SkarolinaS pisze: ↑ndz paź 13, 2024 6:32 pm
U innych podcasterow nie ma takich rzeczy, ale tak roztoczmy nad Justyna parasol ochronny, bo mieszka w duzym miescie, bo otwarcie mowila o tym, ze podcasting to jej praca. Zalosne
Niektórzy nie rozumieją, że te podcasty, to jej praca i nie, nie robi ich za darmo.
Dla mnie mazur to ogromne rozczarowanie, bo kiedyś byłam naprawdę jej fanką, jak jeszcze podcasty byly rzetelnie dopracowane. Teraz robi je na kolanie, stęka, jąka się, wtrąca swoje dywagacje. I ok, nie ma przymusu jej słuchać, więc szukam innych podcastów, jednak wciąż mogę wyrazić opinie na jej temat. Mam wrażenie, że jej fanbase to nawiedzone baby, które ją mają za wyrocznie i się wzruszają, bo ojej słychać malutką na podcascie, Jejku Justyna się tak dla nas poświęca, nagrywa pomimo, że została mama....No a tu bach, wyskoczyła, że popiera gonciarza i te same fanki zgłupiały i nie wiedzą co teraz, lubić ją czy już nie lubić

w sumie zabawnie się na to patrzy.
I tak, kolejne czepienie się: jak na tyle doswiadczona blogerka, podcastetka, naczelna(?) jakiegoś pisma może mówić językiem "poczekajOM", "zatrzymajOM" itd.

nie jestem purystką językowa, ale jeśli mówienie/czytanie to Twoja praca to chyba wypadałoby władać poprawną polszczyzną.