Krem nawilżający przeciwzmarszczkowy
Moderator: verysweetcherry
Krem nawilżający przeciwzmarszczkowy
Dziewczyny jakie macie sprawdzone nawilżające kremy przeciwzmarszczkowe?
-
- Ciastko
Szczerze ? Ja uzywałam juz przeróżnych Tołpa, Ziaja, Oriflame az pote droższe jak dr Irena Eris. Szczerze ? owszem nawilżenie bardzo ładne przy tych droższych, ale zmarszczek się nie pozbędziesz. Musisz niestety wybrać się na zabieg z kwasem HA albo botoksem i tyle.
spf 50na dzień: twarz, szyja i dekolt. Nawilżanie skóry, niezależnie jaka ona jest (ja mam tłustą, problematyczną).
Ja używam ten: https://www.rossmann.pl/Produkt/Kremy-d ... 0186,13049
Zmarszczki nie wchłoną Ci się same, nie ma takich cudów w kremach, zostaje tak jak ktoś pisał zabieg np. botox.
Ja mam lekkie pod oczami, ale jestem sobie winna, bo sama te skórę jak byłam młodsza przesuszyłam (mam 32 lata).
Ale dzięki odpowiedniej pielęgnacji (krem i serum pod oczy) , w tym spf, nie pojawiają się nowe.
A jeśli nie chce botoksu, kwasu etc ? To te droższe kremy jakie polecisz?KlaudynkaO pisze: ↑czw paź 31, 2024 1:40 pm Szczerze ? Ja uzywałam juz przeróżnych Tołpa, Ziaja, Oriflame az pote droższe jak dr Irena Eris. Szczerze ? owszem nawilżenie bardzo ładne przy tych droższych, ale zmarszczek się nie pozbędziesz. Musisz niestety wybrać się na zabieg z kwasem HA albo botoksem i tyle.
-
- Modna
Dla mnie shiseido jest dobre. Linia benefiance nawet nie jest koszmarnie droga. Polecam używać z ich tonikiem nawilżającym albo z emulsją tonizującą future solutions. W Polsce chyba najtaniej kupić w notino.