Start
Mój profil

TOP kosmetyki warte swojej ceny

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Gdymniesenzmorzy
RealDiamond

Re: TOP kosmetyki warte swojej ceny

Post autor: Gdymniesenzmorzy »

Serci pisze: pt kwie 03, 2026 7:45 pm Dużo się tu przewinęło o firmie Dermomedica i ja też mam kilka ich kosmetyków i sobie chwalę. Ostatnio kosmetolog poleca mi krem Copper B3 Anti-Aging Creamo i się nad nim zastanawiam… Czy może, któraś z Was go miała? Chwalicie sobie, czy może niewarty tej ceny?
A ja jestem ciekawa serum z peptydem miedziowym z tej samej serii.Ktoś je miał?Jak wypada w porównaniu do serum healing?Ma mieszane opinie dlatego waham się nad jego kupnem,mimo że nigdy nie miałam bubla z tej firmy…
A co Twojego pytania,mojej mamie 50+ z cerą suchą kupiłam ten krem i była bardzo zadowolona 😀
Gdymniesenzmorzy
RealDiamond

ineV pisze: sob kwie 04, 2026 8:48 am A czy któraś używała kosmetyków IdoLab? Mam kilka na oku i jestem ciekawa. :)
Podbijam pytanie 🙋‍♀️
Serci
GreckieWakacje

Post autor: Serci »

Gdymniesenzmorzy pisze: sob kwie 04, 2026 8:50 am A ja jestem ciekawa serum z peptydem miedziowym z tej samej serii.Ktoś je miał?Jak wypada w porównaniu do serum healing?Ma mieszane opinie dlatego waham się nad jego kupnem,mimo że nigdy nie miałam bubla z tej firmy…
A co Twojego pytania,mojej mamie 50+ z cerą suchą kupiłam ten krem i była bardzo zadowolona 😀
Mam 30, ale może też bym była 😅😅 Mam obecnie serum z peptydem miedziowym i wcześniej też miałam Healing! Ja jestem bardzo zadowolona, cera jest zawsze taka ukojona i wyciszona po jego użyciu. Zużyłam dopiero 1/3 butelki, więc jeszcze nie mam pełnego obrazu działania, ale zdecydowanie kupiłabym kolejny raz. Jest delikatniejsze niż Healing i używam go nawet po rollerze Environ, czy Medicube ☺️🙈
Gdymniesenzmorzy
RealDiamond

Serci pisze: ndz kwie 05, 2026 3:05 pm Mam 30, ale może też bym była 😅😅 Mam obecnie serum z peptydem miedziowym i wcześniej też miałam Healing! Ja jestem bardzo zadowolona, cera jest zawsze taka ukojona i wyciszona po jego użyciu. Zużyłam dopiero 1/3 butelki, więc jeszcze nie mam pełnego obrazu działania, ale zdecydowanie kupiłabym kolejny raz. Jest delikatniejsze niż Healing i używam go nawet po rollerze Environ, czy Medicube ☺️🙈
Też mam 30 lat i jak polecasz to będzie mój kolejny wybór 😚