Podbijam pytanie
TOP kosmetyki warte swojej ceny
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Gdymniesenzmorzy
- SushiAddict
Mam 30, ale może też bym byłaGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob kwie 04, 2026 8:50 am A ja jestem ciekawa serum z peptydem miedziowym z tej samej serii.Ktoś je miał?Jak wypada w porównaniu do serum healing?Ma mieszane opinie dlatego waham się nad jego kupnem,mimo że nigdy nie miałam bubla z tej firmy…
A co Twojego pytania,mojej mamie 50+ z cerą suchą kupiłam ten krem i była bardzo zadowolona![]()
-
Gdymniesenzmorzy
- SushiAddict
Też mam 30 lat i jak polecasz to będzie mój kolejny wybórSerci pisze: ↑ndz kwie 05, 2026 3:05 pm Mam 30, ale może też bym byłaMam obecnie serum z peptydem miedziowym i wcześniej też miałam Healing! Ja jestem bardzo zadowolona, cera jest zawsze taka ukojona i wyciszona po jego użyciu. Zużyłam dopiero 1/3 butelki, więc jeszcze nie mam pełnego obrazu działania, ale zdecydowanie kupiłabym kolejny raz. Jest delikatniejsze niż Healing i używam go nawet po rollerze Environ, czy Medicube
![]()
Ja używałam, polubiłam, poprawia regeneracje skóry, daje takie ładne glow. Używam samodzielnie albo pod serum medik8 z peptydami, 2-3 razy tygodniowi rano na zmianę z witaminą C, bardzo mi podpasowalo
Mnie jako jedyny kosmetyk w życiu wysypała ta miedz…za to z demomedica używam i bardzo sobie chwalę maski hudrozelowe pozabiegowoGdymniesenzmorzy pisze: ↑sob kwie 04, 2026 8:50 am A ja jestem ciekawa serum z peptydem miedziowym z tej samej serii.Ktoś je miał?Jak wypada w porównaniu do serum healing?Ma mieszane opinie dlatego waham się nad jego kupnem,mimo że nigdy nie miałam bubla z tej firmy…
A co Twojego pytania,mojej mamie 50+ z cerą suchą kupiłam ten krem i była bardzo zadowolona![]()
Bardzo polecam NIOD CAIS3 - po kilku tygodniach regularnego używania widać znaczącą różnicę
A Hdrey kupujecie? Widać, że mnóstwo kasy wywalają na marketing, mają bardzo szeroką ofertę, Steczkowską jest twarzą (już długo). Gdzieś czytałam, że to firma, która dotąd była zleceniodawcą innych firm, ale postanowili ruszyć z własną marką.
Zamówiłam serum z peptydem miedziowym, ale czeka jeszcze aż wykończę to z Bandi.
Zamówiłam serum z peptydem miedziowym, ale czeka jeszcze aż wykończę to z Bandi.
-
Ladyoviedo
- LouiBag
Zamiennik kielsa toMelaniaBella pisze: ↑ndz sie 24, 2025 1:31 pm Podpinam się pod pytanie. Ciągle szukam i ciągle zawód...![]()
Nacomi Rich&comfy regeneration Avocado
27zl hebe. Mialam oba i nie widzę róznicy
Ja pod oczy używam tez płatków Pilaten z biedronki. Polecam
-
Sybillazhogwartu
- Channelka
Pariens-sama nie wiem, chyba już przestały mi wystarczać. Mam całą linię Wonder plus baby face. Na wielki plus zapach, przyjemność stosowania, jednak wydaje mi się że osławiony krem pod oczy u mnie przestał dzialać. Myślę o medik8, czy ktoś miał serum pod oczy i krem.na noc?
-
Gdymniesenzmorzy
- SushiAddict
Miałam z Medik8 piankę do mycia twarzy do skóry wrażliwej i krem daily z peptydami.Bardzo fajne produkty.Pianka na początku wydawała mi się przeciętna,ale jak skończyłam jej używać to zobaczyłam różnicęSybillazhogwartu pisze: ↑sob lip 18, 2026 12:07 pm Pariens-sama nie wiem, chyba już przestały mi wystarczać. Mam całą linię Wonder plus baby face. Na wielki plus zapach, przyjemność stosowania, jednak wydaje mi się że osławiony krem pod oczy u mnie przestał dzialać. Myślę o medik8, czy ktoś miał serum pod oczy i krem.na noc?
Sybillazhogwartu pisze: ↑sob lip 18, 2026 12:07 pm Pariens-sama nie wiem, chyba już przestały mi wystarczać. Mam całą linię Wonder plus baby face. Na wielki plus zapach, przyjemność stosowania, jednak wydaje mi się że osławiony krem pod oczy u mnie przestał dzialać. Myślę o medik8, czy ktoś miał serum pod oczy i krem.na noc?
O którym serum pod uczy piszesz? Jest kilka z medik8, ale jednak największą zauważyłam po FECC NIOD.
Krem na noc ANR (jeśli o tym piszesz), jest rewelacyjny, świetnie działa z retinalem medik8 - zero przesuszen cuz podrażnień, wspaniale odbudowuje skórę
-
Sybillazhogwartu
- Channelka
Ceramide eye cream 3