Start
Mój profil

Zabójstwo Agnieszki Kotlarskiej

Moderator: verysweetcherry
Lucy
Currently: planning drama

Re: Zabójstwo Agnieszki Kotlarskiej

Post autor: Lucy »

Ewastrzylak pisze: sob gru 20, 2025 2:04 pm A, widzisz. Czyli pan Jarek mógł sobie bajki opowiadać a chat za nim.
A skąd wiesz że bajki ? Byłaś przy tym? Był jej mężem to chyba wiedział ? Czy kłamie? Mieszkałaś z nimi że wszystko wiesz ? 😆 Nie wydaje mi się że on kłamie,a niektóre z was zachowują się jak stalker jakby znały Agę i Jarka osobiście xa tu masz wywiad w którym jej mąż o tym mówi
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/miss-po ... ed&utm_v=2
Malwina0505
Koczkodan

Post autor: Malwina0505 »

Lucy pisze: sob gru 20, 2025 10:18 pm Wystarczy poczytać,to że ty nie słyszałaś nie znaczy że tak nie jest, tutaj jej mąż o tym mówi.
Wg artykułu cytowanego w książce miała zagrać w serialu pt. Pokój 107. I w filmie Pułapka.
Malwina0505
Koczkodan

Lucy pisze: sob gru 20, 2025 10:24 pm A skąd wiesz że bajki ? Byłaś przy tym? Był jej mężem to chyba wiedział ? Czy kłamie? Mieszkałaś z nimi że wszystko wiesz ? 😆 Nie wydaje mi się że on kłamie,a niektóre z was zachowują się jak stalker jakby znały Agę i Jarka osobiście xa tu masz wywiad w którym jej mąż o tym mówi
A ty mieszkałaś z panem Jarkiem i Agnieszką? Ty chyba nie wiesz co to jest stalking. Wyszła książka i powstał film. Przeczytałyśmy, obejrzałyśmy i dzielimy się opiniami. Niektóre z nas jak np. ja jesteśmy z rocznika Agnieszki lub starsze i pamiętamy opisywaną w książce historię z TV i gazet w latach 90-tych.
Lucy

Malwina0505 pisze: sob gru 20, 2025 10:54 pm A ty mieszkałaś z panem Jarkiem i Agnieszką? Ty chyba nie wiesz co to jest stalking. Wyszła książka i powstał film. Przeczytałyśmy, obejrzałyśmy i dzielimy się opiniami. Niektóre z nas jak np. ja jesteśmy z rocznika Agnieszki lub starsze i pamiętamy opisywaną w książce historię z TV i gazet w latach 90-tych.
Ty jako jedyna zachowujesz się jak wszechwiedząca:) ja też jestem starszy rocznik i pamiętam lata 90 i to nie ma nic do rzeczy:)
Awatar użytkownika
Zolo666
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Zolo666 »

Marti37 pisze: sob gru 20, 2025 9:38 pm O jakiej dość dużej odwagi w kontekscie seksualnym mowisz?
Z ksiazki wynika ze Aga miała tego chlopaka który był pierwsza miłością i później tylko Jarka który został jej mężem.
Nie miala wiele partnerów i nie wiem co masz na myśli mówiąc o odwadze w kontekscie seksualnym?
To ze matka ją chciala sprzedać bogatemu facetowi to inna sprawa ale Aga sie nie dała
Mówie o fragmencie w którym jest jasno powiedziane że obaj faceci byli przekonani ze byli jej pierwszymi + fragment w którym mąż wspomina że nie miała problemu rozebrać się przed nim. Wydaje mi się że dla religijnej, szarej myszki rozebranie się i podjęcie innych czynności było by jednak bardziej problematyczne.
Jestem chłopczykiem
Marti37
Luźny dzień ze mną

Post autor: Marti37 »

Zolo666 pisze: ndz gru 21, 2025 12:33 am Mówie o fragmencie w którym jest jasno powiedziane że obaj faceci byli przekonani ze byli jej pierwszymi + fragment w którym mąż wspomina że nie miała problemu rozebrać się przed nim. Wydaje mi się że dla religijnej, szarej myszki rozebranie się i podjęcie innych czynności było by jednak bardziej problematyczne.
Kurcze bez przesady, przecież uprawianie seksu z partnerem to normalna sprawa
Awatar użytkownika
Zolo666
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Zolo666 »

