Koleżanka nie zaprosiła mnie na ślub a jej psiapsia organizuje jej panieński i pisała do mnie w tej sprawie ,a ja grzecznie odmówiłam . . Teraz koleżanka mnie pyta dlaczego nie chce przyść na panieński .
Co jej napisać ?
Jak dyplomatycznie to powiedzieć
Moderator: verysweetcherry-
- BlondDoczep
Czekaj bo nie wiem czy dobrze rozumiem. Koleżanka nie zaprosiła cie na ślub i pyta dlaczego nie przyjdziesz na jej panieński?
Pytanie czy chcesz iść czy nie.
Tak jak ona się nie tłumaczyła, dlaczego nie zaprosiła PRZYJACIÓŁKI na swój ślub, nawet jeśli to „tylko” cyrwilny w skromnym towarzystwie, tak uważam, że Ty również nie musisz się tłumaczyć dlaczego nie chcesz iść na panieński. Heloł, podobno jesteście przyjaciółkami? Nie jesteś przypadkową osobą z ulicy, czy znajomą z czasów gimnazjum. W takim dniu chce się mieć przy sobie najbliższe osoby.
Takie sytuacje baaardzo weryfikują znajomości, sama z moją „przyjaciółką” i jej panieńskim miałam akcje
Takie sytuacje baaardzo weryfikują znajomości, sama z moją „przyjaciółką” i jej panieńskim miałam akcje
A czy wszystkie dziewczyny, które będą na panieńskim idą też na przyjęcie? Jeśli tak to myślę, że bez krępacji możesz podać prawdziwy powód. A jeśli nie to nie nie musisz się tłumaczyć tak samo jak koleżanka, która nie tłumaczyła Ci się z doboru gości
-
- Ciastko
Jeśli to cywilny tylko dla rodziny, a masz ochotę pójść na panieński, to nie ma sensu żeby się obrażać, tylko idz
Prawdę i może wspólnie znajdziecie jakieś rozwiązanie