kirat i bobby
Moderator: verysweetcherry
-
- LouiBag
kirat i bobby
Sprawa, która została zekranizowana. Kirat była ponad trzydziestoletnią dziennikarką radiową, gdy poznała w Internecie Bobby’ego, rzekomego brata chłopaka jej kuzynki. Kirat zakochała się w nim, trwali w związku przez dekadę, zaręczyli się, tylko nie wszystko wyglądało różowo. Bo ich związek miał miejsce tylko w Internecie.
Jeśli chcecie obejrzeć film, a nie chcecie wiedzieć więcej, to dalej nie czytajcie.
Okazało się, że Bobby istnieje, ale nigdy nie rozmawiał z Kirat. Pod kontem ukrywała się jej kuzynka…
Jeśli chcecie obejrzeć film, a nie chcecie wiedzieć więcej, to dalej nie czytajcie.
Okazało się, że Bobby istnieje, ale nigdy nie rozmawiał z Kirat. Pod kontem ukrywała się jej kuzynka…
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
-
- MoetGlass
Obejrzałem, typowy catfishing. I kolejny dowód na to, że z rodziną czasami dobrze tylko na zdjęciach.
-
- Modna
Gdzie można obejrzeć?
-
- HottStripper
Na Netflixie jest
-
- Collagen z chlorellą
Obejrzałam i ja przepraszam ale ciężko w tym momencie nie obwiniać tej dziennikarki radiowej. I policja miała rację że ofiarą bardziej jest Bobby a ona po prostu nie wiem. Nie wiem przepraszam ukrzyżujcie mnie to za victim blaming nie obchodzi mnie to. Trzeba naprawdę mieć jakiś problem w życiu żeby dziesięć lat dac się kitować o programie ochrony świadków postrzałach zepsutym telefonie… dziesięć lat nawet z nim nie rozmawiała nie dzwoniła nie mówiąc o spotkaniu. Nie ma takiej siły argumentów która mnie przekona że ona nie miała podstaw żeby sądzić że jej narzeczeństwo istnieje.
-
- LouiBag
Podcast też dużo pokazuje. Ojciec Kirat uważa, że ta sprawa powinna zupełnie przycichnąć, bo „to skandal dla rodziny, a Kirat jest trochę sama sobie winna, gdyż wcześniej odrzucała propozycje ślubu”. Strasznie toksyczne środowisko, patriarchalne. Ona wypada naiwnie, jednak to ma chyba źródło w jej rodzinie.Platini_blabla pisze: ↑pn paź 28, 2024 9:53 pm Obejrzałam i ja przepraszam ale ciężko w tym momencie nie obwiniać tej dziennikarki radiowej. I policja miała rację że ofiarą bardziej jest Bobby a ona po prostu nie wiem. Nie wiem przepraszam ukrzyżujcie mnie to za victim blaming nie obchodzi mnie to. Trzeba naprawdę mieć jakiś problem w życiu żeby dziesięć lat dac się kitować o programie ochrony świadków postrzałach zepsutym telefonie… dziesięć lat nawet z nim nie rozmawiała nie dzwoniła nie mówiąc o spotkaniu. Nie ma takiej siły argumentów która mnie przekona że ona nie miała podstaw żeby sądzić że jej narzeczeństwo istnieje.
Telewizja jest gumą do żucia dla oczu.
-
- Collagen z chlorellą
Hmmmm nie. Nie nadal mnie to nie przekonuje. To wykształcona kobieta z Londynu. Nie przyjechała do niego wczoraj. Nie po prostu nie. Ona nie miała 16 lat ani 86 lat. Po prostu nie ogarniam. Może ona po prostu jest BARDZO naiwna. Za bardzo.Dora_Diamant pisze: ↑pn paź 28, 2024 11:04 pm Podcast też dużo pokazuje. Ojciec Kirat uważa, że ta sprawa powinna zupełnie przycichnąć, bo „to skandal dla rodziny, a Kirat jest trochę sama sobie winna, gdyż wcześniej odrzucała propozycje ślubu”. Strasznie toksyczne środowisko, patriarchalne. Ona wypada naiwnie, jednak to ma chyba źródło w jej rodzinie.
-
- Gacie z oceanu
Po pierwsze babka spotykala się kilkanaście lat z jednym gościem. Zerwala z nim ostatecznie jak miala 35 lat a ludzie mówią, ze zmarnowala sobie zycie przez "bobbiego"? dobre.
-
- Gacie z oceanu
10 lat nie byla z nim "w związku", tylko z 3. W 2009 poznali się, w 2015 przeszli na inny etap,w 2018 wyszla prawda na jaw.Platini_blabla pisze: ↑pn paź 28, 2024 9:53 pm Obejrzałam i ja przepraszam ale ciężko w tym momencie nie obwiniać tej dziennikarki radiowej. I policja miała rację że ofiarą bardziej jest Bobby a ona po prostu nie wiem. Nie wiem przepraszam ukrzyżujcie mnie to za victim blaming nie obchodzi mnie to. Trzeba naprawdę mieć jakiś problem w życiu żeby dziesięć lat dac się kitować o programie ochrony świadków postrzałach zepsutym telefonie… dziesięć lat nawet z nim nie rozmawiała nie dzwoniła nie mówiąc o spotkaniu. Nie ma takiej siły argumentów która mnie przekona że ona nie miała podstaw żeby sądzić że jej narzeczeństwo istnieje.
-
- MoetGlass
Ta relacja trwała około 3 lat. Moim zdaniem wystarczająco długo, żeby udająca Bobbyego mocno namieszała w życiu Kirat.dont_lick_it pisze: ↑pn paź 28, 2024 11:32 pm Po pierwsze babka spotykala się kilkanaście lat z jednym gościem. Zerwala z nim ostatecznie jak miala 35 lat a ludzie mówią, ze zmarnowala sobie zycie przez "bobbiego"? dobre.
-
- Gacie z oceanu
Pisałam o chłopak w realu z którym byłaSmokAnalog pisze: ↑wt paź 29, 2024 1:34 am Ta relacja trwała około 3 lat. Moim zdaniem wystarczająco długo, żeby udająca Bobbyego mocno namieszała w życiu Kirat.
-
- Collagen z chlorellą
W dokumencie mówiła że zmarnowała na niego dziesięć latdont_lick_it pisze: ↑pn paź 28, 2024 11:41 pm 10 lat nie byla z nim "w związku", tylko z 3. W 2009 poznali się, w 2015 przeszli na inny etap,w 2018 wyszla prawda na jaw.