Marti37 pisze: ndz gru 21, 2025 12:35 am Kurcze bez przesady, przecież uprawianie seksu z partnerem to normalna sprawa
Oczywiście że normalne ale pewne zachowania są dość charakterystyczne. Pracowalem kiedyś z kilkoma dziewczynami przymuszanymi i to wyglądało dość podobnie :/
Jestem chłopczykiem
Arabella133
RealDiamond

Post autor: Arabella133 »

Ewastrzylak pisze: sob gru 20, 2025 1:44 pm Młoda Bachleda to miała plecy jakich świat nie widział, no i chyba faktycznie była bardzo młoda jak miała zagrać Zosię. To miała być aktorką w wieku nastu lat? Studia aktorskie się kończy w wieku lat 23 chyba lub 24, co najmniej. Nie mogła być zawodowa aktorką w tym wieku, szukali naturszczyka najpewniej.

Nie wiem, w życiu nie słyszałam i nie czytałam, że Aga miała zagrać Helenę, coś mi się obiło o uszy o Brodzik czy tej żonie Emiliana Kamińskiego, ale może jest tu ktoś, kto pamięta jak ten film kręcili i może potwierdzi, że Kotlarska miała zagrać.
Helenę miała grać córka Barbary Brylskiej ale zginęła w wypadku samochodowym
Ewastrzylak
LouiBag

Post autor: Ewastrzylak »

Lucy pisze: sob gru 20, 2025 10:24 pm A skąd wiesz że bajki ? Byłaś przy tym? Był jej mężem to chyba wiedział ? Czy kłamie? Mieszkałaś z nimi że wszystko wiesz ? 😆 Nie wydaje mi się że on kłamie,a niektóre z was zachowują się jak stalker jakby znały Agę i Jarka osobiście xa tu masz wywiad w którym jej mąż o tym mówi
Jesteś bardzo napastliwa.
Twierdziłaś , że Aga na pewno miała zagrać Helenę wg słów pana Jarusia. Nikt o tym raczej nie słyszał i nie czytał. Ja nie muszę czytać wywiadów pana Jarusia bo nic mnie one nie interesują. Zapewne dlatego , że nie jestem stalkerem i nie łykam tego co jakiś obły typaiarz gadający o swoich romansach opowiada w wywiadach. Facet zrobił na mnie wrażenie śliskiego i dlatego nie jest dla mnie wiarygodny na razie. Jak przeczytam książkę to może zmienię zdanie, ale z tego co piszą Wandziary, to raczej nie zmienię.
Możesz sobie uważać, że Agnieszka miała przed sobą ogromną karierę filmową, proszę bardzo.
Tylko wiesz? Wtedy na ekranach debiutowało zdaje się wiele pięknych modelek i kariery nie zrobiły. Nawet nie widziałam w większości filmów z nimi i na ogół kiepskich chyba seriali. W quo vadis zagrała jak drewno przepiękna Mielcarz i kariery nie zrobiła. Podobnie gdzieś tam grała Agnieszka Maciąg. Nawet chyba Viola Kolek od Karolaka. Itd zapewne.
Żadna kariery filmowej nie zrobiła bo braki warsztatowe w tym przeszkodziły.

Już tu też wyjaśniono, że kariera modelki wówczas bardzo wcześnie się zaczynała i trwała krótko, no chyba że ktoś był Cindy czy inna supermodelką. Pamiętam dokument z Carlą Bruni, spytano ją dlaczego zrezygnowała z kariery modelki. Odparła, że nie zrezygnowała, po prostu telefon przestał dzwonić. A brakowało jej trochę do 30 wtedyi ona była supermodelką.
Życie niestety.

