Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.Testtesttest111 pisze: ↑śr gru 17, 2025 1:15 pm Ja za niego zapłaciłamno cóż, kiedyś musi być ten pierwszy i ostatni raz
Olga Herring
Moderator: verysweetcherry-
Maximus1111
- LouiBag
Re: Olga Herring
A ja to akurat rozumiem.Maximus1111 pisze: ↑sob gru 20, 2025 7:12 am Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.
Ja ostatnio kupiłam coś, czego część po 4 tygodniach pojawiło się jako "tipy" w newsletterze
„Twój umysł odda ci dokładnie tyle, ile w niego włożysz.”
-
Testtesttest111
- Koczkodan
W drugim komentarzu zamieściłam link do oryginalnej reklamy, gdzie znalazłaś informację o tym że to było w ramach wcześniejszego dostępu? Z tego co pamiętam to miała być bardziej forma sprzedaży jak przy słuchowiskach/audiobookach bo Olga zrobiła konkretny research, spędziła dużo czasu nad tym odcinkiem i dlatego był płatny. Nie odbieraj mi prawa do oceny, czy uważam to za ok tudzież nie okMaximus1111 pisze: ↑sob gru 20, 2025 7:12 am Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.
-
SkarolinaS
- SushiRoll
czy czarna ziemia od Justyny, albo sluchowiska od Kryminatorium tez pojawily sie teraz jako free opcja na yt?Maximus1111 pisze: ↑sob gru 20, 2025 7:12 am Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.
Olga nigdzie nie zapowiadala, ze ten material bedzie za jakis czas dostepny na yt dla wszystkich. Po prostu kolejne cwaniactwo w wydaniu pani Śledź. Najpierw wydoić ze słuchaczy, potem z reklam na yt i dorzucic do tego sponsorowana reklame xD
Dokładnie tak napisałam, i ciężko porównywać dno Olgi i dno Justyny bo przy obu, w najlepszym wypadku, człowiek głupieje.
W najgorszym pisze bzdury o 'poszukiwaniu prawdy' i 'skorumpowanych policjantach' na FB.
Już pisałyśmy o tym jakoś w listopadzie, że nastąpiło pojednanie. Wszystko wyszło po dramie z Pawłem ze zbrodnia i kara.
- berry blast
- Currently:revenge
Olga wie takie rzeczy. Kto co myślał, co planował, kiedy był podekscytowany a kiedy przerażony. Tak już jest i z tym się nie dyskutuje.
Ten motyw się często przewija w różnych podcastach akurat i też mnie to zawsze zastanawia xD
-
Stillasatree
- BlondDoczep
-
polaris_novsarka
- Mokra Włoszka
Właśnie szukam i nie mogę znaleźć, żeby podać tytuł.Also zaczęłam się zastanawiać czy to była na pewno Olga, czy nie Mazur, Ale tak czy tak u Olgi często wiadomo takie rzeczy, ciekawe skąd haha co innego powiedzieć "mogę się tylko domyślać co wtedy czuła ofiara" a co innego powiedzieć co konkretnie myślała.
"Razem do samego końca"?Jamie pisze: ↑sob sty 17, 2026 4:49 pm Właśnie szukam i nie mogę znaleźć, żeby podać tytuł.Also zaczęłam się zastanawiać czy to była na pewno Olga, czy nie Mazur, Ale tak czy tak u Olgi często wiadomo takie rzeczy, ciekawe skąd haha co innego powiedzieć "mogę się tylko domyślać co wtedy czuła ofiara" a co innego powiedzieć co konkretnie myślała.
-
imnotorious
- RóżowePolo
Czy Olga całkowicie zrezygnowała już z podcastu na rzecz śladów?