Był wystawiony za 800 potem.400 potem za 250 i w ostatnim momencie sie wycofali.
Teraz ponoć znajduje sie tam " jakaś firma"
Przesłuchałam ostatnio raz jeszcze mazur, herring i majcher oraz jej " rakowiska" jej słuchało mi sie najgorzej te zmiany czasowe mnie gubily.
W książce jest tylko wypowiedź na końcu ze on odciął sie od niej, ze żałuję, se zostal zmanipulowany, ze ona nim sterowała, ze to przez narkotyki, ze żałuję itd natomiast prokuratura nigdy w to nie uwierzyła , i został skazany tak samo jak ona, a nie ze np byl niepoczytalny w chwili popełnienia zbrodni.
Chlopak z dobrego domu.. sama nie wiem co nom pokierowało, czwórkowy uczeń, miał dziewczynę , ktora kazała mu zdecydować albo Zuza albo ona i świadomie wybrał tą wariatkę. W glowie mi sie to nie mieści. Sa takie sprawy ,które pozostają w głowie z ta jest właśnie jedną z nich .
Majcher pisala ze ona miala znajomości w jakiś skłotach , ze jedni byli dawcami drudzy biorcami i ze Kamila tez w to środowisko wprowadziła.
Matka zuzy zostawiała jej sporo gotówki jak wyjeżdżała.
Nie ma wytłumaczenia dla tej zbrodni powinni pracować po 12h na dobę i jesc tynk ze ścian. Ha tfu.