Start
Mój profil

Co stosować na trądzik różowaty

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
pitupitu
LouiBag

Re: Co stosować na trądzik różowaty

Post autor: pitupitu »

up :)
gosiathc
Siatkarka

Post autor: gosiathc »

Hej, czy jest tu może ktoś? 😊
Awatar użytkownika
pidekleszczyca
RóżowePolo

Post autor: pidekleszczyca »

Kochani, dostałam od dermatologa receptę na soolantrę oraz rozex. Tak jak z rozex nie mam problemu tak soolantra jest tragiczna w rozprowadzeniu. Mam smarować całą twarz, ale ten krem jest tępy i ciężko się rozprowadza, tej malutkiej tubki mi nie starczy na cały miesiąc. Jak wy go aplikujecie? Bo używam tak cieniutkiej warstwy, że nawet nie wiem czy będzie skuteczna.
tyhudakacy83
Gacie z oceanu

Post autor: tyhudakacy83 »

pidekleszczyca pisze: sob paź 25, 2025 12:57 am Kochani, dostałam od dermatologa receptę na soolantrę oraz rozex. Tak jak z rozex nie mam problemu tak soolantra jest tragiczna w rozprowadzeniu. Mam smarować całą twarz, ale ten krem jest tępy i ciężko się rozprowadza, tej malutkiej tubki mi nie starczy na cały miesiąc. Jak wy go aplikujecie? Bo używam tak cieniutkiej warstwy, że nawet nie wiem czy będzie skuteczna.
Ja soolantry używam osmd lutego/marca i dalej mam trochę w tubce. Faktycznie wyciskam po ziarenku, ale wcześniej dawałam tego kremu trochę więcej. Bardzo cienka warstwa, kiedyś dawałam na czoło, policzki, nos i brodę, teraz już yylko policzki i broda. I dużo nawilżaj po nim buzię bo bardzo wysusza
Awatar użytkownika
kombuchawsloiku
Mokra Włoszka

Post autor: kombuchawsloiku »

pidekleszczyca pisze: sob paź 25, 2025 12:57 am Kochani, dostałam od dermatologa receptę na soolantrę oraz rozex. Tak jak z rozex nie mam problemu tak soolantra jest tragiczna w rozprowadzeniu. Mam smarować całą twarz, ale ten krem jest tępy i ciężko się rozprowadza, tej malutkiej tubki mi nie starczy na cały miesiąc. Jak wy go aplikujecie? Bo używam tak cieniutkiej warstwy, że nawet nie wiem czy będzie skuteczna.
Wyciskam ziarenko i robię nim małe kropeczki na całej twarzy, potem wszystko wklepuję najrówniej jak się da. Przy takim stosowaniu tubka starcza mi na około 3 miesiące.