123wiosna123 pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 8:18 am
Czekalam na odpowiedzi ale niestety brak.
Ja po przygodach z fryzjerami gdzie zamiast blondu miałam siwe albo zamiast ścięcia na prosto miałam na środku dziurę to przestałam chodzić gdziekolwiek i wróciłam do naturalnych włosów chociaż w ogóle mi sie nie podobają
Polecić mozna EM studio z Młynowej, Adama Popławskiego z Upalnej czy Image że Starobojarskiej. Mają staż, mnóstwo zadowolonych klientów. Tylko ciężko polecać kogoś, do kogo w końcu przestało się chodzić

Adam Popławski odpadł po pierwsze dlatego, że ścina super, ale farba.. trzyma słabo. On tłumaczy to tym, że przede wszystkim zależy mu na naturalnym efekcie i niezniszczeniu włosa. Po kolejnym rachunku typu 500 zł za włosy za ucho, stwierdziłam że nie jestem w stanie dalej tolerować palenie przy klientach i miernego efektu. Agnieszka że Starobojarskiej nie pali, ale efekty jak u Adama. Jak dla mnie bez efektu wow. Co do Em Studio, to jak dla mnie przerost formy nad treścią. Widać że kochają swoją robotę, ale idzie to w kierunku snobizmu. Miałam poczucie, że fryzjer wie lepiej co jest dla mnie dobre.
No i weź coś poleć, skoro teraz biegam do koleżanki z czasów szkolnych, która pracuje w domu?!