Start
Mój profil

Jak przechowujcie zdjęcia z telefonu? :)

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalni
Olixa
ŚpioszkiKenzo

Jak przechowujcie zdjęcia z telefonu? :)

Post autor: Olixa »

Hej!
Chciałabym zacząć co miesiąc drukować zdjęcia z telefonu, żeby mieć je fizycznie oraz żeby zmuszać się do regularnego czyszczenia z tysięcy zdjęć 😅
Znacie może jakieś firmy które oferują jakieś fajne albumy, nie typowe fotoksiążki, czy odbitki?
Kiedyś zamówiłam mini album w formacie A6, gdzie co miesiąc zmieniali okładki. Niestety nie pamiętam już firmy ale to było dla mnie za małe dlatego szukam czegoś innego.
Podzielcie się jak wy przechowujecie zdjęcia, i czy może macie do polecenia jakieś aplikacje ułatwiające segregację lub usuwanie zdjęć.
Pozdrawiam cieplutko ♥️
Plotkara
Willa z basenem

Post autor: Plotkara »

Olixa pisze: sob paź 26, 2024 9:36 am Hej!
Chciałabym zacząć co miesiąc drukować zdjęcia z telefonu, żeby mieć je fizycznie oraz żeby zmuszać się do regularnego czyszczenia z tysięcy zdjęć 😅
Znacie może jakieś firmy które oferują jakieś fajne albumy, nie typowe fotoksiążki, czy odbitki?
Kiedyś zamówiłam mini album w formacie A6, gdzie co miesiąc zmieniali okładki. Niestety nie pamiętam już firmy ale to było dla mnie za małe dlatego szukam czegoś innego.
Podzielcie się jak wy przechowujecie zdjęcia, i czy może macie do polecenia jakieś aplikacje ułatwiające segregację lub usuwanie zdjęć.
Pozdrawiam cieplutko ♥️
Bardziej się opłaca wywołać w takim rossmannie i kupic zwyczajny album ;)
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
magdajustyna
RoyalBaby

Post autor: magdajustyna »

Odbitki kupuję tam gdzie akurat najtaniej - albo Empik albo uwolnij kolory na allegro lub apka no i cyk do pudełeczka lub albumu. Czasem zrobię fotoksiążkę jak muszę upchnąć dużo ujęć :) najtaniej też uwolnij kolory wychodzi