Ceramika Bolesławiec

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

Jonno
Gacie z oceanu

Ceramika Bolesławiec

Post autor: Jonno »

Jakie macie zdanie, lubicie?
Osobiscie uwielbim ich wzory :)
Grubababa
Collagen z chlorellą

Post autor: Grubababa »

sedlera pisze: wt paź 01, 2024 2:56 pm Zgadzam się, estetyka ma duże znaczenie, zwłaszcza przy tak codziennych rytuałach jak picie herbaty. Sam fakt używania ładnej zastawy, a nie przypadkowego kubka, sprawia, że chwila staje się bardziej wyjątkowa i przyjemna. Posiadanie imbryka do kompletu to świetny akcent, który dodatkowo podkreśla atmosferę relaksu.
Pracowni ceramiki bolesławieckiej jest wiele, osobiście lubię Andyceramika https://andyceramika.pl/
Obrazek
Wogole nie widać, że to reklama xD
Coraline

Post autor: Coraline »

Jonno pisze: wt paź 01, 2024 1:37 pm Jakie macie zdanie, lubicie?
Osobiscie uwielbim ich wzory :)
Tylko te minimalistyczne, mam trochę rzeczy w drobne kwiatuszki, w tym dużą miskę serce i te rzeczy są fajne. Natomiast nie lubię tych bogato zdobionych wzorów i jednak teraz celuję już w totalny minimalizm np Aoomi, ale moja przyjaciółka ma obsesję na punkcie Bolesławca i ciągle coś kupuje. Na pewno jakość jest bardzo dobra, nic się z tymi rzeczami nie dzieje.
Mommy123
Currently:Dominicana

Post autor: Mommy123 »

Bardzo lubię, ale jestem wierna raczej starym wzorom, te nowe są dla mnie często przekombinowane.
Awatar użytkownika
KasandraCwir
HottStripper

Post autor: KasandraCwir »

sedlera pisze: wt paź 01, 2024 2:56 pm Zgadzam się, estetyka ma duże znaczenie, zwłaszcza przy tak codziennych rytuałach jak picie herbaty. Sam fakt używania ładnej zastawy, a nie przypadkowego kubka, sprawia, że chwila staje się bardziej wyjątkowa i przyjemna. Posiadanie imbryka do kompletu to świetny akcent, który dodatkowo podkreśla atmosferę relaksu.
Pracowni ceramiki bolesławieckiej jest wiele, osobiście lubię Andyceramika https://andyceramika.pl/
Obrazek
Nie dość że reklama to jeszcze wygenerowana przez chat GPT XD
Awatar użytkownika
Rabarblador
Mokra Włoszka

Post autor: Rabarblador »

lubię bardzo, ostatnio byłam w okolicy na urlopie- polecam zajechać do sklepów firmowych/outletu. Za kubek 0,6 l zapłaciłam dużo mniej, niż na stronie, a jemu nic nie brakuje.