Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
tomasz4999
- BagietkaZszarlott
Re: Dieta czarny furiat
Ja chwile ogladalem i wiem ze wszystkie pytania o catering po raz 100 zostaly zignorowane 

Zdjęcia przemian są cały czas te same, nawet teraz wrzucał przemiany spokojne sprzed ponad 5 lat , wiem bo tyle obserwuje ten profil i kiedyś to mi imponowało. I nawet kupiłam dietę. A te posty które pojawiają się zawsze około 16-17 zawsze takie same, ten sam tekst o miłości nieskończonej lub o c hlopaku z Ciechanowa. On to w Wordzie ma zapisane i kopiuje do kolejnych postów? I za chwilę post znika. Ma to jakiś sens? Tak tylko pytam 
-
tomasz4999
- BagietkaZszarlott
wiekszosc naprawde starych przemian (z 8-10lat wstecz) rowniez zniknela, za to jego strona www dziala na nowo (Kasia jest adminem) i wszystkie te stare przemiany jakims cudem sa tam...
ale cyrk!
ale cyrk!
Monikamm pisze: ↑pt wrz 19, 2025 7:48 pm Zdjęcia przemian są cały czas te same, nawet teraz wrzucał przemiany spokojne sprzed ponad 5 lat , wiem bo tyle obserwuje ten profil i kiedyś to mi imponowało. I nawet kupiłam dietę. A te posty które pojawiają się zawsze około 16-17 zawsze takie same, ten sam tekst o miłości nieskończonej lub o c hlopaku z Ciechanowa. On to w Wordzie ma zapisane i kopiuje do kolejnych postów? I za chwilę post znika. Ma to jakiś sens? Tak tylko pytam![]()
Jezu jak ja tego Czarnego dupna nie lubię...twarz ma tak zniszczona z dziurami ze sie oglądać nie da...a oczy faszywe widac tylko o kasę chodzi
..echhh Magda na dzisiejszych relacjach to nic nie mówiła tylko patrzyla i przytakiwała...straszne to wszystko a i wspomnial ze w banku u sb to on jest na miejscu premium hahah a udaje biednego no komu tak kasa łatwo idzie jak nie im...I jeszcxe niby ani jednego dnia przerwy ...gość wgl nie wie co to jest praca nawet jej nigdy nie doznał...ciekawe gdzie za chwilę pojadą na wakacje...takie lekkie życie jak oni by każdy chcial mieć..ale.najlepsze jest to czy oni sie wgl z tej kasy rozliczają bo kiedyś poprosiłam o paragon to mnie zbyli...a normalny człowiek musi z każdej zł płacić...oszuści.Byla jego już od niego uciekła dramat gosc za chwiel następna ucieknie
..echhh Magda na dzisiejszych relacjach to nic nie mówiła tylko patrzyla i przytakiwała...straszne to wszystko a i wspomnial ze w banku u sb to on jest na miejscu premium hahah a udaje biednego no komu tak kasa łatwo idzie jak nie im...I jeszcxe niby ani jednego dnia przerwy ...gość wgl nie wie co to jest praca nawet jej nigdy nie doznał...ciekawe gdzie za chwilę pojadą na wakacje...takie lekkie życie jak oni by każdy chcial mieć..ale.najlepsze jest to czy oni sie wgl z tej kasy rozliczają bo kiedyś poprosiłam o paragon to mnie zbyli...a normalny człowiek musi z każdej zł płacić...oszuści.Byla jego już od niego uciekła dramat gosc za chwiel następna ucieknie
Pytałam 2 tyg temu co z tym.u nich w wiadomości wysłał mi profil do tej dziewczyny i powiedział ze działają i żebym do niej napisałam ze jestem. Od Czarnego hahah chyba by mnie porąbało takim debilem.sie podpierać
Ja obserwuje jego profil już bardzo długo,nigdy nie zamawiałam diety bo nigdy mnie nie przekonywał do końca. Ale bardzo dużo dało mi do myślenia to,że jako obserwująca dostałam wiadomość ,że mnie zaprasza do współpracy. Dacie wiarę przy takim nawale chętnych ,siedzeniu po nocach co ledwo dają radę odpsywać chętnym
Tak jak tu piszecie gadka ,gadka w kółko to samo. Masakra jakaś
Kuchenka się odłączyła od gazu? O co tam chodzi?
Madzia sama do Egiptu poleciała, a on został bo ma już cos zaplanowane. A co on może mieć zaplanowane- spacer na sąsiedniej dzielnicy czy zakupy u rolników?
Swoją drogą Madzia też matka roku, ledwie się szkoła zaczęła, a ta zostawiła syna i pojechała na odpoczynek
Madzia sama do Egiptu poleciała, a on został bo ma już cos zaplanowane. A co on może mieć zaplanowane- spacer na sąsiedniej dzielnicy czy zakupy u rolników?
Swoją drogą Madzia też matka roku, ledwie się szkoła zaczęła, a ta zostawiła syna i pojechała na odpoczynek