Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
MisYoogi
SweetsGallery

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: MisYoogi »

PrzemoKondratowicz pisze: pn maja 05, 2025 3:21 pm Zaraz się okaże że naprawdę się spotykali
Adwokat powiedziała, że się spotykali i tamtego dnia mieli randkę 🫣
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

PrzemoKondratowicz pisze: pn maja 05, 2025 3:21 pm Zaraz się okaże że naprawdę się spotykali
A ja bym się nie zdziwiła jakby był błąd w tłumaczeniu xd w sensie, on zeznawał po polsku a tłumacz to dziwnie przetłumaczył. Już była taka sprawa sądzonej Polki w Jrlandii
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

antyrefleks100 pisze: pn maja 05, 2025 3:28 pm Mój kolega siedział tam kilka miesięcy (spowodował wypadek będąc tam na wakacjach) - warunki nie były podobne do polskich, zbliżone raczej do tych jakie można zobaczyć w dokumentach z Ameryki południowej 🙃
No w Polsce też możesz trafić do zapleśniałej starej nory xD naprawdę nie warto zamieniać 20 lat z możliwością wyjścia po 10/15, na 30 lat bez możliwości wyjścia tylko po to żeby zamiast warunków w stylu Ameryki Południowej mieć warunki w stylu Syberii (jeden areszt w Polsce tak nazywają bo pizga i wilgoć taka że skarpetki zachodzą pleśnią).
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

Kocieoczy pisze: pn maja 05, 2025 2:09 pm No to tak
Mam mętlik w głowie 🙄
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rzeppsiegoogona
LouiBag

Post autor: rzeppsiegoogona »

Ale trochę bez sensu że niby byli w związku? Przecież maja sama rzekomo mówiła coś w stylu "nie uwierzycie z kim idę się spotkać"? Prędzej może on ja zwabił pod pretekstem jakiejś pierwszej randki?
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Post autor: miev »

dior pisze: pn maja 05, 2025 3:30 pm Mam mętlik w głowie 🙄
Chat bardzo często gubi się w zeznaniach :) myślę że nie ma się co sugerować. To prawdopodobnie był fejk, wszystkie pytania i nagranie z odpowiedziami zniknęły z kanału nadawczego
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

No to mają go!
Chandler Bing
Modna

Post autor: Chandler Bing »

PrzemoKondratowicz pisze: pn maja 05, 2025 3:30 pm No w Polsce też możesz trafić do zapleśniałej starej nory xD naprawdę nie warto zamieniać 20 lat z możliwością wyjścia po 10/15, na 30 lat bez możliwości wyjścia tylko po to żeby zamiast warunków w stylu Ameryki Południowej mieć warunki w stylu Syberii (jeden areszt w Polsce tak nazywają bo pizga i wilgoć taka że skarpetki zachodzą pleśnią).
Nie wiem co trzeba mieć w głowie by woleć iść do więzienia w obcym kraju, gdzie będzie "multi kulti", z nikim się nie dogada a i mało kto go będzie odwiedzial bo jak?
Wg mnie to tylko zagrywka na czas kiedy wymyśla z polskim mecenasem linie obrony.
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

dior pisze: pn maja 05, 2025 3:32 pm No to mają go!
Coraz ciekawiej
salceson
Koczkodan

Post autor: salceson »

Kaijlo pisze: pn maja 05, 2025 1:54 pm Jestem z okolic, nie wiem nic o skorumpowaniach, ale narkotyki są tam na porządku dziennym, patologia i te miasto rządzi się innymi prawami
Ja zaś wiem o skorumpowanych, kto ma pieniądze ten ma władzę. PODOBNO, źródła podawać nie będę wszystko zaraz możliwe że się wyjaśni, mają go podobno już
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Rozpatrzeć zażalenie muszą, ale nie ma żadnego powodu żeby był sądzony w Grecji i to sie nie wydarzy. Nie ma sie co ekscytować, po prostu kupują sobie czas.
Anika114
Migocząca Świeczka

Post autor: Anika114 »

mezalians_urodowy pisze: pn maja 05, 2025 3:35 pm Rozpatrzeć zażalenie muszą, ale nie ma żadnego powodu żeby był sądzony w Grecji i to sie nie wydarzy. Nie ma sie co ekscytować, po prostu kupują sobie czas.
Ciekawe jaką linię obrony obiorą
Awatar użytkownika
Motylek95
BlondDoczep

Post autor: Motylek95 »

