Kosmetyki Nacomi
Moderator: verysweetcherry
- KasandraCwir
- HottStripper
Ktoś używał ich retionolu 1% i może się wypowiedzieć o efektach?
Maseczka algowa. Jedna z lepszych masek, jakie mialam, daje naprawdę fajny efekt nawilżający.
Hydrolat różany - idealny na lato
Hydrolat różany - idealny na lato
- jagodowyserek
- ŚpioszkiKenzo
Mam cerę z tendencją do trądziku i bardzo sprawdziła mi się seria next level dermo, szczególnie serum punktowe
Mam chyba pecha do tej marki.
Koktajl nawilżający ( w tubie w kolorze jasnofioletowym) nawilżał bardzo słabo, a pachniał tak mocno, że to raczej nadawałoby się do jakiegoś balsamu do ciała niż na twarz.
Krem z filtrem 50 jakby w technologii sprzed 20 lat czyli ciężki i zniszczyłam sobie białą bluzkę, bo pozostał zielonkawy ślad nie do sprania.
Retinol 1% słabo działający, ale w tym przypadku mogę być niemiarodajna, bo retinolu używam od dawna.
Koktajl nawilżający ( w tubie w kolorze jasnofioletowym) nawilżał bardzo słabo, a pachniał tak mocno, że to raczej nadawałoby się do jakiegoś balsamu do ciała niż na twarz.
Krem z filtrem 50 jakby w technologii sprzed 20 lat czyli ciężki i zniszczyłam sobie białą bluzkę, bo pozostał zielonkawy ślad nie do sprania.
Retinol 1% słabo działający, ale w tym przypadku mogę być niemiarodajna, bo retinolu używam od dawna.