Start
Mój profil

Białystok - polecajki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
123wiosna123
Trening tenisa

Re: Białystok - polecajki

Post autor: 123wiosna123 »

RoseBlack955 pisze: pn wrz 15, 2025 1:01 am Jeśli blond to tylko u Pati
Na insta - pati_fryzjerka
Ma salon na wiadukcie. Robi najpiękniejsze blondy i ma super lekka rękę do włosów.
Weszłam na jej insta i niestety ale już na zdjęciach widać ze te blond ktore maja byc w odcieniu zimnego blondu maja żółte przeswity
Awatar użytkownika
RoseBlack955
Srebrna Kropeczka

Post autor: RoseBlack955 »

Ja osobiście byłam wielokrotnie u niej - już nie mieszkam w Białym. Niedaleko co prawda ale znalazłam tu też super fryzjerkę.
Nigdy nie miałam zoltych prześwitów - ja lubię zimne blondy, wręcz siwe i takie mi robiła.
Może te laski co oglądałaś akurat chciały tak? Grom wie haha 😁 w każdym razie - mi nigdy włosów nie zjebala serio. Do tego mega miła laska
123wiosna123 pisze: pn wrz 15, 2025 10:16 am Weszłam na jej insta i niestety ale już na zdjęciach widać ze te blond ktore maja byc w odcieniu zimnego blondu maja żółte przeswity
Mamitta <3
domciak
Channelka

Post autor: domciak »

Czy w Białymstoku jest ktoś porządny od modelowania ust? Ktoś kto zrobi to precyzyjnie i nie będzie oceniał od góry do dołu nieinstagramowego wyglądu? Kosmetolog bądź lekarz? Chciałabym się zapisać na pierwszy zabieg do miejsca, w którym będzie komfortowa atmosfera, ale nie wiem czy istenieje tu takie coś „dla zwykłych ludzi”, jeśli rozumiecie o co chodzi ;P
JoannaMarianna
RóżowePolo

Post autor: JoannaMarianna »

domciak pisze: śr wrz 17, 2025 11:18 am Czy w Białymstoku jest ktoś porządny od modelowania ust? Ktoś kto zrobi to precyzyjnie i nie będzie oceniał od góry do dołu nieinstagramowego wyglądu? Kosmetolog bądź lekarz? Chciałabym się zapisać na pierwszy zabieg do miejsca, w którym będzie komfortowa atmosfera, ale nie wiem czy istenieje tu takie coś „dla zwykłych ludzi”, jeśli rozumiecie o co chodzi ;P
O co chodzi z instagramowym wyglądem, jestem ciekawa. Hmmm , rozwiniesz? Albo jestem stara Albo kompletnie nie na czasie...
Awatar użytkownika
amica90
Milion subskrypcji

Post autor: amica90 »

JoannaMarianna pisze: śr wrz 17, 2025 6:19 pm O co chodzi z instagramowym wyglądem, jestem ciekawa. Hmmm , rozwiniesz? Albo jestem stara Albo kompletnie nie na czasie...
Pewnie chodzi o to, że autorka tego postu nie jest typową insta girl, która jest zrobiona i ponaciągana, tylko zwykła dziewczyna (oczywiście bez uszczypliwości, też jestem taka zwyczajna, nieprzerobiona itp).
🍿🍿🍿
KlipT
DramaQueen

Post autor: KlipT »

123wiosna123 pisze: ndz wrz 14, 2025 8:18 am Czekalam na odpowiedzi ale niestety brak.
Ja po przygodach z fryzjerami gdzie zamiast blondu miałam siwe albo zamiast ścięcia na prosto miałam na środku dziurę to przestałam chodzić gdziekolwiek i wróciłam do naturalnych włosów chociaż w ogóle mi sie nie podobają
Polecić mozna EM studio z Młynowej, Adama Popławskiego z Upalnej czy Image że Starobojarskiej. Mają staż, mnóstwo zadowolonych klientów. Tylko ciężko polecać kogoś, do kogo w końcu przestało się chodzić :/ Adam Popławski odpadł po pierwsze dlatego, że ścina super, ale farba.. trzyma słabo. On tłumaczy to tym, że przede wszystkim zależy mu na naturalnym efekcie i niezniszczeniu włosa. Po kolejnym rachunku typu 500 zł za włosy za ucho, stwierdziłam że nie jestem w stanie dalej tolerować palenie przy klientach i miernego efektu. Agnieszka że Starobojarskiej nie pali, ale efekty jak u Adama. Jak dla mnie bez efektu wow. Co do Em Studio, to jak dla mnie przerost formy nad treścią. Widać że kochają swoją robotę, ale idzie to w kierunku snobizmu. Miałam poczucie, że fryzjer wie lepiej co jest dla mnie dobre.
No i weź coś poleć, skoro teraz biegam do koleżanki z czasów szkolnych, która pracuje w domu?!
@-->---
Mililio
LouiBag

