Start
Mój profil

Białystok - polecajki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
girlidunno
Koczkodan

Re: Białystok - polecajki

Post autor: girlidunno »

stokrotkapolna1234 pisze: sob lip 11, 2026 11:13 am Xdddd
Ja sie nie sapie. Nie wiem co to w ogole znaczy tak naprawde. Zapytałam kogo polecacie zeby dowiedzieć sie konkretnie o lekarzu i tyle. To ze sprawdzę kto tam przyjmuje dalej nic nie zmienia bo myslalam ze ktos napisze cos konkretnej osobie a nie idz zeby iść.
I naucz sie czytać ze zrozumieniem to moze przestaniesz sie sapać. Nie umiesz odpowiedzieć na konkretnie zadane pytanie
Nie rób sobie pontonów
chloe91
BlondDoczep

Post autor: chloe91 »

Czy ktoś wie czemu wytwórnia wypieków się rozpadła i czy na młynowej40 ktoś inny dołączył do szefowej? Widać, że sporo się zmieniło na młynowej, chociażby pod kątem SM, wnętrza czy konceptu z winem i talerzykami w weekendy. Wiem tyle, że były dwie wspólniczki i jedna została na młynowej, a druga po roku od dramy otworzyła Migot.
Poliplott
ZdalnaFanka

Post autor: Poliplott »

Ktoś korzystał z usług under the skin Klaudii Wiśniewskiej i jest w stanie polecić lub odradzić wizytę?
Zatrzymałam się na etapie gdzie skończyła kosmetologię na umb i od razu otworzyła swój salon z wysokimi cenami. Teraz ma wpisane mgr kosmetologii klinicznej i onkokosmetologia XD cos przegapilam czy ustawiła sobie zeby cool brzmiało?
Mililio
RealDiamond

Post autor: Mililio »

Poliplott pisze: pt lip 17, 2026 10:24 pm Ktoś korzystał z usług under the skin Klaudii Wiśniewskiej i jest w stanie polecić lub odradzić wizytę?
Zatrzymałam się na etapie gdzie skończyła kosmetologię na umb i od razu otworzyła swój salon z wysokimi cenami. Teraz ma wpisane mgr kosmetologii klinicznej i onkokosmetologia XD cos przegapilam czy ustawiła sobie zeby cool brzmiało?
Bardzo chłodna osoba, byłam u wielu kosmetyczek/dermatologów i nikt tak nie tworzył dystansu, co do kompetencji ciężko ocenić, płacisz na każdej wizycie po 1000 zł za nałożenie kilku maseczek, zostawia Cię w tym na 20 min i sobie idzie
Cwirklaudia
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Cwirklaudia »

Mililio pisze: pt lip 17, 2026 10:42 pm Bardzo chłodna osoba, byłam u wielu kosmetyczek/dermatologów i nikt tak nie tworzył dystansu, co do kompetencji ciężko ocenić, płacisz na każdej wizycie po 1000 zł za nałożenie kilku maseczek, zostawia Cię w tym na 20 min i sobie idzie
Byłam kiedyś na oczyszczaniu wodorowym to wyglądało to tak samo.. nie u niej, ale u innej kosmetyczki w okolicy
Najpierw coś tam robiła przez chwilę, a później maseczka i byłam sama przez jakieś 15 min. I koniec :D
Poliplott
ZdalnaFanka

Post autor: Poliplott »

Mililio pisze: pt lip 17, 2026 10:42 pm Bardzo chłodna osoba, byłam u wielu kosmetyczek/dermatologów i nikt tak nie tworzył dystansu, co do kompetencji ciężko ocenić, płacisz na każdej wizycie po 1000 zł za nałożenie kilku maseczek, zostawia Cię w tym na 20 min i sobie idzie
Na taką też wyglada ;)
no sumy są chore od samego startu, gdzie nie miała jeszcze nawet żadnego doświadczenia

A miałaś obszerną konsultacje i badania robione? Bardzo kładły nacisk na to i chyba nawet wizyta bez tego nie mogła się odbyć. Ciekawi mnie czy to też jest robione na odwal, a pieniądze są brane
Sylwia111444
RoyalBaby

Post autor: Sylwia111444 »

Czy ktoś poleca usta u Ewy Pul? Rozważam między nią, a lekarkami przyjmującymi w klinice dr Romanowskiej Natalii
Cindy1
FejkTiffany

Post autor: Cindy1 »

A czy macie jakieś sprawdzone i polecane miejsca na stymulatory tkankowe i osobę która NAPRAWDĘ jest fachowcem, a nie napompuje twarz nieadekwatnie do wieku?
Awatar użytkownika
gunernialne
Dieta 600 kcal

Post autor: gunernialne »

Daniel Martyniuk raczej nie rekomenduje wizyt w Białymstoku a ja mu ufam...
Sto razy chciałem się zabić, kiedy nie mogłem już wytrzymać, ale nigdy tego nie zrobiłem. Chyba podświadomie pragnąłem jeszcze raz pocałować usta rzeki i łowić srebrne ryby
Sylwia111444
RoyalBaby

Post autor: Sylwia111444 »

Dziewczyny, czy znacie, możecie polecić osobę pracującą w Douglas / Sephora, która dobrze doradzi w sprawie makijażu/ pielęgnacji? I zna się na tym?
Mililio
RealDiamond

Post autor: Mililio »

Sylwia111444 pisze: pn lip 27, 2026 4:37 pm Dziewczyny, czy znacie, możecie polecić osobę pracującą w Douglas / Sephora, która dobrze doradzi w sprawie makijażu/ pielęgnacji? I zna się na tym?
Idź do kosmetologa lub znajdź kogoś kompetentnego w necie, w drogerii te dziewczyny to jakieś studentki politologii i ich wiedza jest zerowa
Awatar użytkownika
amica90
Tysiąc róż

Post autor: amica90 »

Mililio pisze: pn lip 27, 2026 5:39 pm Idź do kosmetologa lub znajdź kogoś kompetentnego w necie, w drogerii te dziewczyny to jakieś studentki politologii i ich wiedza jest zerowa
Moja dawna znajoma pracuje chyba w douglasie, jest po kursie makijażu, ale robi takie słabe makijaże, że ja też bym się nie sugerowała tym, że te sklepy mają "swoje makijażystki" xd
🍿🍿🍿