Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
Maximus1111
LouiBag

Re: Olga Herring

Post autor: Maximus1111 »

Testtesttest111 pisze: śr gru 17, 2025 1:15 pm Ja za niego zapłaciłam :/ no cóż, kiedyś musi być ten pierwszy i ostatni raz
Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.
Awatar użytkownika
Oizys
GreckieWakacje

Post autor: Oizys »

Maximus1111 pisze: sob gru 20, 2025 7:12 am Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.
A ja to akurat rozumiem.
Ja ostatnio kupiłam coś, czego część po 4 tygodniach pojawiło się jako "tipy" w newsletterze :) I jeśli wcześniej zostało to zapowiedziane, to ok. Np. właśnie wcześniejszy dostęp. Ale jeśli nie (u mnie nie było), albo było reklamowane jako treść tylko dla wspierających czy kupujących - to jest to oszustwo.
„Twój umysł odda ci dokładnie tyle, ile w niego włożysz.”
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

Maximus1111 pisze: sob gru 20, 2025 7:12 am Nie wiem w czym problem - wykupiłaś wysłuchałaś 2 czy 3 lata temu ,my czekaliśmy do premiery teraz. Wielu twórców robi płatne wcześniejsze dostępy i nikt raczej nie widzi w tym nic dziwnego.
W drugim komentarzu zamieściłam link do oryginalnej reklamy, gdzie znalazłaś informację o tym że to było w ramach wcześniejszego dostępu? Z tego co pamiętam to miała być bardziej forma sprzedaży jak przy słuchowiskach/audiobookach bo Olga zrobiła konkretny research, spędziła dużo czasu nad tym odcinkiem i dlatego był płatny. Nie odbieraj mi prawa do oceny, czy uważam to za ok tudzież nie ok 🙂
SkarolinaS
SushiRoll

Post autor: SkarolinaS »

czy czarna ziemia od Justyny, albo sluchowiska od Kryminatorium tez pojawily sie teraz jako free opcja na yt?
Olga nigdzie nie zapowiadala, ze ten material bedzie za jakis czas dostepny na yt dla wszystkich. Po prostu kolejne cwaniactwo w wydaniu pani Śledź. Najpierw wydoić ze słuchaczy, potem z reklam na yt i dorzucic do tego sponsorowana reklame xD
Lucy
Currently: planning drama

Post autor: Lucy »

Uwielbiam Ślady, uważam że Olga jest w tym momencie sto razy lepsza od Justyny Mazur
PatkaKFC
BlondDoczep

Post autor: PatkaKFC »

Lucy pisze: ndz gru 21, 2025 8:25 pm Uwielbiam Ślady, uważam że Olga jest w tym momencie sto razy lepsza od Justyny Mazur
100 razy 0 to dalej 0 X D
Lucy
Currently: planning drama

Post autor: Lucy »

PatkaKFC pisze: pn gru 22, 2025 1:45 pm 100 razy 0 to dalej 0 X D
No cóż dla mnie Justyna i jej podcast w tym momencie to dno
PatkaKFC
BlondDoczep

Post autor: PatkaKFC »

Lucy pisze: pn gru 22, 2025 2:48 pm No cóż dla mnie Justyna i jej podcast w tym momencie to dno
Dokładnie tak napisałam, i ciężko porównywać dno Olgi i dno Justyny bo przy obu, w najlepszym wypadku, człowiek głupieje.

W najgorszym pisze bzdury o 'poszukiwaniu prawdy' i 'skorumpowanych policjantach' na FB.
anulasekk
RoyalBaby

Post autor: anulasekk »

Drogie Wandziary, update noworoczny- Olga i Justyna znów się obserwują na IG i lajkują sobie zdjęcia. Ciekawa jestem jak do tego doszło!
Awatar użytkownika
lichixx
Tritonotti

Post autor: lichixx »

anulasekk pisze: czw sty 01, 2026 10:30 pm Drogie Wandziary, update noworoczny- Olga i Justyna znów się obserwują na IG i lajkują sobie zdjęcia. Ciekawa jestem jak do tego doszło!
Już pisałyśmy o tym jakoś w listopadzie, że nastąpiło pojednanie. Wszystko wyszło po dramie z Pawłem ze zbrodnia i kara.
anulasekk
RoyalBaby

Post autor: anulasekk »

W tym wątku nie widzę- btw dobrze wiedzieć ;)
Awatar użytkownika
lichixx
Tritonotti

Post autor: lichixx »

anulasekk pisze: ndz sty 04, 2026 5:02 pm W tym wątku nie widzę- btw dobrze wiedzieć ;)
no to w wątku o Justynie Mazur
Awatar użytkownika
Jamie
Modna

Post autor: Jamie »

LOL Słuchałam ostatnio jej odcinka o tych dwóch zamordowanych małżeństwach i takie mam pytanie: Skąd Olga wie co myślała PODCZAS PORWANIA ta kobieta skoro ona NIE PRZEŻYŁA ?
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

Jamie pisze: czw sty 15, 2026 8:31 pm LOL Słuchałam ostatnio jej odcinka o tych dwóch zamordowanych małżeństwach i takie mam pytanie: Skąd Olga wie co myślała PODCZAS PORWANIA ta kobieta skoro ona NIE PRZEŻYŁA ?
Olga wie takie rzeczy. Kto co myślał, co planował, kiedy był podekscytowany a kiedy przerażony. Tak już jest i z tym się nie dyskutuje.
Sopociara
BlondDoczep

Post autor: Sopociara »

Jamie pisze: czw sty 15, 2026 8:31 pm LOL Słuchałam ostatnio jej odcinka o tych dwóch zamordowanych małżeństwach i takie mam pytanie: Skąd Olga wie co myślała PODCZAS PORWANIA ta kobieta skoro ona NIE PRZEŻYŁA ?
Ten motyw się często przewija w różnych podcastach akurat i też mnie to zawsze zastanawia xD
Stillasatree
BlondDoczep

Post autor: Stillasatree »

Który odcinek?
polaris_novsarka
Mokra Włoszka

Post autor: polaris_novsarka »

Dfghc pisze: wt wrz 12, 2023 10:19 am u śledzia zawsze każda kobieta była piękna i mądra, a mężczyzna postawny i przystojny,
hahahaha :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') ale smiechlam
Awatar użytkownika
Jamie
Modna

Stillasatree pisze: pt sty 16, 2026 7:48 am Który odcinek?
Właśnie szukam i nie mogę znaleźć, żeby podać tytuł.Also zaczęłam się zastanawiać czy to była na pewno Olga, czy nie Mazur, Ale tak czy tak u Olgi często wiadomo takie rzeczy, ciekawe skąd haha co innego powiedzieć "mogę się tylko domyślać co wtedy czuła ofiara" a co innego powiedzieć co konkretnie myślała.
Reese
Gacie z oceanu

Post autor: Reese »

Jamie pisze: sob sty 17, 2026 4:49 pm Właśnie szukam i nie mogę znaleźć, żeby podać tytuł.Also zaczęłam się zastanawiać czy to była na pewno Olga, czy nie Mazur, Ale tak czy tak u Olgi często wiadomo takie rzeczy, ciekawe skąd haha co innego powiedzieć "mogę się tylko domyślać co wtedy czuła ofiara" a co innego powiedzieć co konkretnie myślała.
"Razem do samego końca"?
Awatar użytkownika
Jamie
Modna

Tak dokładnie o tych 2 małżeństwach! dzięki! :P
imnotorious
RóżowePolo

Post autor: imnotorious »

Czy Olga całkowicie zrezygnowała już z podcastu na rzecz śladów?