Bardzo chłodna osoba, byłam u wielu kosmetyczek/dermatologów i nikt tak nie tworzył dystansu, co do kompetencji ciężko ocenić, płacisz na każdej wizycie po 1000 zł za nałożenie kilku maseczek, zostawia Cię w tym na 20 min i sobie idziePoliplott pisze: ↑pt lip 17, 2026 10:24 pm Ktoś korzystał z usług under the skin Klaudii Wiśniewskiej i jest w stanie polecić lub odradzić wizytę?
Zatrzymałam się na etapie gdzie skończyła kosmetologię na umb i od razu otworzyła swój salon z wysokimi cenami. Teraz ma wpisane mgr kosmetologii klinicznej i onkokosmetologiacos przegapilam czy ustawiła sobie zeby cool brzmiało?
Białystok - polecajki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Białystok - polecajki
-
Cwirklaudia
- LemonkowaCola
Byłam kiedyś na oczyszczaniu wodorowym to wyglądało to tak samo.. nie u niej, ale u innej kosmetyczki w okolicy
Najpierw coś tam robiła przez chwilę, a później maseczka i byłam sama przez jakieś 15 min. I koniec :D
Na taką też wyglada ;)
no sumy są chore od samego startu, gdzie nie miała jeszcze nawet żadnego doświadczenia
A miałaś obszerną konsultacje i badania robione? Bardzo kładły nacisk na to i chyba nawet wizyta bez tego nie mogła się odbyć. Ciekawi mnie czy to też jest robione na odwal, a pieniądze są brane
-
Sylwia111444
- RoyalBaby
Czy ktoś poleca usta u Ewy Pul? Rozważam między nią, a lekarkami przyjmującymi w klinice dr Romanowskiej Natalii
- gunernialne
- DramaQueen
Daniel Martyniuk raczej nie rekomenduje wizyt w Białymstoku a ja mu ufam...
Pomysł na program: ja vs dziesięć wandziar w dyskusji, ale bez moderatorów, żeby nie mogły zgłaszać offtopu, gdy kończą się argumenty
-
Sylwia111444
- RoyalBaby
Dziewczyny, czy znacie, możecie polecić osobę pracującą w Douglas / Sephora, która dobrze doradzi w sprawie makijażu/ pielęgnacji? I zna się na tym?
Idź do kosmetologa lub znajdź kogoś kompetentnego w necie, w drogerii te dziewczyny to jakieś studentki politologii i ich wiedza jest zerowaSylwia111444 pisze: ↑pn lip 27, 2026 4:37 pm Dziewczyny, czy znacie, możecie polecić osobę pracującą w Douglas / Sephora, która dobrze doradzi w sprawie makijażu/ pielęgnacji? I zna się na tym?
Moja dawna znajoma pracuje chyba w douglasie, jest po kursie makijażu, ale robi takie słabe makijaże, że ja też bym się nie sugerowała tym, że te sklepy mają "swoje makijażystki" xd
Byłam parę lat temu. Ogólnie była bardzo sympatyczna na początku, na omówieniu beauty planu. Później była już mniej miła i specyficznie zdystansowana. Raz mówiła do mnie na Ty, a za chwilę na Pani, mówiła do mnie kochana itpPoliplott pisze: ↑pt lip 17, 2026 10:24 pm Ktoś korzystał z usług under the skin Klaudii Wiśniewskiej i jest w stanie polecić lub odradzić wizytę?
Zatrzymałam się na etapie gdzie skończyła kosmetologię na umb i od razu otworzyła swój salon z wysokimi cenami. Teraz ma wpisane mgr kosmetologii klinicznej i onkokosmetologiacos przegapilam czy ustawiła sobie zeby cool brzmiało?
ODRADZAM!! Ja byłam i parę moich koleżanek. Wszystkie miałyśmy te same odczucia. Na pierwszej wizycie była miła, a na kolejnych jakby z łaską nam robiła ten zabieg.. odpaliła się w niej taka mean girl (większa jedynie dziewczyna z ohmusthave). Już nie mówiąc o tym, że w trakcie zabiegu sobie smieszkowala z szefową, gadały o tym co widziała fajnego w action, popijała co chwilę wodę i miałyśmy jej telefon obok twarzy który dotykała w takcie zabiegu, co jest strasznie niehigieniczne…
Jeśli chodzi o efekt laminacji rzęs, nie byłam zadowolona. Część rzęs była podkręcona, a część pozostała prosta, przez co efekt był nierówny i bardzo widoczny. Moja koleżanka miała z kolei rzęsy powyginane w różne strony i miejscami pofalowane. Po konsultacji z inną stylistką usłyszała, że preparat był trzymany zbyt długo. Co by się zgadzało, bo podczas jej wizyty non stop odchodziła od stanowiska a gdy wracala przeżuwała cos w buzi jeszcze nad jej głową xd fuj
Kolejna robiła tam laminację brwi. W jej przypadku brwi zostały zbyt mocno wyskubane, przez co później musiała je hodować aż odrosną. I to akurat prawda, że robi brwi na jedno kopyto.. choć kumpela przyznała, że nie sugerowała się, bo przecież modelki mógłby mieć cienkie brwi. Po wszystkim myślała że się popłacze. AA no ii u niej akurat P prowadziła konwersacje z chłopakiem nad jej głową xdd
To oczywiście tylko moje i moich znajomych doświadczenia, ale niestety po tych wizytach nie zdecydowałyśmy się wrócić.