Poza tym „ był jej mężem, to chyba wiedział” - napisałaś. No sorry, on nawet nie wiedział że miała stalkera przez kilka lat. Pan Jarek po prostu koloryzuje, tak sądzę.
Ewastrzylak
LouiBag

Lucy pisze: sob gru 20, 2025 10:18 pm Wystarczy poczytać,to że ty nie słyszałaś nie znaczy że tak nie jest, tutaj jej mąż o tym mówi.
Już pomijam fakt, że wklejasz artykuł płatny z onetu z dnia 19. 12.2025.
Ewastrzylak
LouiBag

Ewastrzylak pisze: ndz gru 21, 2025 8:08 am Już pomijam fakt, że wklejasz artykuł płatny z onetu z dnia 19. 12.2025.
Już pomijam fakt, że wklejasz link do artykułu płatnego z rozmową z panem Jarosławem z onetu z dnia 19. 12.2025 a więc sprzed zaledwie 2 dni. Nie płacę za czytanie żadnych artykułów na Onecie i nie będę płacić, zatem jak chcesz się powoływać na pana Jarka to zrób screen i wklej.
Malwina0505
Koczkodan

Mąż wiedział gdzie miała zagrać a nie wiedział że ma stalkera. Ok. Kończę z tobą dyskusję.
Ewastrzylak
LouiBag

Tu jeszcze wpis znaleziony na innym forum odnośnie pana Jarka i jego dobrej pamięci.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Malwina0505
Koczkodan

Ewastrzylak pisze: ndz gru 21, 2025 8:37 am Tu jeszcze wpis znaleziony na innym forum odnośnie pana Jarka i jego dobrej pamięci.

Dobre 🙂.
Malwina0505
Koczkodan

Malwina0505 pisze: ndz gru 21, 2025 9:50 am Dobre 🙂.
Kilka dni temu w DDTVN zarzekał się, że nic nie wiedział.
Lara
BlondDoczep

Post autor: Lara »

Córka chyba tak podchodzi do matki bo przez jej śmierć ona sama miała piekło w życiu. Ale strata…gdyby Agnieszka żyła to Patrycja żyłaby jak pączek w maśle u boku takiej mamy.
lui21
SweetsGallery

Post autor: lui21 »

Lara pisze: ndz gru 21, 2025 1:38 pm Córka chyba tak podchodzi do matki bo przez jej śmierć ona sama miała piekło w życiu. Ale strata…gdyby Agnieszka żyła to Patrycja żyłaby jak pączek w maśle u boku takiej mamy.
Skąd ta pewność?
Lara
BlondDoczep

Post autor: Lara »

lui21 pisze: ndz gru 21, 2025 2:23 pm Skąd ta pewność?
Nie rozumiem.
Nawet jeśli zagraniczna kariera Agnieszki skończyłaby się to robiłaby ją w Polsce. Zaraz by się gdzieś wkręciła. Zresztą byłe modelki, które były w dokumencie min. Kręglicka, Wachowicz, Pacuła chyba dzisiaj źle nie mają.
lui21
SweetsGallery

Post autor: lui21 »

Lara pisze: ndz gru 21, 2025 3:02 pm Nie rozumiem.
Nawet jeśli zagraniczna kariera Agnieszki skończyłaby się to robiłaby ją w Polsce. Zaraz by się gdzieś wkręciła. Zresztą byłe modelki, które były w dokumencie min. Kręglicka, Wachowicz, Pacuła chyba dzisiaj źle nie mają.
Aha, czyli rozumiem, że miałaś na myśli tylko kase.

Moim zdaniem nie masz racji. To, że Kręglicka czy Wachowicz są do dziś rozpoznawalne, nie oznacza automatycznie, że mają świetnie. To nie jest Ameryka, że celebryci mający 5 minut slawy są w stanie ustawić swoją rodzinę na pokolenia. Sprawdziłam z ciekawości i obie mają od wielu lat swoje biznesy poza showbiznesem, więc widocznie wcale im się tak dobrze nie wiodło - a to i tak jedne z nielicznych modelek/missek lat 80/90 tych które są dziś jakkolwiek pamiętane. Agnieszka może i by się gdzieś wkręciła, dostała jakiś program do poprowadzenia, ale nie sądzę, że robiłaby nie wiadomo jaką karierę i zarabiała duże pieniądze. Już w momencie śmierci nie była gwiazdą z pierwszych stron gazet, o czym może świadczyć chociażby to, że kłamała o tym, że cudem uniknęła katastrofy lotnicznej - według książki zrobiła to po to aby o sobie przypomnieć
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Post autor: YMH2301 »

