Też jesteś fanką Kamila Bańkowskiego?Ewcia199310 pisze: ↑ndz wrz 22, 2024 7:53 pm Dokładnie. Sama Odlewam i wiele perełek wyciągnęłam z grup kiedy ludzie odsprzedają perełeki atomowe z lat 80. Chociaż ja gustuje w zoologistach i imaginary authors. mam dość dziwny gust. Jeszcze polecę naszych polskich perfumiarzy, potrafią robić fajne noszalne cuda a i takie które niszowców zachwyca.
Wątek dla perfumomaniaczek
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
Re: Wątek dla perfumomaniaczek
-
- RoseGold
Oczywiście. On sam jest mega przyjemny i lubi rozmówki z klientami Kuba trochę idzie w stronę mainstreamu ale Kuba twardo niszowo
-
- RoyalBaby
Taak, super się od niego zamawia Uwielbiam Nannę, Marie z Magdalii i Czerńca, bardzo niepowtarzalneEwcia199310 pisze: ↑wt wrz 24, 2024 12:25 am Oczywiście. On sam jest mega przyjemny i lubi rozmówki z klientami Kuba trochę idzie w stronę mainstreamu ale Kuba twardo niszowo
Xerjoff - Naxos i Maison Margiela - Jazz Club to moi faworyci na mężczyznach. Takie zapachy, że chcesz się przytulić. BardzoLechu100 pisze: ↑pn wrz 23, 2024 2:01 pm Drogie Panie,
Zapewne będę w tym wątku elementem niepasującym, ale jednak zapytam.
Jaki jest Wasz ulubiony męski zapach/męskie perfumy? Czego używają mężczyźni wokół Was i co może same kupowałyście jakiemuś mężczyźnie na prezent?
Szukam swojego zapachu, czegoś nowego. Nie musi być okropnie intensywne, ale ważne, aby było trwałe.
Z góry dzięki za wszystkie polecenia!
Dziewczyny,
Bardzo dziękuję za wszystkie polecajki i przepraszam za lekkie zwątpienie, bo trochę nie spodziewałem się szerokiego odzewu.
Na pewno coś zamówię, przetestuję i wrócę pochwalić się efektami.
Dziękuję i miłego wieczoru!
Bardzo dziękuję za wszystkie polecajki i przepraszam za lekkie zwątpienie, bo trochę nie spodziewałem się szerokiego odzewu.
Na pewno coś zamówię, przetestuję i wrócę pochwalić się efektami.
Dziękuję i miłego wieczoru!
-
- RoyalBaby
Przyszła próbka Bois Imperial. Rzeczywiście bardzo ciekawy zapach
Wedlug mnie, teraz jest dla tego zapachu najlepsza pogodaDziergalia pisze: ↑czw wrz 26, 2024 12:10 pm Przyszła próbka Bois Imperial. Rzeczywiście bardzo ciekawy zapach
-
- LouiBag
-
- Gacie z oceanu
Mam pytanie, może któraś z Was będzie wiedzieć. Byłam w tym roku na urlopie w Atenach, gdzie miałam wrażenie wszyscy Grecy i Greczynki pachną tymi samymi perfumami - bardzo przyjemne, świeże, delikatna nuta cytrusów z miksem zapachu świeżego prania, raczej uniseks ale bardziej w stronę słodkości. Nie wiem co to jest a chciałabym kupić, sprawdziłam większość sugerowanych mi na innych forach zapachów korres ale to nie to. To musi być coś "modnego" w tamtych rejonach ale chyba za większe pieniądze. Ktoś coś? Pomocy! :D Dodam, że podpytywałam osoby noszące te perfumy czym pachną to tylko spoglądali na mnie jak na jakiegoś creepa xd To chyba jakaś ich ściśle strzeżona tajemnica xd
-
- LouiBag
Mordimer88 pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 9:56 am Mam pytanie, może któraś z Was będzie wiedzieć. Byłam w tym roku na urlopie w Atenach, gdzie miałam wrażenie wszyscy Grecy i Greczynki pachną tymi samymi perfumami - bardzo przyjemne, świeże, delikatna nuta cytrusów z miksem zapachu świeżego prania, raczej uniseks ale bardziej w stronę słodkości. Nie wiem co to jest a chciałabym kupić, sprawdziłam większość sugerowanych mi na innych forach zapachów korres ale to nie to. To musi być coś "modnego" w tamtych rejonach ale chyba za większe pieniądze. Ktoś coś? Pomocy! :D Dodam, że podpytywałam osoby noszące te perfumy czym pachną to tylko spoglądali na mnie jak na jakiegoś creepa xd To chyba jakaś ich ściśle strzeżona tajemnica xd
A moze to nie perfum, tylko przez Ciebie odbierany zapach otoczenia, lub zapach kremow , mydla lub plynu do plukania jaki uzywaja…
-
- Gacie z oceanu
Na pewno perfumy. I nie ja jedna mam zagwozdkę co to jest, bo podobne pytania przewijały się na zagranicznych forach (do tego stopnia ten zapach mi się spodobał, że przejżałam całego neta w poszukiwaniu odpowiedzi:D)lavinia123 pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 1:18 pm A moze to nie perfum, tylko przez Ciebie odbierany zapach otoczenia, lub zapach kremow , mydla lub plynu do plukania jaki uzywaja…
Hej dziewczyny, czy znacie może jakies perfumy podobne Givenchy ange ou demon Le Secret?
