kirat i bobby

Moderator: verysweetcherry

Dora_Diamant
LouiBag

kirat i bobby

Post autor: Dora_Diamant »

Sprawa, która została zekranizowana. Kirat była ponad trzydziestoletnią dziennikarką radiową, gdy poznała w Internecie Bobby’ego, rzekomego brata chłopaka jej kuzynki. Kirat zakochała się w nim, trwali w związku przez dekadę, zaręczyli się, tylko nie wszystko wyglądało różowo. Bo ich związek miał miejsce tylko w Internecie.

Jeśli chcecie obejrzeć film, a nie chcecie wiedzieć więcej, to dalej nie czytajcie.

Okazało się, że Bobby istnieje, ale nigdy nie rozmawiał z Kirat. Pod kontem ukrywała się jej kuzynka…
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
SmokAnalog
MoetGlass

Post autor: SmokAnalog »

Obejrzałem, typowy catfishing. I kolejny dowód na to, że z rodziną czasami dobrze tylko na zdjęciach.
pieczonyziemniak.
Modna

Post autor: pieczonyziemniak. »

Gdzie można obejrzeć?
KrwawaMary
HottStripper

Post autor: KrwawaMary »

pieczonyziemniak. pisze: pn paź 28, 2024 5:45 am Gdzie można obejrzeć?
Na Netflixie jest
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

Obejrzałam i ja przepraszam ale ciężko w tym momencie nie obwiniać tej dziennikarki radiowej. I policja miała rację że ofiarą bardziej jest Bobby a ona po prostu nie wiem. Nie wiem przepraszam ukrzyżujcie mnie to za victim blaming nie obchodzi mnie to. Trzeba naprawdę mieć jakiś problem w życiu żeby dziesięć lat dac się kitować o programie ochrony świadków postrzałach zepsutym telefonie… dziesięć lat nawet z nim nie rozmawiała nie dzwoniła nie mówiąc o spotkaniu. Nie ma takiej siły argumentów która mnie przekona że ona nie miała podstaw żeby sądzić że jej narzeczeństwo istnieje.
Dora_Diamant
LouiBag

Post autor: Dora_Diamant »

Platini_blabla pisze: pn paź 28, 2024 9:53 pm Obejrzałam i ja przepraszam ale ciężko w tym momencie nie obwiniać tej dziennikarki radiowej. I policja miała rację że ofiarą bardziej jest Bobby a ona po prostu nie wiem. Nie wiem przepraszam ukrzyżujcie mnie to za victim blaming nie obchodzi mnie to. Trzeba naprawdę mieć jakiś problem w życiu żeby dziesięć lat dac się kitować o programie ochrony świadków postrzałach zepsutym telefonie… dziesięć lat nawet z nim nie rozmawiała nie dzwoniła nie mówiąc o spotkaniu. Nie ma takiej siły argumentów która mnie przekona że ona nie miała podstaw żeby sądzić że jej narzeczeństwo istnieje.
Podcast też dużo pokazuje. Ojciec Kirat uważa, że ta sprawa powinna zupełnie przycichnąć, bo „to skandal dla rodziny, a Kirat jest trochę sama sobie winna, gdyż wcześniej odrzucała propozycje ślubu”. Strasznie toksyczne środowisko, patriarchalne. Ona wypada naiwnie, jednak to ma chyba źródło w jej rodzinie.
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Dora_Diamant pisze: pn paź 28, 2024 11:04 pm Podcast też dużo pokazuje. Ojciec Kirat uważa, że ta sprawa powinna zupełnie przycichnąć, bo „to skandal dla rodziny, a Kirat jest trochę sama sobie winna, gdyż wcześniej odrzucała propozycje ślubu”. Strasznie toksyczne środowisko, patriarchalne. Ona wypada naiwnie, jednak to ma chyba źródło w jej rodzinie.
Hmmmm nie. Nie nadal mnie to nie przekonuje. To wykształcona kobieta z Londynu. Nie przyjechała do niego wczoraj. Nie po prostu nie. Ona nie miała 16 lat ani 86 lat. Po prostu nie ogarniam. Może ona po prostu jest BARDZO naiwna. Za bardzo.
dont_lick_it
Gacie z oceanu

Post autor: dont_lick_it »

Po pierwsze babka spotykala się kilkanaście lat z jednym gościem. Zerwala z nim ostatecznie jak miala 35 lat a ludzie mówią, ze zmarnowala sobie zycie przez "bobbiego"? dobre.
dont_lick_it
Gacie z oceanu

Platini_blabla pisze: pn paź 28, 2024 9:53 pm Obejrzałam i ja przepraszam ale ciężko w tym momencie nie obwiniać tej dziennikarki radiowej. I policja miała rację że ofiarą bardziej jest Bobby a ona po prostu nie wiem. Nie wiem przepraszam ukrzyżujcie mnie to za victim blaming nie obchodzi mnie to. Trzeba naprawdę mieć jakiś problem w życiu żeby dziesięć lat dac się kitować o programie ochrony świadków postrzałach zepsutym telefonie… dziesięć lat nawet z nim nie rozmawiała nie dzwoniła nie mówiąc o spotkaniu. Nie ma takiej siły argumentów która mnie przekona że ona nie miała podstaw żeby sądzić że jej narzeczeństwo istnieje.
10 lat nie byla z nim "w związku", tylko z 3. W 2009 poznali się, w 2015 przeszli na inny etap,w 2018 wyszla prawda na jaw.
SmokAnalog
MoetGlass

Post autor: SmokAnalog »

dont_lick_it pisze: pn paź 28, 2024 11:32 pm Po pierwsze babka spotykala się kilkanaście lat z jednym gościem. Zerwala z nim ostatecznie jak miala 35 lat a ludzie mówią, ze zmarnowala sobie zycie przez "bobbiego"? dobre.
Ta relacja trwała około 3 lat. Moim zdaniem wystarczająco długo, żeby udająca Bobbyego mocno namieszała w życiu Kirat.
dont_lick_it
Gacie z oceanu

SmokAnalog pisze: wt paź 29, 2024 1:34 am Ta relacja trwała około 3 lat. Moim zdaniem wystarczająco długo, żeby udająca Bobbyego mocno namieszała w życiu Kirat.
Pisałam o chłopak w realu z którym była
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

dont_lick_it pisze: pn paź 28, 2024 11:41 pm 10 lat nie byla z nim "w związku", tylko z 3. W 2009 poznali się, w 2015 przeszli na inny etap,w 2018 wyszla prawda na jaw.
W dokumencie mówiła że zmarnowała na niego dziesięć lat