Start
Mój profil

Najbardziej toksyczne społeczności w internecie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Baba.z.magla
SushiRoll

Re: Najbardziej toksyczne społeczności w internecie

Post autor: Baba.z.magla »

chuda-jaszczurka pisze: czw cze 19, 2025 6:10 pm Ematka to kilka normalnych, ciekawych, mądrych kobiet, masa niestabilnych idiotek, garść trolli, paru sprośnych oblechów i dwie tokujace w kolko z nimi kretynki.
Dokładnie tak. Czy ktoś wie co się stało z tris merigold? Dlaczego przestała pisać? I Co się stało z największą gwiazdą ematki czyli z Bergamotką? Na emamie nie wolno nawet wymienić ich nicków, tu możemy sobie swobodnie poplotkować.
Niu90
BlondDoczep

Post autor: Niu90 »

Rzeka.chaosu pisze: śr cze 18, 2025 10:56 pm Na tych gazetowych forach siedzą już tylko sekty i kółka wzajemnej adoracji, więc może być grubo. :)

Te fora były popularne, kiedy byłam w liceum (gimnazjum?). Teraz strach zaglądać. Nawet nie chodzi o tematykę, ale o sposób odpowiedzi / wypowiedzi. Kiedyś buk mnie opuścił i zadałam tam jakieś pytanie na wątku tematycznym. Szybko pożałowałam. Merytorycznie odpowiadają tylko swoim.
Aż mi się przypomniała Samosia, moje guilty pleasure gdy byłam w liceum. Na zawsze w mom sercu zostanie pytanie "mam dwa jabłka, jedno w dupy, co mam zrobić". Ehhhh piękne czasy....
Awatar użytkownika
Alpaka.kaka
Koczkodan

Post autor: Alpaka.kaka »

Baba.z.magla pisze: czw cze 19, 2025 7:00 pm Dokładnie tak. Czy ktoś wie co się stało z tris merigold? Dlaczego przestała pisać? I Co się stało z największą gwiazdą ematki czyli z Bergamotką? Na emamie nie wolno nawet wymienić ich nicków, tu możemy sobie swobodnie poplotkować.
Zaszczuly, cóż innego mogło sie stać.

Tam zadasz neutralne pytanie i zaraz cię wyzywają, ślą bluzgi na priv, wysyłają na terapie, każą wystawiać mężowi walizki, a dziecko po 18. urodzinach wywalać z domu. Wszyscy nieprzyklaskujący Dupiarzowi, siedemnastu boosterom i bidetom to ich zdaniem onuce, antyszczepy, szury🤣

Zresztą niejaka Lajtowa dała tu popis ematkowej klasy. Tyle że tu od razu posty wyleciały, a tam zakłada 10 wątków dziennie i wiszą...
Ankabezwianka
Ciastko

Post autor: Ankabezwianka »

Baba.z.magla pisze: czw cze 19, 2025 7:00 pm Dokładnie tak. Czy ktoś wie co się stało z tris merigold? Dlaczego przestała pisać? I Co się stało z największą gwiazdą ematki czyli z Bergamotką? Na emamie nie wolno nawet wymienić ich nicków, tu możemy sobie swobodnie poplotkować.
Podobno ktoras z tych wariatek wyslala screeny z wypowiedziami w/w do jej pracodawcy, a ze w/w nie ukrywala gdzie pracuje a wrecz chetnie przyznawala sie do radosnej tworczosci w danym portalu internetowym, to firma potraktowala to jako sra*ie we wlasne gniazdo i ja zwolnila.
A druga chyba miala pozaforumowe kontakty z jednym z panow i zazdrosny malzonek wkroczyl do akcji. Ale w sumie to moze je myle i to byla jedna i ta sama.
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

Post autor: chuda-jaszczurka »

Ankabezwianka pisze: czw cze 19, 2025 8:10 pm A druga chyba miala pozaforumowe kontakty z jednym z panow i zazdrosny malzonek wkroczyl do akcji. Ale w sumie to moze je myle i to byla jedna i ta sama.
Ciekawe który z dżentelmenów ją zauroczył i czym 🤣
JagodkaMalinka

Post autor: JagodkaMalinka »

Alpaka.kaka pisze: czw cze 19, 2025 7:56 pm Zaszczuly, cóż innego mogło sie stać.
Triss trudno by było zaszczuć, to raczej ona szczuła. Paskudna persona.
Ankabezwianka
Ciastko

chuda-jaszczurka pisze: czw cze 19, 2025 8:35 pm Ciekawe który z dżentelmenów ją zauroczył i czym 🤣
Moze udajacy kobiete stavros a.k.a. dekoderka
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

Ankabezwianka pisze: czw cze 19, 2025 9:12 pm Moze udajacy kobiete stavros a.k.a. dekoderka
Nie wiem który to, ale jeśli raz jest facetem a raz kobieta to szalństwo w łóżku gwarantowane
Awatar użytkownika
JulietteBinoche
RóżowePolo

Post autor: JulietteBinoche »

Ankabezwianka pisze: czw cze 19, 2025 9:12 pm Moze udajacy kobiete stavros a.k.a. dekoderka
żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii.

A może był to Murzyn w liberii, już nie jestem pewna do końca.
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2025 9:27 pm przez JulietteBinoche, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alpaka.kaka
Koczkodan

JagodkaMalinka pisze: czw cze 19, 2025 8:48 pm Triss trudno by było zaszczuć, to raczej ona szczuła. Paskudna persona.
To była matka tego Zwierza Popkukturalnego czy pomyliłam nicki?
Awatar użytkownika
JulietteBinoche
RóżowePolo

Alpaka.kaka pisze: czw cze 19, 2025 9:25 pm To była matka tego Zwierza Popkukturalnego czy pomyliłam nicki?
Pomyliłaś. Matka Zwierza, to Oświecona i Wszystkowiedząca Verdana z domu Borejko.
Ankabezwianka
Ciastko

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 9:23 pm żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii.

