Gypsy Rose
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
Re: Gypsy Rose
Ten show to była chyba najgorsza decyzja jaką mogła podjąć. Większość ludzi sympatyzowała z nią po wyjściu z więzienia, ale to show… branie „tabletki dzień po” z obawy o ciążę z własnym mężem, żeby dosłownie chwilę później zajść w ciążę ze swoim ex (będąc dalej w związku małżeńskim z Ryanem). Najpierw błagała Ryana o psa, teraz ma go w dupie bo jest Ken i marzą o wspólnym psie.
Ogólnie pierwszego chłopaka namówiła do odebrania życia jej mamie, Ryana wykorzystała do wyjścia z więzienia, aby po 3 miesiącach kopnąć go w dupe (Ken był karany więc słaba osoba z którą Gypsy mogłaby wyjść na warunkowym). Ciekawe czy show to dalej potrzeba ciągłego rozgłosu i współczucia który zafundowała jej Dee Dee. To taki dosyć krytyczny komentarz z mojej strony, nie ujmuję jej traumy i cierpienia, ale realityshow, zdrada, rozwód, ciąża w pół roku od wyjścia z więzienia to tyle chaosu że głowa mała…
Ogólnie pierwszego chłopaka namówiła do odebrania życia jej mamie, Ryana wykorzystała do wyjścia z więzienia, aby po 3 miesiącach kopnąć go w dupe (Ken był karany więc słaba osoba z którą Gypsy mogłaby wyjść na warunkowym). Ciekawe czy show to dalej potrzeba ciągłego rozgłosu i współczucia który zafundowała jej Dee Dee. To taki dosyć krytyczny komentarz z mojej strony, nie ujmuję jej traumy i cierpienia, ale realityshow, zdrada, rozwód, ciąża w pół roku od wyjścia z więzienia to tyle chaosu że głowa mała…
-
- Collagen z chlorellą
Podobno wyciekły zdjęcia z miejsca zbrodni, cały TikTok o tym huczy
-
- Mokra Włoszka
Tak, widzialam ....Platini_blabla pisze: ↑ndz lip 28, 2024 2:18 pm Podobno wyciekły zdjęcia z miejsca zbrodni, cały TikTok o tym huczy
-
- Collagen z chlorellą
Mocno drastyczne? Boję się ich szukac
-
- Mokra Włoszka
No widok zabójstwa nie jest przyjemny, do tego dużo krwi, rany na ciele i prawie odcięta głową
Gdzie to zobaczyć?Jestes_Sciera pisze: ↑ndz lip 28, 2024 6:27 pm No widok zabójstwa nie jest przyjemny, do tego dużo krwi, rany na ciele i prawie odcięta głową
-
- Mokra Włoszka
-
- Mokra Włoszka
Cooo to aż tak brutalnie było? Sprawa Gypsy Rose była pierwszą z kryminalnych spraw jaką poznałam i to było bardzo dawno, ale mi się coś wbiło do głowy że to był jakiś szybki atak z zaskoczenia tylko żeby pozbawić życia i zwiać a nie takie brutalne pastwienie się. Może po prostu wywaliłam z głowy takie szczegóły albo nigdzie ich nie podawano.Jestes_Sciera pisze: ↑ndz lip 28, 2024 6:27 pm No widok zabójstwa nie jest przyjemny, do tego dużo krwi, rany na ciele i prawie odcięta głową
-
- LouiBag
-
- Collagen z chlorellą
Chyba komuś kto pracował nad sprawą puściły nerwy że gypsy robi karierę
Ale co to zmieni? To że gypsy brała udział w zabójstwie swojej matki to nie jest niewiadoma, a kto by się spodziewał że zdjęcia ze zbrodni będą drastyczne - nie wiem czym się można szokowaćPlatini_blabla pisze: ↑ndz lip 28, 2024 11:32 pm Chyba komuś kto pracował nad sprawą puściły nerwy że gypsy robi karierę
Pomimo że teraz gypsy nie zachowuje się godnie podziwu to jednak była przez wiele lat manipulowana
-
- RoseGold
widac po tych ranach ogromną złość..
obserwuje to co dzieje sie teraz z Gypsy i pogubiła się bardzo.. chyba ze taki byl jej wyrachowany plan, zeby znaleźć jelenia, ktory pomoze jej wyjsc z wiezienia a pozniej wraca do Kena. To dziecko to juz w ogole dramat.
zabrzmi to drastycznie, ale matki mi w ogole nie zal, zgotowala mlodej pieklo, chora osoba.
obserwuje to co dzieje sie teraz z Gypsy i pogubiła się bardzo.. chyba ze taki byl jej wyrachowany plan, zeby znaleźć jelenia, ktory pomoze jej wyjsc z wiezienia a pozniej wraca do Kena. To dziecko to juz w ogole dramat.
zabrzmi to drastycznie, ale matki mi w ogole nie zal, zgotowala mlodej pieklo, chora osoba.