Z perspektywy czasu uważamy że powinna nam się automatycznie zapalic czerwona lampka po zobaczeniu że prowadzi szkolenia dla innych podczas gdy sama jest świeżakiem… no i średnio bym ufała salonowi co daje robić zabiegi na twarz dla dziewczyny która nie ma wykształcenia kierunkowego
Sama mogę polecić Emilie Zacharczuk
ooo a co powiesz o ohmusthave? Byłam kiedyś to faktycznie mega mega wyniosłaPoliplott pisze: ↑pt sie 07, 2026 3:14 am ODRADZAM!! Ja byłam i parę moich koleżanek. Wszystkie miałyśmy te same odczucia. Na pierwszej wizycie była miła, a na kolejnych jakby z łaską nam robiła ten zabieg.. odpaliła się w niej taka mean girl (większa jedynie dziewczyna z ohmusthave). Już nie mówiąc o tym, że w trakcie zabiegu sobie smieszkowala z szefową, gadały o tym co widziała fajnego w action, popijała co chwilę wodę i miałyśmy jej telefon obok twarzy który dotykała w takcie zabiegu, co jest strasznie niehigieniczne…
O ludzie! Bardzo Ci dziękuję za przestrzeżenie mnie żeby tam nie iść, szczególnie, że chciałam tam iść przed bardzo ważną okazjąPoliplott pisze: ↑pt sie 07, 2026 3:14 am ODRADZAM!! Ja byłam i parę moich koleżanek. Wszystkie miałyśmy te same odczucia. Na pierwszej wizycie była miła, a na kolejnych jakby z łaską nam robiła ten zabieg.. odpaliła się w niej taka mean girl (większa jedynie dziewczyna z ohmusthave). Już nie mówiąc o tym, że w trakcie zabiegu sobie smieszkowala z szefową, gadały o tym co widziała fajnego w action, popijała co chwilę wodę i miałyśmy jej telefon obok twarzy który dotykała w takcie zabiegu, co jest strasznie niehigieniczne…
Jeśli chodzi o efekt laminacji rzęs, nie byłam zadowolona. Część rzęs była podkręcona, a część pozostała prosta, przez co efekt był nierówny i bardzo widoczny. Moja koleżanka miała z kolei rzęsy powyginane w różne strony i miejscami pofalowane. Po konsultacji z inną stylistką usłyszała, że preparat był trzymany zbyt długo. Co by się zgadzało, bo podczas jej wizyty non stop odchodziła od stanowiska a gdy wracala przeżuwała cos w buzi jeszcze nad jej głową xd fuj
Kolejna robiła tam laminację brwi. W jej przypadku brwi zostały zbyt mocno wyskubane, przez co później musiała je hodować aż odrosną. I to akurat prawda, że robi brwi na jedno kopyto.. choć kumpela przyznała, że nie sugerowała się, bo przecież modelki mógłby mieć cienkie brwi. Po wszystkim myślała że się popłacze. AA no ii u niej akurat P prowadziła konwersacje z chłopakiem nad jej głową xdd
To oczywiście tylko moje i moich znajomych doświadczenia, ale niestety po tych wizytach nie zdecydowałyśmy się wrócić.
Z perspektywy czasu uważamy że powinna nam się automatycznie zapalic czerwona lampka po zobaczeniu że prowadzi szkolenia dla innych podczas gdy sama jest świeżakiem… no i średnio bym ufała salonowi co daje robić zabiegi na twarz dla dziewczyny która nie ma wykształcenia kierunkowego![]()
Sama mogę polecić Emilie Zacharczuk
-
naszczescie
- Ciastko
A ja trochę zmienię temat - gdzie polecacie wypić dobrą kawę? Od paru lat chodzę do white bear coffee, ale ostatnio te kawy smakują jakbym piła samo spienione mleko. Mam wrażenie, że coś się zmieniło na gorsze. No i przestali robić fajne promocje, już bardziej się opłaca kupić kawę i ciasto w starbucksie niż u nich... Smakowała mi kawa z Kafejeto, ale może coś bliżej centrum?
Ja jestem wybredna jeśli chodzi o kawę i moim zdaniem najlepsza jest w Migot. Szczególnie spod ręki Uli - dziewczyny w krótszych, ciemnobrązowych włosach.amica90 pisze: ↑pt sie 07, 2026 3:28 pm A ja trochę zmienię temat - gdzie polecacie wypić dobrą kawę? Od paru lat chodzę do white bear coffee, ale ostatnio te kawy smakują jakbym piła samo spienione mleko. Mam wrażenie, że coś się zmieniło na gorsze. No i przestali robić fajne promocje, już bardziej się opłaca kupić kawę i ciasto w starbucksie niż u nich... Smakowała mi kawa z Kafejeto, ale może coś bliżej centrum?
O, dzięki. Słyszałam o nich, ale jakoś nigdy nie było po drodze, sprawdzę.
Ja też z tych wybrednych, ale dopóki nie spróbowałam kawy w Kafejeto to myślałam, że ta z wbc jest dobra
I powiedzcie czy polecacie jakis salon od depilacji laserowej? Jest tyle różnych rodzajów i sprzętów i nie mam pojęcia co wybrać żeby efekt był jak najlepszy. Mam grube i gęste włoski, sporo też wrastających, truskawkowe nogi itp 
-
cynkacytrynka
- Ciastko
O kogo dokładnie chodzi?girlidunno pisze: ↑wt lip 07, 2026 8:49 pm Potwierdzam, również to słyszałam i doświadczyłam na własnych ustach![]()
-
girlidunno
- Koczkodan