Słuchałam podcastów o tej sprawie już jakiś czas temu, kiedy mieszkałam niedaleko domu Agnieszki.. Sprawstwo jest oczywiste, ale też nie oszukujmy się, nikt nie próbował niczego z tym zrobić. Może wtedy nikt nie traktowałby sprawy poważnie, ale nie było też chęci.
Trochę mam też wrażenie, że ona została "wrzucona" w ten świat, na chwilę jej się spodobało albo po prostu nie widziała dla siebie już innej drogi. To wie tylko Agnieszka
Eve9
Siatkarka

Post autor: Eve9 »

MoniMal pisze: sob gru 20, 2025 9:28 pm Dla mnie to jest też nie pojęte, plus jak to możliwe że on tego nie zauważył?
Po obejrzeniu dokumentu to było moje największe pytanie :/ Poza tym, dlaczego prokurator wnioskował o tak niski wyrok...
Alek88
SushiRoll

Post autor: Alek88 »

Słucham audiobooka o Agnieszce i wypowiedzi Jarosława budzą we mnie coraz większy niesmak. Po pierwsze, jego postępowanie wobec poprzedniej partnerki, Doroty - nieuczciwe i tchorzliwe, pewnie gdyby A. nie naciskała to Jaro grałby na dwa fronty jeszcze długo bo tak mu było wygodniej. Namacic w głowie dziewczynie to umiał, ale pójść za ciosem i zakończyć stary związek - nieee, po co. Tchorzliwe i niemeskie, bardzo prawdopodobne, że wobec Agnieszki w końcu postąpił by tak samo jak wobec Doroty. Taki typ się nie zmienia. Po drugie, ciągle podkreślanie fizycznej strony ich związku... Odnoszę wrażenie, że poza s*ksem niewiele ich łączyło.
Malwina0505
Koczkodan

Alek88 pisze: ndz gru 21, 2025 5:51 pm Słucham audiobooka o Agnieszce i wypowiedzi Jarosława budzą we mnie coraz większy niesmak. Po pierwsze, jego postępowanie wobec poprzedniej partnerki, Doroty - nieuczciwe i tchorzliwe, pewnie gdyby A. nie naciskała to Jaro grałby na dwa fronty jeszcze długo bo tak mu było wygodniej. Namacic w głowie dziewczynie to umiał, ale pójść za ciosem i zakończyć stary związek - nieee, po co. Tchorzliwe i niemeskie, bardzo prawdopodobne, że wobec Agnieszki w końcu postąpił by tak samo jak wobec Doroty. Taki typ się nie zmienia. Po drugie, ciągle podkreślanie fizycznej strony ich związku... Odnoszę wrażenie, że poza s*ksem niewiele ich łączyło.
Postępownie Agnieszki wobec Bartosza też słabe. J. nie pisał, to ona pisała do B. żeby przyjechał do Nowego Jorku. Pewnie jakby przyjechali jeden i drugi to Bartoszowi kazałaby wracać do Polski albo udawałaby że go nie zna.
Lucy

Malwina0505 pisze: ndz gru 21, 2025 8:32 am Mąż wiedział gdzie miała zagrać a nie wiedział że ma stalkera. Ok. Kończę z tobą dyskusję.
Skąd wiesz co jej w głowie było ? Z jakiegoś powodu mu nie mówiła,a ty na siłę próbujesz mówić że wręcz go nie kochała,nikt nie wie co było między nią a mężem,może faktycznie miał jakieś znajomości ? I bała się że się gościa pozbędą a w sumie nie był taki szkodliwy ? Tego nikt nie wie,a ostatecznie świr ją zabił.
Lucy

Ewastrzylak pisze: ndz gru 21, 2025 8:37 am Tu jeszcze wpis znaleziony na innym forum odnośnie pana Jarka i jego dobrej pamięci.
Świr ją zabił a wy szukacie obleg na Agnieszki męża xd może to on był winny tej całej sytuacji? 😆