Post autor: Mililio »

KlipT pisze: śr wrz 17, 2025 6:47 pm Polecić mozna EM studio z Młynowej, Adama Popławskiego z Upalnej czy Image że Starobojarskiej. Mają staż, mnóstwo zadowolonych klientów. Tylko ciężko polecać kogoś, do kogo w końcu przestało się chodzić :/ Adam Popławski odpadł po pierwsze dlatego, że ścina super, ale farba.. trzyma słabo.
Co do Em Studio, to jak dla mnie przerost formy nad treścią. Widać że kochają swoją robotę, ale idzie to w kierunku snobizmu. Miałam poczucie, że fryzjer wie lepiej co jest dla mnie dobre.
No i weź coś poleć, skoro teraz biegam do koleżanki z czasów szkolnych, która pracuje w domu?!
Byłam w em studio i nijak, zwykły fryzjer, szukam czegoś wow tak jak u Aksany ale jej osobowość mnie odrzuca :/
Fryzjerka jest najlepsza ale no nie będę do niej chodzić
Chyba w Białymstoku się nie doczekam top fryzjera…
Lol123!!!
BlondDoczep

Post autor: Lol123!!! »

Mililio pisze: śr wrz 17, 2025 7:46 pm Byłam w em studio i nijak, zwykły fryzjer, szukam czegoś wow tak jak u Aksany ale jej osobowość mnie odrzuca :/
Fryzjerka jest najlepsza ale no nie będę do niej chodzić
Chyba w Białymstoku się nie doczekam top fryzjera…
Ja byłam u Aksana z 3 lata temu i zrobiła mi kiepsko te włosy. A co z jej osobowością i dlatego najlepsza? Jedyne co pamiętam, że taka typowa fryzjerka z niej, nie ujmując nikomu.

Kilka koleżanek mi mówiło że najlepsza jest ta Natalia z beauty Bar przy ul Młynowej. Tego nie sprawdziłam. Byłam u jednej z jej pracownic na strzyżeniu i generalnie mega słabo. Ciekawa jestem tej Natalii, ale terminy sugerują, że nie chce przyjmować nowych klientów
Mililio
LouiBag

Lol123!!! pisze: śr wrz 17, 2025 10:40 pm Ja byłam u Aksana z 3 lata temu i zrobiła mi kiepsko te włosy. A co z jej osobowością i dlatego najlepsza? Jedyne co pamiętam, że taka typowa fryzjerka z niej, nie ujmując nikomu.

Kilka koleżanek mi mówiło że najlepsza jest ta Natalia z beauty Bar przy ul Młynowej. Tego nie sprawdziłam. Byłam u jednej z jej pracownic na strzyżeniu i generalnie mega słabo. Ciekawa jestem tej Natalii, ale terminy sugerują, że nie chce przyjmować nowych klientów
Wolę nie pisać co myśle o Aksanie, bo za dużo razy widziałam tu groźby pozwów 😂 myślę że jeśli zapytasz kogokolwiek kto miał z nią styczność to Ci powie że to zła osoba
U Natalii farbowanie spoko, strzyżenie bez rewelacji, śmieszne że zatrudniła swoją siostrę i uczy ją wszystkiego od zera, nie poszłabym do takiej dziewczyny nawet za darmo
Do Natalii chodziłam długo ale jej zagadywanie na siłę było na dłuższą metę męczące
shhhark

Post autor: shhhark »

domciak pisze: śr wrz 17, 2025 11:18 am Czy w Białymstoku jest ktoś porządny od modelowania ust? Ktoś kto zrobi to precyzyjnie i nie będzie oceniał od góry do dołu nieinstagramowego wyglądu? Kosmetolog bądź lekarz? Chciałabym się zapisać na pierwszy zabieg do miejsca, w którym będzie komfortowa atmosfera, ale nie wiem czy istenieje tu takie coś „dla zwykłych ludzi”, jeśli rozumiecie o co chodzi ;P
Zapobiegawczo napisze - nie idź do kosmetologa, bo nie pomoże Ci w razie powikłań. Widzę, że dziewczyny chodzą do Kariny.. ale mało która wie, że to technik usług kosmetycznych, czyli nawet nie kosmetolog (a przynajmniej nic nie mówi o swoim wykształceniu wyższym).
Zabiegi tego typu mogą wykonywać albo lekarze albo dziewczyny po kierunku pielęgniarskim.
Czasem do Białegostoku przyjeżdżała dr.schirmer (na ig po tej nazwie wyszukasz) ale trzeba by było dopytać :)
shhhark

