Koszulki - dobra jakość

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

Agatka321
Currently:Vienna

Koszulki - dobra jakość

Post autor: Agatka321 »

Hej, gdzie kupujecie dobrej jakości koszulki, T-shirt, przetestowałam w hm, zara, ca, tenezis, ralph lauren, levis i wiele innych sieciówek ale po praniu i suszeniu w suszarce mam wrażenie że nadają się na szmaty, przeszycia na bokach są nierówne, kołnierzyk się zawija, dół koszulki roluje. Najbardziej byłam zadowolona z oysho ale już nie ma takiego wyboru jak kiedyś, chodzi mi o koszulki bez napisów, tak do 200zł max. Co polecicie?
glottalstop
SushiRoll

Post autor: glottalstop »

Massimo Dutti, Uniqlo, COS, Arket albo &other stories
xyzerna
GrzaneWino

Post autor: xyzerna »

Agatka321 pisze: czw sie 29, 2024 8:21 pm Hej, gdzie kupujecie dobrej jakości koszulki, T-shirt, przetestowałam w hm, zara, ca, tenezis, ralph lauren, levis i wiele innych sieciówek ale po praniu i suszeniu w suszarce mam wrażenie że nadają się na szmaty, przeszycia na bokach są nierówne, kołnierzyk się zawija, dół koszulki roluje. Najbardziej byłam zadowolona z oysho ale już nie ma takiego wyboru jak kiedyś, chodzi mi o koszulki bez napisów, tak do 200zł max. Co polecicie?
Uniqlo
evlnyn
Ciastko

Post autor: evlnyn »

Malfini
Wuwunia
Modna

Post autor: Wuwunia »

Taranko
Ancymonek

Post autor: Ancymonek »

Massimo Dutti
PEONIA
Pierścionek_od_passera

Post autor: PEONIA »

Ja polecam Anię Kuczyńską ale ten ze 100% bawełny, bije na głowę nawet cos.....
Omadonno
BlondDoczep

Post autor: Omadonno »

PEONIA pisze: pt wrz 13, 2024 5:37 pm Ja polecam Anię Kuczyńską ale ten ze 100% bawełny, bije na głowę nawet cos.....
A możesz podać nazwę sklepu?
PEONIA
Pierścionek_od_passera

Omadonno pisze: śr paź 02, 2024 1:47 pm A możesz podać nazwę sklepu?
Ania Kuczyńska :) sklep jest na rozbrat w Warszawie ale mają też internetowy
Omadonno
BlondDoczep

PEONIA pisze: śr paź 02, 2024 8:35 pm Ania Kuczyńska :) sklep jest na rozbrat w Warszawie ale mają też internetowy
Dzięki :)
Omadonno
BlondDoczep

PEONIA pisze: śr paź 02, 2024 8:35 pm Ania Kuczyńska :) sklep jest na rozbrat w Warszawie ale mają też internetowy
A czy masz może info czy w stacjonarnym sklepie jest większa dostępność koszulek niż w sklepie internetowym?
Wuwunia
Modna

Tommy Hilfiger.
PEONIA
Pierścionek_od_passera

Omadonno pisze: czw paź 03, 2024 11:29 am A czy masz może info czy w stacjonarnym sklepie jest większa dostępność koszulek niż w sklepie internetowym?
O kurcze, weszłam na stronę i same czarne - już niestety, nie mieszkam w Warszawie i nie będę mogła Ci sprawdzić a mieszkałam zaraz obok butiku na rozbracie - tak w ogóle odkryłam tę firmę bo normalnie nie zwracałam uwagi na te ubrania ale pomyślałam, ze jak mam blisko to wejdę.

Przy okazji - ja mam ten model https://aniakuczynska.com/produkt/maria/ - ale widzę, ze tylko czarny teraz jest :/ ale bawełna jest super - mięciutka, gruba a przy okazji taka dość sztywna. Jak tylko pomacałam w sklepie to cena się stała bez znaczenia. Te modele z bawełny suprima mają 5% domieszki elastanu i są sporo cieńsze, bardziej takie lejące, nie trzymają kształtu
Omadonno
BlondDoczep

PEONIA pisze: sob paź 05, 2024 11:05 am O kurcze, weszłam na stronę i same czarne - już niestety, nie mieszkam w Warszawie i nie będę mogła Ci sprawdzić a mieszkałam zaraz obok butiku na rozbracie - tak w ogóle odkryłam tę firmę bo normalnie nie zwracałam uwagi na te ubrania ale pomyślałam, ze jak mam blisko to wejdę.

Przy okazji - ja mam ten model https://aniakuczynska.com/produkt/maria/ - ale widzę, ze tylko czarny teraz jest :/ ale bawełna jest super - mięciutka, gruba a przy okazji taka dość sztywna. Jak tylko pomacałam w sklepie to cena się stała bez znaczenia. Te modele z bawełny suprima mają 5% domieszki elastanu i są sporo cieńsze, bardziej takie lejące, nie trzymają kształtu
Dziękuję będę przy okazji w W-wie na pewno zajdę. Oznacza to jedno warto! Dzięki, zamówię na pewno - cena do jakości uważam adekwatna.
Wuwunia
Modna

Lacoste