Start
Mój profil

TOP kosmetyki warte swojej ceny

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Gdymniesenzmorzy
SushiAddict

Re: TOP kosmetyki warte swojej ceny

Post autor: Gdymniesenzmorzy »

ineV pisze: sob kwie 04, 2026 8:48 am A czy któraś używała kosmetyków IdoLab? Mam kilka na oku i jestem ciekawa. :)
Podbijam pytanie 🙋‍♀️
Serci
GreckieWakacje

Post autor: Serci »

Gdymniesenzmorzy pisze: sob kwie 04, 2026 8:50 am A ja jestem ciekawa serum z peptydem miedziowym z tej samej serii.Ktoś je miał?Jak wypada w porównaniu do serum healing?Ma mieszane opinie dlatego waham się nad jego kupnem,mimo że nigdy nie miałam bubla z tej firmy…
A co Twojego pytania,mojej mamie 50+ z cerą suchą kupiłam ten krem i była bardzo zadowolona 😀
Mam 30, ale może też bym była 😅😅 Mam obecnie serum z peptydem miedziowym i wcześniej też miałam Healing! Ja jestem bardzo zadowolona, cera jest zawsze taka ukojona i wyciszona po jego użyciu. Zużyłam dopiero 1/3 butelki, więc jeszcze nie mam pełnego obrazu działania, ale zdecydowanie kupiłabym kolejny raz. Jest delikatniejsze niż Healing i używam go nawet po rollerze Environ, czy Medicube ☺️🙈
Gdymniesenzmorzy
SushiAddict

Serci pisze: ndz kwie 05, 2026 3:05 pm Mam 30, ale może też bym była 😅😅 Mam obecnie serum z peptydem miedziowym i wcześniej też miałam Healing! Ja jestem bardzo zadowolona, cera jest zawsze taka ukojona i wyciszona po jego użyciu. Zużyłam dopiero 1/3 butelki, więc jeszcze nie mam pełnego obrazu działania, ale zdecydowanie kupiłabym kolejny raz. Jest delikatniejsze niż Healing i używam go nawet po rollerze Environ, czy Medicube ☺️🙈
Też mam 30 lat i jak polecasz to będzie mój kolejny wybór 😚
kateblu
Siatkarka

Post autor: kateblu »

Używałyście może serum Medik8 Exo-PDRN Prismatic+ z egzosomami?
Natpat
RoyalBaby

Post autor: Natpat »

kateblu pisze: pn lip 06, 2026 2:04 pm Używałyście może serum Medik8 Exo-PDRN Prismatic+ z egzosomami?
Ja używałam, polubiłam, poprawia regeneracje skóry, daje takie ładne glow. Używam samodzielnie albo pod serum medik8 z peptydami, 2-3 razy tygodniowi rano na zmianę z witaminą C, bardzo mi podpasowalo :)
Natpat
RoyalBaby

Gdymniesenzmorzy pisze: sob kwie 04, 2026 8:50 am A ja jestem ciekawa serum z peptydem miedziowym z tej samej serii.Ktoś je miał?Jak wypada w porównaniu do serum healing?Ma mieszane opinie dlatego waham się nad jego kupnem,mimo że nigdy nie miałam bubla z tej firmy…
A co Twojego pytania,mojej mamie 50+ z cerą suchą kupiłam ten krem i była bardzo zadowolona 😀
Mnie jako jedyny kosmetyk w życiu wysypała ta miedz…za to z demomedica używam i bardzo sobie chwalę maski hudrozelowe pozabiegowo

Bardzo polecam NIOD CAIS3 - po kilku tygodniach regularnego używania widać znaczącą różnicę
Awatar użytkownika
ineV
HottStripper

Post autor: ineV »

A Hdrey kupujecie? Widać, że mnóstwo kasy wywalają na marketing, mają bardzo szeroką ofertę, Steczkowską jest twarzą (już długo). Gdzieś czytałam, że to firma, która dotąd była zleceniodawcą innych firm, ale postanowili ruszyć z własną marką.
Zamówiłam serum z peptydem miedziowym, ale czeka jeszcze aż wykończę to z Bandi.
Abelardo2
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Abelardo2 »

Dobre ekologiczne kosmetyki - szukam czegoś co da efekt płatków pod oczy. Co polecacie?
Ladyoviedo
LouiBag

Post autor: Ladyoviedo »

MelaniaBella pisze: ndz sie 24, 2025 1:31 pm Podpinam się pod pytanie. Ciągle szukam i ciągle zawód... 🤨
Zamiennik kielsa to
Nacomi Rich&comfy regeneration Avocado
27zl hebe. Mialam oba i nie widzę róznicy

Ja pod oczy używam tez płatków Pilaten z biedronki. Polecam
taskiah
Siatkarka

Post autor: taskiah »

A co sądzicie o pariens? Chodzi mi o ich kremy do twarzy. Mam cerę mieszaną z lekkim trądzikiem, ale mega lekkich kremów nie lubię- nie nawilżają mi skóry.
Sybillazhogwartu
Channelka

Post autor: Sybillazhogwartu »

Pariens-sama nie wiem, chyba już przestały mi wystarczać. Mam całą linię Wonder plus baby face. Na wielki plus zapach, przyjemność stosowania, jednak wydaje mi się że osławiony krem pod oczy u mnie przestał dzialać. Myślę o medik8, czy ktoś miał serum pod oczy i krem.na noc?
Gdymniesenzmorzy
SushiAddict

Sybillazhogwartu pisze: sob lip 18, 2026 12:07 pm Pariens-sama nie wiem, chyba już przestały mi wystarczać. Mam całą linię Wonder plus baby face. Na wielki plus zapach, przyjemność stosowania, jednak wydaje mi się że osławiony krem pod oczy u mnie przestał dzialać. Myślę o medik8, czy ktoś miał serum pod oczy i krem.na noc?
Miałam z Medik8 piankę do mycia twarzy do skóry wrażliwej i krem daily z peptydami.Bardzo fajne produkty.Pianka na początku wydawała mi się przeciętna,ale jak skończyłam jej używać to zobaczyłam różnicę :P.
Natpat
RoyalBaby

Sybillazhogwartu pisze: sob lip 18, 2026 12:07 pm Pariens-sama nie wiem, chyba już przestały mi wystarczać. Mam całą linię Wonder plus baby face. Na wielki plus zapach, przyjemność stosowania, jednak wydaje mi się że osławiony krem pod oczy u mnie przestał dzialać. Myślę o medik8, czy ktoś miał serum pod oczy i krem.na noc?

O którym serum pod uczy piszesz? Jest kilka z medik8, ale jednak największą zauważyłam po FECC NIOD.

Krem na noc ANR (jeśli o tym piszesz), jest rewelacyjny, świetnie działa z retinalem medik8 - zero przesuszen cuz podrażnień, wspaniale odbudowuje skórę
Sybillazhogwartu
Channelka

Post autor: Sybillazhogwartu »

Ceramide eye cream 3
Natpat
RoyalBaby

Bardzo dobry, jak reszta retinali z medik8, tylko warto na wierzch coś nałożyć (np ANR) i nie używać codziennie