Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
11 lat nawijania makaronu na uszy. Zarabia na swojej gadce i naciąganiu ludzi. Swoją drogą ciekawe ile tych diet dziennie sprzedają. Obstawiam że max 10
Jezu jak ja tego Czarnego dupna nie lubię...twarz ma tak zniszczona z dziurami ze sie oglądać nie da...a oczy faszywe widac tylko o kasę chodzi
..echhh Magda na dzisiejszych relacjach to nic nie mówiła tylko patrzyla i przytakiwała...straszne to wszystko a i wspomnial ze w banku u sb to on jest na miejscu premium hahah a udaje biednego no komu tak kasa łatwo idzie jak nie im...I jeszcxe niby ani jednego dnia przerwy ...gość wgl nie wie co to jest praca nawet jej nigdy nie doznał...ciekawe gdzie za chwilę pojadą na wakacje...takie lekkie życie jak oni by każdy chcial mieć..ale.najlepsze jest to czy oni sie wgl z tej kasy rozliczają bo kiedyś poprosiłam o paragon to mnie zbyli...a normalny człowiek musi z każdej zł płacić...oszuści.Byla jego już od niego uciekła dramat gosc za chwiel następna ucieknie
..echhh Magda na dzisiejszych relacjach to nic nie mówiła tylko patrzyla i przytakiwała...straszne to wszystko a i wspomnial ze w banku u sb to on jest na miejscu premium hahah a udaje biednego no komu tak kasa łatwo idzie jak nie im...I jeszcxe niby ani jednego dnia przerwy ...gość wgl nie wie co to jest praca nawet jej nigdy nie doznał...ciekawe gdzie za chwilę pojadą na wakacje...takie lekkie życie jak oni by każdy chcial mieć..ale.najlepsze jest to czy oni sie wgl z tej kasy rozliczają bo kiedyś poprosiłam o paragon to mnie zbyli...a normalny człowiek musi z każdej zł płacić...oszuści.Byla jego już od niego uciekła dramat gosc za chwiel następna ucieknie
Pytałam 2 tyg temu co z tym.u nich w wiadomości wysłał mi profil do tej dziewczyny i powiedział ze działają i żebym do niej napisałam ze jestem. Od Czarnego hahah chyba by mnie porąbało takim -.sie podpierać
Ja obserwuje jego profil już bardzo długo,nigdy nie zamawiałam diety bo nigdy mnie nie przekonywał do końca. Ale bardzo dużo dało mi do myślenia to,że jako obserwująca dostałam wiadomość ,że mnie zaprasza do współpracy. Dacie wiarę przy takim nawale chętnych ,siedzeniu po nocach co ledwo dają radę odpsywać chętnym
Tak jak tu piszecie gadka ,gadka w kółko to samo. Masakra jakaś
Madzi targety daje 
Klient premium
Jego przyjaciel uprzęże produkuje
Ludzie bez pasji otwierają restauracje a połowa żabek padnie...
Można tak wymieniać w nieskończoność
Ten odcinek jest dobry, odpalił się albo co innego
Klient premium
Jego przyjaciel uprzęże produkuje
Ludzie bez pasji otwierają restauracje a połowa żabek padnie...
Można tak wymieniać w nieskończoność
Ten odcinek jest dobry, odpalił się albo co innego
Kuchenka się odłączyła od gazu? O co tam chodzi?
Madzia sama do Egiptu poleciała, a on został bo ma już cos zaplanowane. A co on może mieć zaplanowane- spacer na sąsiedniej dzielnicy czy zakupy u rolników?
Swoją drogą Madzia też matka roku, ledwie się szkoła zaczęła, a ta zostawiła syna i pojechała na odpoczynek
Madzia sama do Egiptu poleciała, a on został bo ma już cos zaplanowane. A co on może mieć zaplanowane- spacer na sąsiedniej dzielnicy czy zakupy u rolników?