?? Chyba coś przedobrzylas z edycją, wpis troche bez sensu
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 9:23 pm żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii.

Czy tu byl przed chwilą wpis o tym ze ona romansowała z Ryskiem, największym erotomanem gawędziarzem w internecie?
Ankabezwianka
Ciastko

chuda-jaszczurka pisze: czw cze 19, 2025 9:34 pm Czy tu byl przed chwilą wpis o tym ze ona romansowała z Ryskiem, największym erotomanem gawędziarzem w internecie?
Był. Może tu tez wycinają najdrobniejszą wzmiankę, lol
Awatar użytkownika
JulietteBinoche
RóżowePolo

Jeszcze raz, bo mój poprzedni post zniknął.
Nie nie to był dziadek Rysiek. człowiek, który urodził się starcem. Plotka niesie, że stary Triss tak się wściekł, że podarł jej paszport, kiedy Triss z Ryśkiem zaplanowali wyjazd na Mauritius, żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii. Skończyło się tak, że Triss dostała bana na pisanie, a Riki wyjechał na last minut do Turcji, ze swoim synkiem, którego musiał nosić na plecach.
Ankabezwianka
Ciastko

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 9:35 pm Jeszcze raz, bo mój poprzedni post zniknął.
Nie nie to był dziadek Rysiek. człowiek, który urodził się starcem. Plotka niesie, że stary Triss tak się wściekł, że podarł jej paszport, kiedy Triss z Ryśkiem zaplanowali wyjazd na Mauritius, żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii. Skończyło się tak, że Triss dostała bana na pisanie, a Riki wyjechał na last minut do Turcji, ze swoim synkiem, którego musiał nosić na plecach.
Pociągiem?
Awatar użytkownika
JulietteBinoche
RóżowePolo

Ankabezwianka pisze: czw cze 19, 2025 9:37 pm Pociągiem?
Tak, pociągiem, ale bez Warsa.
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 9:39 pm Tak, pociągiem, ale bez Warsa.
Specjalnie wziął bez Warsa żeby dzieciak nic nie jadł
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 9:35 pm Jeszcze raz, bo mój poprzedni post zniknął.

A zona Ryska nic nie wie że on moze dalej tam pisać z babami? A moze ona liczy na to, ze sobie kogoś przyGRUcha i pójdzie precz z domu i życia, moze nawet z synkiem na plecach?
Awatar użytkownika
JulietteBinoche
RóżowePolo

chuda-jaszczurka pisze: czw cze 19, 2025 9:49 pm A zona Ryska nic nie wie że on moze dalej tam pisać z babami? A moze ona liczy na to, ze sobie kogoś przyGRUcha i pójdzie precz z domu i życia, moze nawet z synkiem na plecach?
Na temat żony wiadomo tyle, że ludzie padają jak muchy rażeni jej wyjątkową urodą. Podobno jest odpowiedzialna za Rewolucję Jaśminowa w Tunezji, bo chłopy się za łby wzięły, kiedy przechodziła ulicą. Riki nie pójdzie precz i nikogo nie przyGRUcha, bo przecież z tego znoju i od roboty stracił nogę.
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 9:54 pm Na temat żony wiadomo tyle, że ludzie padają jak muchy rażeni jej wyjątkową urodą. Podobno jest odpowiedzialna za Rewolucję Jaśminowa w Tunezji, bo chłopy się za łby wzięły, kiedy przechodziła ulicą. Riki nie pójdzie precz i nikogo nie przyGRUcha, bo przecież z tego znoju i od roboty stracił nogę.
Biedna kobieta, dla niej byłoby najlepiej żeby oni sie jednak zeszli. Nowa dziewczyna by mu nogę w szpitalu załatwiła, wojskowym, noga od rekruta albo samego generała nawet. Ryszard by w końcu gdzieś zaszedł, moze nawet na samiuśkie Rysy.
Awatar użytkownika
JulietteBinoche
RóżowePolo

Coś ci się pomyliło. Na Rysy chodzi Bywalec z malutkimi dziećmi, w tym jedno w wózku.
Awatar użytkownika
chuda-jaszczurka
GreckieWakacje

JulietteBinoche pisze: czw cze 19, 2025 10:02 pm Coś ci się pomyliło. Na Rysy chodzi Bywalec z malutkimi dziećmi, w tym jedno w wózku.
Bywalec to chodzi robic rysy na autach sasiadow z Wildy, bo zazdrości że mają lepsze niż jego Skoda Favorit z 1991, która co niedzielę szoruje ściereczką z mikrofibry
Awatar użytkownika
Alpaka.kaka
Koczkodan

A on nie pisał, że GRUszek by kijem nie tknąl, bo się brzydzi bab po czterdziestce??
izila
Channelka

Post autor: izila »

To chyba wszystkie infuecnerki , które opowiadają o cudownym życiu , a po czasie okazuje się, że było szambo.
Z tą różnicą, że muszą się publicznie dzielić i obdzierać swoich eks z godności.
StudentkaKozminski pisze: sob maja 18, 2024 5:12 pm Z jaką najbardziej toksyczną społecznością się spotkałyście? Np. grupy tematyczne, fandomy itd.

Ja na kocich grupach czasem boje się odezwać, bo tam wszystko jest od linijki i jedna mądrzejsza od drugiej. A na psiej za napisanie, że uważam że pies powinien w mieście chodzić na smyczy ban xD