Mililio pisze: śr wrz 17, 2025 10:48 pm Wolę nie pisać co myśle o Aksanie, bo za dużo razy widziałam tu groźby pozwów 😂 myślę że jeśli zapytasz kogokolwiek kto miał z nią styczność to Ci powie że to zła osoba
U Natalii farbowanie spoko, strzyżenie bez rewelacji, śmieszne że zatrudniła swoją siostrę i uczy ją wszystkiego od zera, nie poszłabym do takiej dziewczyny nawet za darmo
Do Natalii chodziłam długo ale jej zagadywanie na siłę było na dłuższą metę męczące
A ktoś wypowie się jak z koloryzacją i strzyżeniem u Sylwii Zdzichowskiej? Wcześniej pracowała u Natalii, teraz otworzyła swój salon
Lol123!!!
BlondDoczep

Mililio pisze: śr wrz 17, 2025 10:48 pm Wolę nie pisać co myśle o Aksanie, bo za dużo razy widziałam tu groźby pozwów 😂 myślę że jeśli zapytasz kogokolwiek kto miał z nią styczność to Ci powie że to zła osoba
Dobrze, to nie dopytuje. Jednak mogę się już domyślać, że trudna persona z niej 😂
Mililio
LouiBag

shhhark pisze: śr wrz 17, 2025 11:11 pm A ktoś wypowie się jak z koloryzacją i strzyżeniem u Sylwii Zdzichowskiej? Wcześniej pracowała u Natalii, teraz otworzyła swój salon
Też się dowiem, ma piękny salon i wydaje się że estetykę ogólnie
Smutnymops
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Smutnymops »

Co do blondu mogę polecić Alena Luxe Studio na Św.Rocha, chodziłam w blondzie kilka lat i ona jedyna była wstanie zrobić mi wybrany odcień blondu tak, żeby nie żółkł i ładnie się trzymał, a przy okazji był w dobrej formie. Raz byłam też u Natalii (chyba) w tym samym salonie i też polecam.
Ja za to szukam teraz polecenia jakiejś makijażystki/wizażystki, która mnie umaluje i uczesze na wesele w przyszłym miesiącu, bo moja jest w szpitalu i chyba marne szanse, że zdąży wyzdrowieć do wesela.
shhhark

Smutnymops pisze: czw wrz 18, 2025 2:42 pm Co do blondu mogę polecić Alena Luxe Studio na Św.Rocha, chodziłam w blondzie kilka lat i ona jedyna była wstanie zrobić mi wybrany odcień blondu tak, żeby nie żółkł i ładnie się trzymał, a przy okazji był w dobrej formie. Raz byłam też u Natalii (chyba) w tym samym salonie i też polecam.
Ja za to szukam teraz polecenia jakiejś makijażystki/wizażystki, która mnie umaluje i uczesze na wesele w przyszłym miesiącu, bo moja jest w szpitalu i chyba marne szanse, że zdąży wyzdrowieć do wesela.
Iga pos robi super makijaże ale cena 🥲
123wiosna123
Trening tenisa

Post autor: 123wiosna123 »

Byłam kiedyś na Mlynowej w szalonych nożyczkach. Niby super salon świetne opinie a pani wycieniowala mi wlosy nawet o to nie pytając i tak żółtego blondu i brzydkiego nikt mi nie zrobił jak tam. Mam wrazenie ze te osiedlowe fryzjerki sa o wiele lepsze i robią lepsze fryzury. Plus o wiele mniej placisz
stargoose1
Koczkodan

Post autor: stargoose1 »

123wiosna123 pisze: czw wrz 25, 2025 5:39 am Byłam kiedyś na Mlynowej w szalonych nożyczkach. Niby super salon świetne opinie a pani wycieniowala mi wlosy nawet o to nie pytając i tak żółtego blondu i brzydkiego nikt mi nie zrobił jak tam. Mam wrazenie ze te osiedlowe fryzjerki sa o wiele lepsze i robią lepsze fryzury. Plus o wiele mniej placisz
a ktoś poleci jakąś fajną osiedlową fryzjerkę?
Awatar użytkownika
Oliszka1996
LemonkowaCola

Post autor: Oliszka1996 »

123wiosna123 pisze: czw wrz 25, 2025 5:39 am Byłam kiedyś na Mlynowej w szalonych nożyczkach. Niby super salon świetne opinie a pani wycieniowala mi wlosy nawet o to nie pytając i tak żółtego blondu i brzydkiego nikt mi nie zrobił jak tam. Mam wrazenie ze te osiedlowe fryzjerki sa o wiele lepsze i robią lepsze fryzury. Plus o wiele mniej placisz
Jest ok, ale to nie jest salon warty takich pieniędzy jakie biorą.
Mandaryna99
Mokra Włoszka