I teraz go do Polski zabierają ?
🦋🌸
Anika114
Migocząca Świeczka

Motylek95 pisze: pn maja 05, 2025 3:38 pm I teraz go do Polski zabierają ?
Przecież masz wyżej
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Anika114 pisze: pn maja 05, 2025 3:38 pm Ciekawe jaką linię obrony obiorą
No zapewne obronią się tym, że był od lat nękany w szkole. Matka od początku taką narrację prowadzi
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Nie sądzicie, że to dziwne, że policja kompletnie nie interesuje się tymi chorymi wpisami matki? Przecież po tym, co wrzucała, powinna być dawno przesłuchana, a oni jeszcze pozwolili jej lecieć do Grecji. Coś tu się mocno nie klei. Poza tym publikuje tyle postów i komentarzy, a nie napisała nic o tym, że leci do Grecji. Na spotted pisali, że była wczoraj na marszu - potwierdzi ktoś?
Anika114
Migocząca Świeczka

miev pisze: pn maja 05, 2025 3:40 pm No zapewne obronią się tym, że był od lat nękany w szkole. Matka od początku taką narrację prowadzi
Ale skoro przyznał się że utrzymywali relacje "towarzyskie" i będzie to miało potwierdzenie to taka linia obrony nie będzie miało sensu. No chyba że będą chcieli utrzymać że hejt w szkole mocno na niego wpłynął
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Anika114 pisze: pn maja 05, 2025 3:42 pm Ale skoro przyznał się że utrzymywali relacje "towarzyskie" i będzie to miało potwierdzenie to taka linia obrony nie będzie miało sensu. No chyba że będą chcieli utrzymać że hejt w szkole mocno na niego wpłynął
Te ich relacje „towarzyskie” były conajmniej dziwne. 3 lata temu uderzył ją do tego stopnia, że miała rozciętą brew. Zasłonią się tym bo mają dowody - nawet w postaci hp na ig. Może i Mając tego nie założyła, ale obserwowała, niektóre posty również lajkowala
paulxxxxx
KlasaBiznes

Post autor: paulxxxxx »

przejrzałam ten spotted mława i jestem przerażona, z tak poważnej sprawy ludzie zaczęli sobie robić jakiś cyrk
Awatar użytkownika
miev
Skarpeta Rakieta

Fizycznie niemożliwe, żeby matka Bartka była wczoraj na marszu. Marsz był o 18:30, a z Polski nie było żadnych lotów do Salonik, które pozwoliłyby jej dotrzeć tam na czas przesłuchania dzisiaj rano. W okolicy Salonik nie ma też żadnego dużego lotniska, z którego dałoby się dojechać na rano. Ktoś więc celowo puścił fejka o jej obecności na marszu – pytanie po co i komu to na rękę.

To komentarz kogoś ze Spotted:
Anonimowy uczestnik 595 słuchaj pracuje w dziale IT. Nie wiem czy wiesz czym zajmuje się ten dział. Włamać się na cudze fb nie jest trudne. Ktoś was prowokuje co może się to skończyć kolejną śmiercią. Nawet adres zamieszkania kobiety ujawniony. Była dziś na marszu. Kompletnie mi tu to wszystko nie pasuje. Jej podejście do marszu vs teksty. Ktoś jak już daje kropkę czy przecinek bez spacji to to już jest odruch. U mnie przecinek nie działa dlatego go nie mam ale mam wyrobiony odruch zaraz po zdaniu. Tu wyżej w tym komentarzu też jest zaraz po. Nie będzie ta kobieta inaczej pisać. Ktoś się jej włamał na konto i podsyca sprawę by się na nią ludzie rzucili. Doprowadzicie do tragedii i ja wam to mówię. Krew na rękach każdego z was kto wylewał hejt na tę kobietę.
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

Chandler Bing pisze: pn maja 05, 2025 3:29 pm A ja bym się nie zdziwiła jakby był błąd w tłumaczeniu xd w sensie, on zeznawał po polsku a tłumacz to dziwnie przetłumaczył. Już była taka sprawa sądzonej Polki w Jrlandii
Po grecku spotkanie/bycie umówionym (nie tylko romantycznie, ale też do lekarza np.) to ραντεβού (randewu), a w artykule, który czytałam było użyte ερωτικό δεσμό czyli romans/romantyczne zaangażowanie.
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2025 3:51 pm przez liliona12, łącznie zmieniany 1 raz.
tosia777
BagietkaZszarlott

Post autor: tosia777 »

miev pisze: pn maja 05, 2025 3:51 pm Obrazek
Moncler, Ralph….. biedy nie ma

Zwyrol
xnalinovska
RoyalBaby

Post autor: xnalinovska »

miev pisze: pn maja 05, 2025 3:51 pm Obrazek
Moncler, Ralph….. biedy nie ma

Ależ on ma morderczy wzrok. Paskudny wyraz twarzy 🤢
Spagettidzem
FejkTiffany

Post autor: Spagettidzem »

szaredresy pisze: pn maja 05, 2025 2:15 pm Chcecie mi powiedzieć, że ktoś może kogoś zabić, wyjechać z kraju i tam chodzić na wolności? Przecież to absurd :D
Nie w Polsce, u nas to norma.