Ja zacznę - pamiętniki z podbojów sercowo-seksualnych wydawane przez dietetyczkę, Owsianą
Najgłupsze produkty od influencerów
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- australijska
- SkrzydełkaZhooters
Najgłupsze produkty od influencerów
W tym wątku wymieniamy wszystkie najgłupsze i najbardziej żenujące lub absurdalne produkty, jakie próbowali sprzedać nam influencerzy.
Ja zacznę - pamiętniki z podbojów sercowo-seksualnych wydawane przez dietetyczkę, Owsianą
-
counting
nie wiem czy licza sie produkty marki wlasnej czy reklamowane, ale red lipstick monster kiedys miala wspolprace z allegro i przekonywala, ze swiateczne narzuty na krzesla to must have.
-
ariana1422
- Willa z basenem
Heh tak i jeszcze były kubki z jej psem. Wiadomo było, że takie coś szybkie padnie ale nie umiała się przyznać do porażki tylko gadała, że niby nie dawała sobie rady, bo było tak dużo zamówień, a nie chciała nikogo zatrudniać, bo jej widzowie by się obrazili, że sama im tego nie pakuje
-
Dirtymartini
- LouiBag
Rocksanka sprzedawała jakieś rzeczy ze swoim zdjęciem - nie czaję jakim trzeba być egocentrykiem żeby myśleć że ktoś chce mieć kubek z twarzą obcej laski xd
-
Srakaptaka
- Tritonotti
„Nie mam ćiasiu” Nikitka i jej przydupas to mój top xd
O tym samym pomyślałamDirtymartini pisze: ↑wt lip 02, 2024 11:51 am Rocksanka sprzedawała jakieś rzeczy ze swoim zdjęciem - nie czaję jakim trzeba być egocentrykiem żeby myśleć że ktoś chce mieć kubek z twarzą obcej laski xd
-
Marmoladafofo
- BlondDoczep
Planery i bezplanery xD
Chłopaki z Vogule Poland też parę lat temu sprzedawali dresy ze swoimi twarzami, za dobre parę stówDirtymartini pisze: ↑wt lip 02, 2024 11:51 am Rocksanka sprzedawała jakieś rzeczy ze swoim zdjęciem - nie czaję jakim trzeba być egocentrykiem żeby myśleć że ktoś chce mieć kubek z twarzą obcej laski xd
-
blackbirdie8
- SkrzydełkaZhooters
E-book Olfaktorii o perfum
. Już moim zdaniem o wiele więcej sensu mają próbki perfum w katalogach Avon, bo - jeśli chodzi o mnie - choć teoretycznie wiem, jakie kompozycje mi się podobają i znam podobne do moich ulubieńców, to i tak wolę przetestować konkretny zapach, ponosić go trochę czy choćby powąchać, a nie tylko przeczytać (tym bardziej że Olfisko robiło to nieudolnie). Z tego co pamiętam, brakowało tam na nawet rozdziałów o historii perfum czy jakiejś teorii, ale nawet gdybym chciała o tym poczytać, to za te 100 zł wolałabym kupić sobie jakąś pięknie wydaną książkę.
W ogóle te ebooki influencerów poszły moim zdaniem w trochę złą stronę. Może jestem trochę staroświecka, ale wydaje mi się, że ebooki mogą być rozwiązaniem, jeśli chodzi o zbiór jakiś wskazówek, szybką wiedzę czy na przykład spersonalizowaną dietę na kogoś. Jeśli chodzi o przewodniki, albumy, wspomnienia czy nawet książki kucharskie (chociaż tutaj ebooki mogą się sprawdzić), to zdecydowanie wolę starannie wydane książki papierowe, szczególnie że ceny są podobne i jest mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś zrobi pełne błędów kopiuj-wklej z Wikipedii. No ale zyski ze stworzenia ebooka od szablonu w Canvie (nawet te szablony się powtarzają patrząc na darmowe strony niektórych ebooków) są o wiele większe niż z książek papierowych, wiadomo.
W ogóle te ebooki influencerów poszły moim zdaniem w trochę złą stronę. Może jestem trochę staroświecka, ale wydaje mi się, że ebooki mogą być rozwiązaniem, jeśli chodzi o zbiór jakiś wskazówek, szybką wiedzę czy na przykład spersonalizowaną dietę na kogoś. Jeśli chodzi o przewodniki, albumy, wspomnienia czy nawet książki kucharskie (chociaż tutaj ebooki mogą się sprawdzić), to zdecydowanie wolę starannie wydane książki papierowe, szczególnie że ceny są podobne i jest mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś zrobi pełne błędów kopiuj-wklej z Wikipedii. No ale zyski ze stworzenia ebooka od szablonu w Canvie (nawet te szablony się powtarzają patrząc na darmowe strony niektórych ebooków) są o wiele większe niż z książek papierowych, wiadomo.
-
Serenityship
- BlondDoczep
Kulinarny ebook Szusz.
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Woda od Julii Pelcaustralijska pisze: ↑pn cze 03, 2024 7:08 pm W tym wątku wymieniamy wszystkie najgłupsze i najbardziej żenujące lub absurdalne produkty, jakie próbowali sprzedać nam influencerzy.
Ja zacznę - pamiętniki z podbojów sercowo-seksualnych wydawane przez dietetyczkę, Owsianą![]()