Post autor: Mandaryna99 »

Smutnymops pisze: czw wrz 18, 2025 2:42 pm Co do blondu mogę polecić Alena Luxe Studio na Św.Rocha, chodziłam w blondzie kilka lat i ona jedyna była wstanie zrobić mi wybrany odcień blondu tak, żeby nie żółkł i ładnie się trzymał, a przy okazji był w dobrej formie. Raz byłam też u Natalii (chyba) w tym samym salonie i też polecam.
Jeśli chodzi o makijaż to Izabela Dąbrowska - power of make up polecam ☺️
Lol123!!!
BlondDoczep

Dziewczyny gdzie znaleść fajną sukienkę na ostatki?
No i do kogo na make up?
tupalskasara
PsychoFanka

Post autor: tupalskasara »

Lol123!!! pisze: ndz sie 10, 2025 11:01 am A i jakiego fryzjera polecacie?
Studio fryzur Pod Aniołami, wszystkie dziewczyny są super
tupalskasara
PsychoFanka

Post autor: tupalskasara »

l1234-ona pisze: ndz wrz 14, 2025 5:17 pm Ja właśnie z tego powodu nie chodzę do żadnych wschodnich stylistek, sporo się nasłuchałam i na oglądałam, już 3 dziewczyny z mojego otoczenia miały i dalej mają problem z jakimiś chorobami paznokci, nie pamiętam nazwy ale coś na 'ch', wygląda to okropnie, jedna na stałe musiała zrezygnować z stylizacji paznokci , dalej leczy się z tego dermayologicznie, prywatnie Dziwnym trafem wszystkie robily paznokcie nie u Polek, ale u stylistek że wschodu. Nie wiem czy i jaki to ma związek, ja i dziewczyny z mojego otoczenia paznokcie robimy tylko u 'naszych'
Masz na myśli onycholiza? Ja robiłam hybrydy w domu i też się tego nabawiłam, to nie jest choroba zakaźna.
Awatar użytkownika
majowy_bez
GreckieWakacje

Post autor: majowy_bez »

amica90 pisze: pt sie 08, 2025 10:10 am Z kawiarni moje top of the top to White bear coffee (status złoty w apce mówi sam za siebie 😅) i później Kocie cafe 🫶🏼 w sumie chętnie poczytam, bo raczej nigdzie nie chodzę, nie mam z kim. Ale może coś fajnego się trafi, że pójdę 😅
Nie polecam. Kawiarnia reklamuje ciasta, które sprzedaje, jako własnej roboty, a w rzeczywistości są to mrożone ciasta kupowane w hurtowni przyozdabiane przez kawiarnię. Swego czasu sprzedawali tak ten tort - kawałek za ok. 30 zł, a skład jest straszny:

https://delio.com.pl/products/A0016948- ... acza-okrgy
the best is yet to come <3
Awatar użytkownika
amica90
Milion subskrypcji

Post autor: amica90 »

majowy_bez pisze: pt lis 07, 2025 5:13 pm Nie polecam. Kawiarnia reklamuje ciasta, które sprzedaje, jako własnej roboty, a w rzeczywistości są to mrożone ciasta kupowane w hurtowni przyozdabiane przez kawiarnię. Swego czasu sprzedawali tak ten tort - kawałek za ok. 30 zł, a skład jest straszny:

https://delio.com.pl/products/A0016948- ... acza-okrgy
Wiem, chodzę tam dla kawy, bo mają pyszną. Rzadko zamawiam ciasta, nie smakują mi. Zresztą często widać na Sienkiewicza dostawcę z ciastami z rana ;) zwykle jeśli coś biorę to albo jakieś wypieki typu cynamonka albo kanapki.
🍿🍿🍿
Awatar użytkownika
majowy_bez
GreckieWakacje

Post autor: majowy_bez »

123wiosna123 pisze: ndz wrz 14, 2025 8:18 am Czekalam na odpowiedzi ale niestety brak.
Ja po przygodach z fryzjerami gdzie zamiast blondu miałam siwe albo zamiast ścięcia na prosto miałam na środku dziurę to przestałam chodzić gdziekolwiek i wróciłam do naturalnych włosów chociaż w ogóle mi sie nie podobają
Swego czasu bardzo chwaliłam sobie Adriana Hryszko - właściciela Hryszko Academy. Aczkolwiek ma wrażenie, że klimat salonu trochę spowszedniał, kiedy Adrian zaczął masowo brać praktykantów - szkoda. Tak czy siak, Adrian dalej świetnie strzyże i maluje.
the best is yet to come <3