Tak!!! Max 10 dni i będzie tam gdzie powinien być od maja
Morderstwo Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
- stromek.bart
- Kciuk
Czy Kaśka się już odpaliła?
Jeszcze nie
- mamajasia21
- Mokra Włoszka
Piękna informacja tuż przed Mikołajkami, mam nadzieję że jego, jak i chorą Kaśkę dopadną konsekwencje
-
mvrtusivvxxx
- RoyalBaby
Gdzie Kaśka się udziela teraz ?
- FaconSexe88
- Szarlotta
No i chłopina dostał idealny prezent na mikołaja , ah ten mikołaj figlarz nawet dzień wcześniej wypalił z prezentem.
siaka bum bum
-
studentka9
- SushiRoll
-
madzix1.2.3.4.5
- BlondDoczep
Dostaną prezenty. On dostał dziś, Kaśka 16 grudnia.
Co się stanie 16 grudnia ?
- berry blast
- Currently:revenge
nareszcie sprawa ruszyła do przodu.. wiedziałam że Mikołaj istnieje! merry xmass bartuś
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Ciekawe czy ma to związek z tym, że wczoraj matka groziła znów że żywi nie wrócą i B. woli zrezygnować z życia niż wrócić do PL, wychodzi na to że ona sama mu ten los zgotowała
https://www.se.pl/warszawa/bartosz-g-wr ... -WjFR.html#
Ona już za wiele zdziałać nie może, ale on tam ma z nią stały kontakt telefoniczny i może obawiają się że wariatka też poleci tym samym rejsowym samolotem, ja nie wiem jak wygląda taka procedura, czytałam, że nikt wcześniej nie będzie wiedział kiedy leci, no ale patrząc co tam się w tej Grecji wyprawiało tyle czasu to nie można być pewnym, że się nie dowiedzą szybciej. Ona to już się boi, bo wiadomo, że nie działał samKatariiina pisze: ↑pn gru 08, 2025 2:37 pm Ciekawe czy ma to związek z tym, że wczoraj matka groziła znów że żywi nie wrócą i B. woli zrezygnować z życia niż wrócić do PL, wychodzi na to że ona sama mu ten los zgotowała
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Dobrze że potraktowali go poważnie, nie jak dzieciaka tylko jak osobę która potrafiła odebrać życie tak brutalnie i może stanowić zagrożenie dla innych. Może pani K. przejrzy na oczy bo to co ona wyprawia to albo robi to z pełną świadomością tego co się stało i premedytacją albo kompletnie ją odkleiło i faktycznie wierzy że on jest niewinny lub że został ofiarą nieszczęśliwego wypadku i stracił poczytalność bo mógł jej tak mówić, a ona jako matka mu wierzy. Oczywiście zostaje kwestia telefonu na torach i zacierania śladów, miejmy nadzieję że szybko dojdą do tego kto mu pomógł, o ile już tego nie wiedzą.Kasia98 pisze: ↑pn gru 08, 2025 2:43 pm Ona już za wiele zdziałać nie może, ale on tam ma z nią stały kontakt telefoniczny i może obawiają się że wariatka też poleci tym samym rejsowym samolotem, ja nie wiem jak wygląda taka procedura, czytałam, że nikt wcześniej nie będzie wiedział kiedy leci, no ale patrząc co tam się w tej Grecji wyprawiało tyle czasu to nie można być pewnym, że się nie dowiedzą szybciej. Ona to już się boi, bo wiadomo, że nie działał sam
- stromek.bart
- Kciuk
Wszystko zrobią w tajemnicy bo się boją, że Kaśka go będzie chciała odbić 

-
Kitku90690
- PsychoFanka
Ahhhhhh co za wiadomosc bedzie mial bartus podroz zycia w kajdankach i z zakutym lbem i daleko od mamusi cyca
-
SiabadabaLala
- Bagietka z szarlott
Ten opis z super expressu brzmi jakby eskortowali co najmniej bin ladena i istniała obawa, że ktoś będzie chciał go odbić... xDKatariiina pisze: ↑pn gru 08, 2025 2:37 pm Ciekawe czy ma to związek z tym, że wczoraj matka groziła znów że żywi nie wrócą i B. woli zrezygnować z życia niż wrócić do PL, wychodzi na to że ona sama mu ten los zgotowała
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Matka wypisuje znowu okropne rzeczy, chyba grunt się pod nogami pali, bo jak był w miarę spokój tak nagle wysyp okropnych postów, nie tylko na jej kontach ale na innych stronach które piszą o sprawie, nie wspomnę o screenach maili wysyłanych do ministerstwa sprawiedliwości
Pomimo zakazu non stop oczernia, ona chyba nie ogarnia że dostanie grzywnę za brak respektowania wyroku sądu
konta na fb to: Woj Tek i Bart Giży ze zdjęciem profilowym jak B. odrabia lekcje i tuli kota

- MichalScott
- MoetGlass
Pokażecie te screeny maili? 
Ja pie*dole weszłam na to konto matki psychopatka to mało powiedziane ja na prawdę dziwie się rodzinie poszkodowanej, że nikt jej jeszcze tego niewyparzonego pyska nie obił. 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pieczonyziemniak.
- VlogmasEnjoyer
Właśnie przeczytała - ta baba ma (wybaczcie) ostro najebane. Maję nazywa mapetem mefedroniarą. D R A M A T
Ona 16 nie zamierza się stawić w sądzie z tego co pisałaKatariiina pisze: ↑śr gru 10, 2025 11:38 pm Matka wypisuje znowu okropne rzeczy, chyba grunt się pod nogami pali, bo jak był w miarę spokój tak nagle wysyp okropnych postów, nie tylko na jej kontach ale na innych stronach które piszą o sprawie, nie wspomnę o screenach maili wysyłanych do ministerstwa sprawiedliwościPomimo zakazu non stop oczernia, ona chyba nie ogarnia że dostanie grzywnę za brak respektowania wyroku sądu
konta na fb to: Woj Tek i Bart Giży ze zdjęciem profilowym jak B. odrabia lekcje i tuli kota
![]()