Co stosować na trądzik różowaty
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- pidekleszczyca
- RóżowePolo
Kochani, dostałam od dermatologa receptę na soolantrę oraz rozex. Tak jak z rozex nie mam problemu tak soolantra jest tragiczna w rozprowadzeniu. Mam smarować całą twarz, ale ten krem jest tępy i ciężko się rozprowadza, tej malutkiej tubki mi nie starczy na cały miesiąc. Jak wy go aplikujecie? Bo używam tak cieniutkiej warstwy, że nawet nie wiem czy będzie skuteczna.
-
tyhudakacy83
- Gacie z oceanu
Ja soolantry używam osmd lutego/marca i dalej mam trochę w tubce. Faktycznie wyciskam po ziarenku, ale wcześniej dawałam tego kremu trochę więcej. Bardzo cienka warstwa, kiedyś dawałam na czoło, policzki, nos i brodę, teraz już yylko policzki i broda. I dużo nawilżaj po nim buzię bo bardzo wysuszapidekleszczyca pisze: ↑sob paź 25, 2025 12:57 am Kochani, dostałam od dermatologa receptę na soolantrę oraz rozex. Tak jak z rozex nie mam problemu tak soolantra jest tragiczna w rozprowadzeniu. Mam smarować całą twarz, ale ten krem jest tępy i ciężko się rozprowadza, tej malutkiej tubki mi nie starczy na cały miesiąc. Jak wy go aplikujecie? Bo używam tak cieniutkiej warstwy, że nawet nie wiem czy będzie skuteczna.
- kombuchawsloiku
- Mokra Włoszka
Wyciskam ziarenko i robię nim małe kropeczki na całej twarzy, potem wszystko wklepuję najrówniej jak się da. Przy takim stosowaniu tubka starcza mi na około 3 miesiące.pidekleszczyca pisze: ↑sob paź 25, 2025 12:57 am Kochani, dostałam od dermatologa receptę na soolantrę oraz rozex. Tak jak z rozex nie mam problemu tak soolantra jest tragiczna w rozprowadzeniu. Mam smarować całą twarz, ale ten krem jest tępy i ciężko się rozprowadza, tej malutkiej tubki mi nie starczy na cały miesiąc. Jak wy go aplikujecie? Bo używam tak cieniutkiej warstwy, że nawet nie wiem czy będzie skuteczna.