Lucy pisze: ↑sob gru 20, 2025 10:24 pm
A skąd wiesz że bajki ? Byłaś przy tym? Był jej mężem to chyba wiedział ? Czy kłamie? Mieszkałaś z nimi że wszystko wiesz ?

Nie wydaje mi się że on kłamie,a niektóre z was zachowują się jak stalker jakby znały Agę i Jarka osobiście xa tu masz wywiad w którym jej mąż o tym mówi
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/miss-po ... ed&utm_v=2
Jesteś bardzo napastliwa.
Twierdziłaś , że Aga na pewno miała zagrać Helenę wg słów pana Jarusia. Nikt o tym raczej nie słyszał i nie czytał. Ja nie muszę czytać wywiadów pana Jarusia bo nic mnie one nie interesują. Zapewne dlatego , że nie jestem stalkerem i nie łykam tego co jakiś obły typaiarz gadający o swoich romansach opowiada w wywiadach. Facet zrobił na mnie wrażenie śliskiego i dlatego nie jest dla mnie wiarygodny na razie. Jak przeczytam książkę to może zmienię zdanie, ale z tego co piszą Wandziary, to raczej nie zmienię.
Możesz sobie uważać, że Agnieszka miała przed sobą ogromną karierę filmową, proszę bardzo.
Tylko wiesz? Wtedy na ekranach debiutowało zdaje się wiele pięknych modelek i kariery nie zrobiły. Nawet nie widziałam w większości filmów z nimi i na ogół kiepskich chyba seriali. W quo vadis zagrała jak drewno przepiękna Mielcarz i kariery nie zrobiła. Podobnie gdzieś tam grała Agnieszka Maciąg. Nawet chyba Viola Kolek od Karolaka. Itd zapewne.
Żadna kariery filmowej nie zrobiła bo braki warsztatowe w tym przeszkodziły.
Już tu też wyjaśniono, że kariera modelki wówczas bardzo wcześnie się zaczynała i trwała krótko, no chyba że ktoś był Cindy czy inna supermodelką. Pamiętam dokument z Carlą Bruni, spytano ją dlaczego zrezygnowała z kariery modelki. Odparła, że nie zrezygnowała, po prostu telefon przestał dzwonić. A brakowało jej trochę do 30 wtedyi ona była supermodelką.
Życie niestety.
Poza tym „ był jej mężem, to chyba wiedział” - napisałaś. No sorry, on nawet nie wiedział że miała stalkera przez kilka lat. Pan Jarek po prostu koloryzuje, tak sądzę.