Dokładnie tak. Czy ktoś wie co się stało z tris merigold? Dlaczego przestała pisać? I Co się stało z największą gwiazdą ematki czyli z Bergamotką? Na emamie nie wolno nawet wymienić ich nicków, tu możemy sobie swobodnie poplotkować.chuda-jaszczurka pisze: ↑czw cze 19, 2025 6:10 pm Ematka to kilka normalnych, ciekawych, mądrych kobiet, masa niestabilnych idiotek, garść trolli, paru sprośnych oblechów i dwie tokujace w kolko z nimi kretynki.
Najbardziej toksyczne społeczności w internecie
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Baba.z.magla
- SushiRoll
Re: Najbardziej toksyczne społeczności w internecie
Aż mi się przypomniała Samosia, moje guilty pleasure gdy byłam w liceum. Na zawsze w mom sercu zostanie pytanie "mam dwa jabłka, jedno w dupy, co mam zrobić". Ehhhh piękne czasy....Rzeka.chaosu pisze: ↑śr cze 18, 2025 10:56 pm Na tych gazetowych forach siedzą już tylko sekty i kółka wzajemnej adoracji, więc może być grubo.
Te fora były popularne, kiedy byłam w liceum (gimnazjum?). Teraz strach zaglądać. Nawet nie chodzi o tematykę, ale o sposób odpowiedzi / wypowiedzi. Kiedyś buk mnie opuścił i zadałam tam jakieś pytanie na wątku tematycznym. Szybko pożałowałam. Merytorycznie odpowiadają tylko swoim.
- Alpaka.kaka
- Koczkodan
Zaszczuly, cóż innego mogło sie stać.Baba.z.magla pisze: ↑czw cze 19, 2025 7:00 pm Dokładnie tak. Czy ktoś wie co się stało z tris merigold? Dlaczego przestała pisać? I Co się stało z największą gwiazdą ematki czyli z Bergamotką? Na emamie nie wolno nawet wymienić ich nicków, tu możemy sobie swobodnie poplotkować.
Tam zadasz neutralne pytanie i zaraz cię wyzywają, ślą bluzgi na priv, wysyłają na terapie, każą wystawiać mężowi walizki, a dziecko po 18. urodzinach wywalać z domu. Wszyscy nieprzyklaskujący Dupiarzowi, siedemnastu boosterom i bidetom to ich zdaniem onuce, antyszczepy, szury
Zresztą niejaka Lajtowa dała tu popis ematkowej klasy. Tyle że tu od razu posty wyleciały, a tam zakłada 10 wątków dziennie i wiszą...
-
Ankabezwianka
- Ciastko
Podobno ktoras z tych wariatek wyslala screeny z wypowiedziami w/w do jej pracodawcy, a ze w/w nie ukrywala gdzie pracuje a wrecz chetnie przyznawala sie do radosnej tworczosci w danym portalu internetowym, to firma potraktowala to jako sra*ie we wlasne gniazdo i ja zwolnila.Baba.z.magla pisze: ↑czw cze 19, 2025 7:00 pm Dokładnie tak. Czy ktoś wie co się stało z tris merigold? Dlaczego przestała pisać? I Co się stało z największą gwiazdą ematki czyli z Bergamotką? Na emamie nie wolno nawet wymienić ich nicków, tu możemy sobie swobodnie poplotkować.
A druga chyba miala pozaforumowe kontakty z jednym z panow i zazdrosny malzonek wkroczyl do akcji. Ale w sumie to moze je myle i to byla jedna i ta sama.
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
Ciekawe który z dżentelmenów ją zauroczył i czymAnkabezwianka pisze: ↑czw cze 19, 2025 8:10 pm A druga chyba miala pozaforumowe kontakty z jednym z panow i zazdrosny malzonek wkroczyl do akcji. Ale w sumie to moze je myle i to byla jedna i ta sama.
-
JagodkaMalinka
Triss trudno by było zaszczuć, to raczej ona szczuła. Paskudna persona.
-
Ankabezwianka
- Ciastko
Moze udajacy kobiete stavros a.k.a. dekoderka
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
Nie wiem który to, ale jeśli raz jest facetem a raz kobieta to szalństwo w łóżku gwarantowane
- JulietteBinoche
- RóżowePolo
żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii.
A może był to Murzyn w liberii, już nie jestem pewna do końca.
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2025 9:27 pm przez JulietteBinoche, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alpaka.kaka
- Koczkodan
To była matka tego Zwierza Popkukturalnego czy pomyliłam nicki?JagodkaMalinka pisze: ↑czw cze 19, 2025 8:48 pm Triss trudno by było zaszczuć, to raczej ona szczuła. Paskudna persona.
- JulietteBinoche
- RóżowePolo
Pomyliłaś. Matka Zwierza, to Oświecona i Wszystkowiedząca Verdana z domu Borejko.Alpaka.kaka pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:25 pm To była matka tego Zwierza Popkukturalnego czy pomyliłam nicki?
-
Ankabezwianka
- Ciastko
JulietteBinoche pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:23 pm żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii.
