podcasty kryminalne

Moderator: verysweetcherry

Sylwia7396
Ciastko

Re: podcasty kryminalne

Post autor: Sylwia7396 »

Czy ktoś zna podcasty, gdzie nie trzeba przebijać się przez 1000 komentarzy o autorze żeby dotrzeć do tych dotyczących omawianej sprawy? Czasem mega chcę poczytać czyjeś przemyślenia dotyczące tematyki odcinka, ale na niektórych kanałach graniczy to z cudem, 99% to wychwalanie twórcy albo jakieś inside joke’i (niezwiązane ze sprawą)
mezalians_urodowy
Migocząca Świeczka

Post autor: mezalians_urodowy »

Sylwia7396 pisze: pn gru 16, 2024 3:49 pm Czy ktoś zna podcasty, gdzie nie trzeba przebijać się przez 1000 komentarzy o autorze żeby dotrzeć do tych dotyczących omawianej sprawy? Czasem mega chcę poczytać czyjeś przemyślenia dotyczące tematyki odcinka, ale na niektórych kanałach graniczy to z cudem, 99% to wychwalanie twórcy albo jakieś inside joke’i (niezwiązane ze sprawą)
Chyba u każdego twórcy niestety tak to wygląda.
Laylana
Mokra Włoszka

Post autor: Laylana »

U Stanowo to w ogóle hit, powinna normalnie banować za te komentarze xD Pod ostatnim odcinkiem chciałam poczytać jakieś przemyślenia odnośnie sprawy, nie znalazłam dosłownie nic. Lubię Jaśmin, ale no ludzie, bez przesady...
Kylie
RoyalBaby

Post autor: Kylie »

Sylwia7396 pisze: pn gru 16, 2024 3:49 pm Czy ktoś zna podcasty, gdzie nie trzeba przebijać się przez 1000 komentarzy o autorze żeby dotrzeć do tych dotyczących omawianej sprawy? Czasem mega chcę poczytać czyjeś przemyślenia dotyczące tematyki odcinka, ale na niektórych kanałach graniczy to z cudem, 99% to wychwalanie twórcy albo jakieś inside joke’i (niezwiązane ze sprawą)
Mam to samo i mnie to do szału doprowadza. Tak, wiem, każdy ma inną wrażliwość i inteligencję, ale kurde, ja właśnie jak słucham tych spraw to się angażuję, mam jakieś przemyślenia, chcę się dowiedzieć więcej. Zjeżdżam na komentarze czy może ktoś ma podobne myśli a tu szereg komentarzy w stylu "kochana Martusiu, cudowny odcinek, dziękuję, pozdrawiam" i mi się odechciewa wszystkiego... A już na pewno dzielić się swoimi przemyśleniami wśród takiego infantylizmu :/.
Halowka
Gacie z oceanu

Post autor: Halowka »

Kylie pisze: wt gru 17, 2024 12:51 pm Mam to samo i mnie to do szału doprowadza. Tak, wiem, każdy ma inną wrażliwość i inteligencję, ale kurde, ja właśnie jak słucham tych spraw to się angażuję, mam jakieś przemyślenia, chcę się dowiedzieć więcej. Zjeżdżam na komentarze czy może ktoś ma podobne myśli a tu szereg komentarzy w stylu "kochana Martusiu, cudowny odcinek, dziękuję, pozdrawiam" i mi się odechciewa wszystkiego... A już na pewno dzielić się swoimi przemyśleniami wśród takiego infantylizmu :/.
Taaak oraz jeszcze komentarze "robię sobie kawę/herbatę i słucham" "najlepszy podcast do sprzątania". Jeszcze te komentarze myślę uchodzą przy sprawach z drugiego końca świata albo sprzed 100 lat, ale odnośnie spraw polskich i współczesnych? To brzmi bardzo nietaktownie dla rodzin ofiar, które to mogą przeczytać takie "empatyczne" komentarze 🥴😡.
marigold
Skarpeta Rakieta

Post autor: marigold »

Halowka pisze: wt gru 17, 2024 2:59 pm Taaak oraz jeszcze komentarze "robię sobie kawę/herbatę i słucham" "najlepszy podcast do sprzątania". Jeszcze te komentarze myślę uchodzą przy sprawach z drugiego końca świata albo sprzed 100 lat, ale odnośnie spraw polskich i współczesnych? To brzmi bardzo nietaktownie dla rodzin ofiar, które to mogą przeczytać takie "empatyczne" komentarze 🥴😡.
Nietaktowne to raz, a dwa - kogo, kuźwa, obchodzi, że ktoś pije kawę, wiesza pranie czy szoruje podłogi. No, ludzie! Zero merytoryki, a tylko nieznośny bełkot w komentarzach pod podkastami true crime.