Świece zapachowe

Promocje, błędy cenowe, zamienniki i porady beauty

Moderator: verysweetcherry

aa.joot
Tritonotti

Świece zapachowe

Post autor: aa.joot »

Macie moze do polecenia swiece zapachowe nie za miliony monet? Czesto kupuje w tkmax ale ostatnio w moich okolicach nic ciekawego nie ma, Wandziaxowe swiece dla mnie za drogie, pepco, home&you nie podobaja mi sie, yanke candle tez mi sie znudzilo :(
glottalstop
SushiRoll

Post autor: glottalstop »

ja polecam Zarę Home, H&M Home i Rituals
rwakulszowa
BlondDoczep

Post autor: rwakulszowa »

nie ma co kupować parafinowych bo szkodzą, rozejrzyj się za sojowymi np. wosk i knot. ceny nie aż tak duze i mają małe wersje po 40zl i robią super zapachy tematyczne np teraz jest cała kolekcja jesienna
ariana1422
Willa z basenem

Post autor: ariana1422 »

Popatrz sobie np na olx. Jest dużo osób, które własnoręcznie wykonują sojowe i sprzedają bardzo tanio po 15 czy 20 zł. Zobacz też eztzi, bo to podobno producent świeć Wandy, a mają niższe ceny niż ona.
xskaredzz
ŚpioszkiKenzo

Post autor: xskaredzz »

Mogę polecić siebie ;) strona internetowa i instagram wavemadestore, na facebooku Wave Made. Robimy własnoręcznie świece sojowe o naprawdę intensywnych zapachach i na ten moment mamy jeszcze bardzo konkurencyjne ceny :)
Dziergalia
RoyalBaby

Post autor: Dziergalia »

xskaredzz pisze: pn wrz 16, 2024 12:19 pm Mogę polecić siebie ;) strona internetowa i instagram wavemadestore, na facebooku Wave Made. Robimy własnoręcznie świece sojowe o naprawdę intensywnych zapachach i na ten moment mamy jeszcze bardzo konkurencyjne ceny :)
No i namówiłaś 😉 Rzeczywiście bardzo dobre ceny. Zamówiłam 3 świece i już nie mogę się doczekać aż przyjdą 🤗
truski39
Ciastko

Post autor: truski39 »

ja ostatnio kupuje swiece Ava May na zalando lounge bo są fajne ceny i te świece nic nie kopcą bo są z wosku sojowego i wolne od szkodliwych substancji :)
xskaredzz
ŚpioszkiKenzo

Dziergalia pisze: czw wrz 19, 2024 8:32 am No i namówiłaś 😉 Rzeczywiście bardzo dobre ceny. Zamówiłam 3 świece i już nie mogę się doczekać aż przyjdą 🤗
I jak? :)
Dziergalia
RoyalBaby

Post autor: Dziergalia »

xskaredzz pisze: pt wrz 27, 2024 7:19 pmI jak? :)
Bardzo ładnie pachną. Kupiłam najmniejsze na testy, ale czuć w całym pomieszczeniu. Sweet milk :he: Miodzio, lubię takie zapachy.
xskaredzz
ŚpioszkiKenzo

Dziergalia pisze: pt wrz 27, 2024 8:24 pm Bardzo ładnie pachną. Kupiłam najmniejsze na testy, ale czuć w całym pomieszczeniu. Sweet milk :he: Miodzio, lubię takie zapachy.
Ekstra! Bardzo się cieszę <3