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
Czy tu byl przed chwilą wpis o tym ze ona romansowała z Ryskiem, największym erotomanem gawędziarzem w internecie?JulietteBinoche pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:23 pm żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii.
-
Ankabezwianka
- Ciastko
Był. Może tu tez wycinają najdrobniejszą wzmiankę, lolchuda-jaszczurka pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:34 pm Czy tu byl przed chwilą wpis o tym ze ona romansowała z Ryskiem, największym erotomanem gawędziarzem w internecie?
- JulietteBinoche
- RóżowePolo
Jeszcze raz, bo mój poprzedni post zniknął.
Nie nie to był dziadek Rysiek. człowiek, który urodził się starcem. Plotka niesie, że stary Triss tak się wściekł, że podarł jej paszport, kiedy Triss z Ryśkiem zaplanowali wyjazd na Mauritius, żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii. Skończyło się tak, że Triss dostała bana na pisanie, a Riki wyjechał na last minut do Turcji, ze swoim synkiem, którego musiał nosić na plecach.
-
Ankabezwianka
- Ciastko
Pociągiem?JulietteBinoche pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:35 pm Jeszcze raz, bo mój poprzedni post zniknął.
Nie nie to był dziadek Rysiek. człowiek, który urodził się starcem. Plotka niesie, że stary Triss tak się wściekł, że podarł jej paszport, kiedy Triss z Ryśkiem zaplanowali wyjazd na Mauritius, żeby pojeździć limuzyną prowadzoną przez karła w liberii. Skończyło się tak, że Triss dostała bana na pisanie, a Riki wyjechał na last minut do Turcji, ze swoim synkiem, którego musiał nosić na plecach.
- JulietteBinoche
- RóżowePolo
Tak, pociągiem, ale bez Warsa.
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
Specjalnie wziął bez Warsa żeby dzieciak nic nie jadł
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
JulietteBinoche pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:35 pm Jeszcze raz, bo mój poprzedni post zniknął.
A zona Ryska nic nie wie że on moze dalej tam pisać z babami? A moze ona liczy na to, ze sobie kogoś przyGRUcha i pójdzie precz z domu i życia, moze nawet z synkiem na plecach?
- JulietteBinoche
- RóżowePolo
Na temat żony wiadomo tyle, że ludzie padają jak muchy rażeni jej wyjątkową urodą. Podobno jest odpowiedzialna za Rewolucję Jaśminowa w Tunezji, bo chłopy się za łby wzięły, kiedy przechodziła ulicą. Riki nie pójdzie precz i nikogo nie przyGRUcha, bo przecież z tego znoju i od roboty stracił nogę.chuda-jaszczurka pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:49 pm A zona Ryska nic nie wie że on moze dalej tam pisać z babami? A moze ona liczy na to, ze sobie kogoś przyGRUcha i pójdzie precz z domu i życia, moze nawet z synkiem na plecach?
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
Biedna kobieta, dla niej byłoby najlepiej żeby oni sie jednak zeszli. Nowa dziewczyna by mu nogę w szpitalu załatwiła, wojskowym, noga od rekruta albo samego generała nawet. Ryszard by w końcu gdzieś zaszedł, moze nawet na samiuśkie Rysy.JulietteBinoche pisze: ↑czw cze 19, 2025 9:54 pm Na temat żony wiadomo tyle, że ludzie padają jak muchy rażeni jej wyjątkową urodą. Podobno jest odpowiedzialna za Rewolucję Jaśminowa w Tunezji, bo chłopy się za łby wzięły, kiedy przechodziła ulicą. Riki nie pójdzie precz i nikogo nie przyGRUcha, bo przecież z tego znoju i od roboty stracił nogę.
- JulietteBinoche
- RóżowePolo
Coś ci się pomyliło. Na Rysy chodzi Bywalec z malutkimi dziećmi, w tym jedno w wózku.
- chuda-jaszczurka
- GreckieWakacje
Bywalec to chodzi robic rysy na autach sasiadow z Wildy, bo zazdrości że mają lepsze niż jego Skoda Favorit z 1991, która co niedzielę szoruje ściereczką z mikrofibryJulietteBinoche pisze: ↑czw cze 19, 2025 10:02 pm Coś ci się pomyliło. Na Rysy chodzi Bywalec z malutkimi dziećmi, w tym jedno w wózku.
- Alpaka.kaka
- Koczkodan
A on nie pisał, że GRUszek by kijem nie tknąl, bo się brzydzi bab po czterdziestce??
To chyba wszystkie infuecnerki , które opowiadają o cudownym życiu , a po czasie okazuje się, że było szambo.
Z tą różnicą, że muszą się publicznie dzielić i obdzierać swoich eks z godności.
Z tą różnicą, że muszą się publicznie dzielić i obdzierać swoich eks z godności.
StudentkaKozminski pisze: ↑sob maja 18, 2024 5:12 pm Z jaką najbardziej toksyczną społecznością się spotkałyście? Np. grupy tematyczne, fandomy itd.
Ja na kocich grupach czasem boje się odezwać, bo tam wszystko jest od linijki i jedna mądrzejsza od drugiej. A na psiej za napisanie, że uważam że pies powinien w mieście chodzić na smyczy ban xD