Koszulki - dobra jakość
Moderator: verysweetcherry
Koszulki - dobra jakość
Hej, gdzie kupujecie dobrej jakości koszulki, T-shirt, przetestowałam w hm, zara, ca, tenezis, ralph lauren, levis i wiele innych sieciówek ale po praniu i suszeniu w suszarce mam wrażenie że nadają się na szmaty, przeszycia na bokach są nierówne, kołnierzyk się zawija, dół koszulki roluje. Najbardziej byłam zadowolona z oysho ale już nie ma takiego wyboru jak kiedyś, chodzi mi o koszulki bez napisów, tak do 200zł max. Co polecicie?
-
- SushiRoll
Massimo Dutti, Uniqlo, COS, Arket albo &other stories
UniqloAgatka321 pisze: ↑czw sie 29, 2024 8:21 pm Hej, gdzie kupujecie dobrej jakości koszulki, T-shirt, przetestowałam w hm, zara, ca, tenezis, ralph lauren, levis i wiele innych sieciówek ale po praniu i suszeniu w suszarce mam wrażenie że nadają się na szmaty, przeszycia na bokach są nierówne, kołnierzyk się zawija, dół koszulki roluje. Najbardziej byłam zadowolona z oysho ale już nie ma takiego wyboru jak kiedyś, chodzi mi o koszulki bez napisów, tak do 200zł max. Co polecicie?
O kurcze, weszłam na stronę i same czarne - już niestety, nie mieszkam w Warszawie i nie będę mogła Ci sprawdzić a mieszkałam zaraz obok butiku na rozbracie - tak w ogóle odkryłam tę firmę bo normalnie nie zwracałam uwagi na te ubrania ale pomyślałam, ze jak mam blisko to wejdę.
Przy okazji - ja mam ten model https://aniakuczynska.com/produkt/maria/ - ale widzę, ze tylko czarny teraz jest ale bawełna jest super - mięciutka, gruba a przy okazji taka dość sztywna. Jak tylko pomacałam w sklepie to cena się stała bez znaczenia. Te modele z bawełny suprima mają 5% domieszki elastanu i są sporo cieńsze, bardziej takie lejące, nie trzymają kształtu
Dziękuję będę przy okazji w W-wie na pewno zajdę. Oznacza to jedno warto! Dzięki, zamówię na pewno - cena do jakości uważam adekwatna.PEONIA pisze: ↑sob paź 05, 2024 11:05 am O kurcze, weszłam na stronę i same czarne - już niestety, nie mieszkam w Warszawie i nie będę mogła Ci sprawdzić a mieszkałam zaraz obok butiku na rozbracie - tak w ogóle odkryłam tę firmę bo normalnie nie zwracałam uwagi na te ubrania ale pomyślałam, ze jak mam blisko to wejdę.
Przy okazji - ja mam ten model https://aniakuczynska.com/produkt/maria/ - ale widzę, ze tylko czarny teraz jest ale bawełna jest super - mięciutka, gruba a przy okazji taka dość sztywna. Jak tylko pomacałam w sklepie to cena się stała bez znaczenia. Te modele z bawełny suprima mają 5% domieszki elastanu i są sporo cieńsze, bardziej takie lejące, nie trzymają kształtu