Zastanawiam się nawet czy z tym Ryanem to nie była ustawka tylko właśnie po to, żeby mogła wyjść na warunkowe.jemmarchewkie pisze: ↑pn lip 29, 2024 9:56 am widac po tych ranach ogromną złość..
-
- Collagen z chlorellą
No ja się z tobą zgadzam jednak większość osób jest w szokuxyzerna pisze: ↑pn lip 29, 2024 5:57 am Ale co to zmieni? To że gypsy brała udział w zabójstwie swojej matki to nie jest niewiadoma, a kto by się spodziewał że zdjęcia ze zbrodni będą drastyczne - nie wiem czym się można szokować
Pomimo że teraz gypsy nie zachowuje się godnie podziwu to jednak była przez wiele lat manipulowana
-
- RoseGold
-
- Collagen z chlorellą
Wydaje mi się że tak, nie znam szczegółów ale możliwe e miała dużo warunków np musieć zamieszkać w tym samym stanie z członkiem rodziny i mieć stały adres, może to było najwygodniejsze dla niej wyjście żeby formalnie się zahaczyć o takiego chłopa
Widziałaś te zdjęcia? To nie było po prostu morderstwo, tylko rzeź ! Ona była cała przypalona fajkami, głowa prawie odcięta,i ta litera v na pośladku ....to była kobietą która była chora psychicznie, potrzebowała lekarza,a córeczka która potrafiła wypisywać z chłopakami, bzykać się po kiblach i zaplanowała zbrodnie mogła zadzwonić do ojca powiedzieć że matka kłamie,podać argumenty, lepiej chorą matkę zaciukac a teraz wielka gwiazda! To jest wyrachowana mamipulatorka nauczona tego od małego,żal tego dziecka które urodzixyzerna pisze: ↑pn lip 29, 2024 5:57 am Ale co to zmieni? To że gypsy brała udział w zabójstwie swojej matki to nie jest niewiadoma, a kto by się spodziewał że zdjęcia ze zbrodni będą drastyczne - nie wiem czym się można szokować
A czego ty się spodziewałaś po zdjęciu zbrodni…? Ona próbowała zyskać pomoc ale matka jej uniemożliwiała tego robićLucy pisze: ↑pn lip 29, 2024 8:09 pm Widziałaś te zdjęcia? To nie było po prostu morderstwo, tylko rzeź ! Ona była cała przypalona fajkami, głowa prawie odcięta,i ta litera v na pośladku ....to była kobietą która była chora psychicznie, potrzebowała lekarza,a córeczka która potrafiła wypisywać z chłopakami, bzykać się po kiblach i zaplanowała zbrodnie mogła zadzwonić do ojca powiedzieć że matka kłamie,podać argumenty, lepiej chorą matkę zaciukac a teraz wielka gwiazda! To jest wyrachowana mamipulatorka nauczona tego od małego,żal tego dziecka które urodzi
-
- Collagen z chlorellą
Nie widziałam jeszcze zdjec ale czytałam opisy dawno temu i nie spodziewałam się że to będzie ciało jak w trumnie z ułożonymi rękoma do modlitwy. Tak, wyżyli się na matce a potem współżyli. Tak było i wszyscy wiemy to od lat. JLucy pisze: ↑pn lip 29, 2024 8:09 pm Widziałaś te zdjęcia? To nie było po prostu morderstwo, tylko rzeź ! Ona była cała przypalona fajkami, głowa prawie odcięta,i ta litera v na pośladku ....to była kobietą która była chora psychicznie, potrzebowała lekarza,a córeczka która potrafiła wypisywać z chłopakami, bzykać się po kiblach i zaplanowała zbrodnie mogła zadzwonić do ojca powiedzieć że matka kłamie,podać argumenty, lepiej chorą matkę zaciukac a teraz wielka gwiazda! To jest wyrachowana mamipulatorka nauczona tego od małego,żal tego dziecka które urodzi
Są zdjęcia zbrodni u zdjęcia zbrodni,to było coś gorszego,tak matka jej zabraniała jak i pisania z chłopakami, wysyłania nagich fotek i bzykania się po kiblach,a po drugie gipsy przecież po złapaniu bardzo płakała że mama nie żyje i udawała że musi brać leki i mieć opiekę medyczną to jak z nią w końcu jest? Jest biedną ofiarą czy zwykłym oszustem manipulatorem ?bo dla mnie powinna gnić w psychiatryku do końca życia, ryana też zwyczajnie wykorzystała.