Świece zapachowe
Moderator: verysweetcherry
Świece zapachowe
Macie moze do polecenia swiece zapachowe nie za miliony monet? Czesto kupuje w tkmax ale ostatnio w moich okolicach nic ciekawego nie ma, Wandziaxowe swiece dla mnie za drogie, pepco, home&you nie podobaja mi sie, yanke candle tez mi sie znudzilo
-
- SushiRoll
ja polecam Zarę Home, H&M Home i Rituals
-
- BlondDoczep
nie ma co kupować parafinowych bo szkodzą, rozejrzyj się za sojowymi np. wosk i knot. ceny nie aż tak duze i mają małe wersje po 40zl i robią super zapachy tematyczne np teraz jest cała kolekcja jesienna
-
- Willa z basenem
Popatrz sobie np na olx. Jest dużo osób, które własnoręcznie wykonują sojowe i sprzedają bardzo tanio po 15 czy 20 zł. Zobacz też eztzi, bo to podobno producent świeć Wandy, a mają niższe ceny niż ona.
-
- RoyalBaby
No i namówiłaś Rzeczywiście bardzo dobre ceny. Zamówiłam 3 świece i już nie mogę się doczekać aż przyjdą
I jak?Dziergalia pisze: ↑czw wrz 19, 2024 8:32 am No i namówiłaś Rzeczywiście bardzo dobre ceny. Zamówiłam 3 świece i już nie mogę się doczekać aż przyjdą
-
- RoyalBaby
Ekstra! Bardzo się cieszęDziergalia pisze: ↑pt wrz 27, 2024 8:24 pm Bardzo ładnie pachną. Kupiłam najmniejsze na testy, ale czuć w całym pomieszczeniu. Sweet milk Miodzio, lubię takie zapachy.