Swoją drogą Madzia też matka roku, ledwie się szkoła zaczęła, a ta zostawiła syna i pojechała na odpoczynek
Oj tam. Gaz się wypalił. Najważniejsze że teraz poleciało kilka postów miłosnych, dużo buziaczków na relacjach
ciekawe czy mały z tym niebieskookim , bezzębnym został czy go zabrała
Czarny zajęty, trzeba jechać autem na inną dzielnicę żeby w kółko chodzić, albo jechać do sklepu rybnego, albo siedzieć na balkonie. Nie ma czasu do Egiptu lecieć, tyle spraw na głowie
ciekawe czy mały z tym niebieskookim , bezzębnym został czy go zabrała
Czarny zajęty, trzeba jechać autem na inną dzielnicę żeby w kółko chodzić, albo jechać do sklepu rybnego, albo siedzieć na balkonie. Nie ma czasu do Egiptu lecieć, tyle spraw na głowie
Boże jak on sie tłumaczy czemu to z Madzią nie pojechał. Biznes życia- zakup lokalu
ile on ma lat 20? Poważnie, zaburzony człowiek albo jakieś braki ma , bo w wieku 50 lat załatwianie takich rzeczy aj zakup lokalu czy mieszkania nie powinna być problemem. A notariusza to już można spokojnie przełożyć. Ciekawe czy pokaże ten lokal, czy temat sie rozmyje.
A jak się tłumaczy że z Madzią go łączą wyjątkowe więzi, i już tak tęski, i Madzia już o niego wydzwania... taaaa... hahhaha
gadane to on ma, bajkopisarz 
A jak się tłumaczy że z Madzią go łączą wyjątkowe więzi, i już tak tęski, i Madzia już o niego wydzwania... taaaa... hahhaha
Sylwkap25 pisze: ↑sob wrz 20, 2025 10:25 pm Kuchenka się odłączyła od gazu? O co tam chodzi?
No dla każdego to dziwna sytuacja zobaczymy czy pokaże tych dobrych znajomych z którymi rezkomo pojechała....echhh...syn podobno z nia pojechal a szkoła na bok ;(nie zle on mówił w relacjach ze ma załatwienie w połowie tygodnia u notariusza b9 kupuje mieszkanie pod wynajem ze inwestuje w końcu w swoją przyszłość...za to lenistwo i nic nie robienie bd mial wszystko.Ludzie są tak naiwni ze kupuja u nich te diety rzekome kopiuj wklej i 400 zł sie należy:D
Mowil.tez cos ze mial problemy prawne żeby kupić mieszkanie no tak wiadomo czemu diety na czarno sprzedawać nie odprowadzać podatku wiec dochodu mało, a takie mieszkanie kosztuje więc trzeba wyłożyć kilka milionów...I wykazać ze sie uczciwie pracuje odprowadzając podatki itd a nie tak jak oni...
Ejjj kilka dni temu mówił ze on kupił by mieszkanie już dawano ale boi się wojny itp. A teraz nagle z lokalem wyskakuje i niby od dawna nad tym pracuje? Beczkę soli zjadł??
żeby lokal kupić??
ciekawe co to za cudo i czy się pochwali.
Też chciałabym zobaczyć chociaż plecy tych przyjaciół z którymi Madzia wyjechała ale wiem że to niemożliwe
czarny nie mógł jechać bo ja myślę że on ma ten tydzień na wyprowadzkę
Jaki lokal użytkowy,?
Co on tam będzie robił?
Dachu nad głową nie ma a lokal użytkowy sobie kupi
Chociaż z jego chorobą głowy to kto wie
czarny nie mógł jechać bo ja myślę że on ma ten tydzień na wyprowadzkę
Jaki lokal użytkowy,?
Co on tam będzie robił?
Dachu nad głową nie ma a lokal użytkowy sobie kupi
Chociaż z jego chorobą głowy to kto wie
No to chyba lepiej kupić nawet mieszkanie j znaleźć chętnego na wynajem niż kupić lokal użytkowy i go komuś wynająć. Sam przecież wielokrotnie przeżywał jakie to wysokie ceny najmu mieszkań. Sklepy/punkty usługowe otwierają sie i zamykają, rynek jest przepełniony wszystkim. No chyba, że wynajmie pod żabkę