post autor: SiabadabaLala »

Katariiina pisze: pn gru 08, 2025 2:37 pm Ciekawe czy ma to związek z tym, że wczoraj matka groziła znów że żywi nie wrócą i B. woli zrezygnować z życia niż wrócić do PL, wychodzi na to że ona sama mu ten los zgotowała
Ten opis z super expressu brzmi jakby eskortowali co najmniej bin ladena i istniała obawa, że ktoś będzie chciał go odbić... xD
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

A na fb komentarze od pikających serduszek w stylu: "A po co mu kask i kajdanki? Przecież to jeszcze dziecko!" 🤡
Katariiina
Mokra Włoszka

Matka wypisuje znowu okropne rzeczy, chyba grunt się pod nogami pali, bo jak był w miarę spokój tak nagle wysyp okropnych postów, nie tylko na jej kontach ale na innych stronach które piszą o sprawie, nie wspomnę o screenach maili wysyłanych do ministerstwa sprawiedliwości 🙈 Pomimo zakazu non stop oczernia, ona chyba nie ogarnia że dostanie grzywnę za brak respektowania wyroku sądu😐 konta na fb to: Woj Tek i Bart Giży ze zdjęciem profilowym jak B. odrabia lekcje i tuli kota🥴🥴🥴
Awatar użytkownika
MichalScott
MoetGlass

Post autor: MichalScott »

Pokażecie te screeny maili? :c
Nevia91
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nevia91 »

Ja pie*dole weszłam na to konto matki psychopatka to mało powiedziane ja na prawdę dziwie się rodzinie poszkodowanej, że nikt jej jeszcze tego niewyparzonego pyska nie obił. 😳
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

Właśnie przeczytała - ta baba ma (wybaczcie) ostro najebane. Maję nazywa mapetem mefedroniarą. D R A M A T
Kasia98
FejkTiffany

Katariiina pisze: śr gru 10, 2025 11:38 pm Matka wypisuje znowu okropne rzeczy, chyba grunt się pod nogami pali, bo jak był w miarę spokój tak nagle wysyp okropnych postów, nie tylko na jej kontach ale na innych stronach które piszą o sprawie, nie wspomnę o screenach maili wysyłanych do ministerstwa sprawiedliwości 🙈 Pomimo zakazu non stop oczernia, ona chyba nie ogarnia że dostanie grzywnę za brak respektowania wyroku sądu😐 konta na fb to: Woj Tek i Bart Giży ze zdjęciem profilowym jak B. odrabia lekcje i tuli kota🥴🥴🥴
Ona 16 nie zamierza się stawić w sądzie z tego co pisała