Mialam juz trzy buteleczki i chcialabym je na cos zmienic ale nie potrafie znalezc, a moze akurat ktoras z Was bedzie wiedziala
Przeszukalam caly internet ale bezskutecznie
Mialam juz trzy buteleczki i chcialabym je na cos zmienic ale nie potrafie znalezc, a moze akurat ktoras z Was bedzie wiedziala
-
- ŚpioszkiKenzo
Hej. Ja od lat używam dolce&gabana light blue. Chciałabym coś zmienić, ale pozostać jednak w tym klimacie cytrusowym, świeżym, orzeźwiającym, delikatnym....możecie coś polecić?
-
- RoyalBaby
Przetestuj sobie Byredo-Blanche. On jest dla mnie cytrusowy i zalatuje takim kremem do rąk.Mordimer88 pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 9:56 am Mam pytanie, może któraś z Was będzie wiedzieć. Byłam w tym roku na urlopie w Atenach, gdzie miałam wrażenie wszyscy Grecy i Greczynki pachną tymi samymi perfumami - bardzo przyjemne, świeże, delikatna nuta cytrusów z miksem zapachu świeżego prania, raczej uniseks ale bardziej w stronę słodkości. Nie wiem co to jest a chciałabym kupić, sprawdziłam większość sugerowanych mi na innych forach zapachów korres ale to nie to. To musi być coś "modnego" w tamtych rejonach ale chyba za większe pieniądze. Ktoś coś? Pomocy! :D Dodam, że podpytywałam osoby noszące te perfumy czym pachną to tylko spoglądali na mnie jak na jakiegoś creepa xd To chyba jakaś ich ściśle strzeżona tajemnica xd
-
- RoyalBaby
Może nie cytrusowy zapach, ale jeśli chodzi o takie lekkie i świeże to polecam przetestowaćKatarzyna Marysia pisze: ↑pn wrz 30, 2024 2:00 pm Hej. Ja od lat używam dolce&gabana light blue. Chciałabym coś zmienić, ale pozostać jednak w tym klimacie cytrusowym, świeżym, orzeźwiającym, delikatnym....możecie coś polecić?
Chanel - Chance (różowe)
Dior - Miss dior Blooming bouqet
A z takich tańszych to nawet spoko jest Elizabeth Arden - Green Tea
-
- ŚpioszkiKenzo
Bardzo dziękuję! Jak będę w perfumerii to zobaczę te zapachy green tea kojarzę, raczej odpada.
Sprawdz tez:Katarzyna Marysia pisze: ↑wt paź 01, 2024 7:43 am Bardzo dziękuję! Jak będę w perfumerii to zobaczę te zapachy green tea kojarzę, raczej odpada.
Trussardi Donna
Cerutti Image Woman
Pret a Porter Pret a Porter
To zapachy w przystepnej cenie, ale nie takie oklepane
-
- ŚpioszkiKenzo
Okej dziękuję sprawdzę na pewno !!!
Daj znac czy cos wybralas
Ostatnio natrafiłam na jakąś dyskusję i kilka osób pisało, żeLoli944 pisze: ↑ndz wrz 29, 2024 10:31 pm Hej dziewczyny, czy znacie może jakies perfumy podobne Givenchy ange ou demon Le Secret?
Fleurs de L'Himalaya Rituals to bardzo podobny zapach do Givenchy.