100% polecanko
Gdzie kupujecie pościel?
Moderator: verysweetcherryJa też polecam naszą polską Greno, z bawełny satynowej. Bardzo przyjemna i na lata. A sklep np" 7snow ", mieści się w Lubelskim w Kozubszcztznie. Mają tam mnóstwo fajnych rzeczy. Pięknie wyszywają ręczniki np imieniem. A ręczniki też mają duży wybór w super jakościowo firmach.
-
- Channelka
Najbardziej lubie pościel z Jyska, często mają fajne promocje. Mam też jakąś z home nad you jest ok. Z Ikei jak dla mnie jest średnia
-
- Channelka
jest supermiła i przyjemna dla skóry, a śpie na golasaBubu.bubu.768 pisze: ↑ndz maja 26, 2024 6:44 pmA czy jest milutka? Bo ja muszę mieć pościel która jest milutka bo nie zasnę
- StrawberryCake
- Naczelny Zapierdalacz
Sama wybieram home&you (na promce) albo lidl. I zawsze bawełnę satynową
Za to prześcieradła najlepsze są w ikei (ULLVIDE albo DVALA)
Za to prześcieradła najlepsze są w ikei (ULLVIDE albo DVALA)
Kronborg z Jyska, dobra jakość w stosunku do ceny, zwłaszcza jak trafi się na promke. Prześcieradła z Ikea - niezniszczalne
Ja kupuję na Allegro. mam z 7 kompletów polskiej, bawełnianej pościeli, jest nie do zdarcia. ewentualnie IKEA, ale jakość już nie ta sama co przed pandemią. mam dwa komplety kupione w 2018 roku, niezniszczalne, i dwa kupiłam rok temu do drugiego mieszkania i...wytrzymały kilka miesięcy poszewka na kołdrę porwana w praniu (a piorę wszystko zawsze tak samo).
-
- Channelka
Ja polecam zara home ale tylko ze względu na to że tam można kupić pościel z bawełny perlakowej 200 nici - zwracam na to uwagę bo wtedy ta pościel jest taka grubsza ale wiem że mało kto toleruje coś takiego