Start
Mój profil

Jacek Jaworek

Moderator: verysweetcherry
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Re: Jacek Jaworek

Post autor: KrwawaMary »

ELLI3 pisze: ndz sie 11, 2024 10:42 am Dziwne mi się to wydaje, przecież na początek podali informacje ze ktoś go tam przywiózł samochodem. Teraz nagle sam sobie przyszedł? I to w klapeczkach? Bo nawet butów nie miał. Jeśli to zaawansowana cukrzyca - mógł mieć duży problem z chodzeniem, stąd te kije i brak butów, bo pewnie nie mógł ich nawet założyć.
Sorry ale taka osoba by zwróciła uwagę kogokolwiek..
A on nie szedł tam w nocy?
apnae
Gacie z oceanu

Post autor: apnae »

Odnosząc się do kilku wiadomości odnośnie robienia zakupów, kilka minut pieszo od centrum Dąbrowy Zielonej, jest market Dino. Tam kasjerki się zmieniają i wątpię żeby ktoś zwracał szczególną uwagę na to, że kobieta nagle zaczęła kupować więcej. Poza tym uważam, że zakupy dla jednej osoby nie różnią się tak znacznie od zakupów dla dwóch osób, więc nie sądzę żeby ktoś to tak łatwo wychwycił. Jeżeli ta kobieta nawet była zastraszana, ale mogła wychodzić z domu, to mimo wieku i powiązań rodzinnych, nie rozumiem dlaczego nie wezwała policji. Tak jak ktoś pisał, antyterroryści zdążyli by dotrzeć do jej domu zanim ona by wróciła ze sklepu, czy jakiegokolwiek innego miejsca publicznego. Widocznie nie chciała go wydać, a może bała się, że szybko go wypuszczą i się na niej zemści? Albo w tej całej sprawie jest jakieś drugie dno, o którym nie wiemy.
Matyl123
Mokra Włoszka

Post autor: Matyl123 »

Dzisiaj w uwadze na TVN ma być o Jaworki, ponoć rodzina przerywa milczenie
Blabla111
Tritonotti

Post autor: Blabla111 »

Matyl123 pisze: śr wrz 04, 2024 12:36 pm Dzisiaj w uwadze na TVN ma być o Jaworki, ponoć rodzina przerywa milczenie
Było coś w tym reportażu? Nie oglądałam bo byłam w pracy
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Też mnie ciekawi
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Na stronie uwagi chyba można oglądać ich stare odcinki
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

hhhyyyyy
ŻonaWitolda

Post autor: hhhyyyyy »

Podobno przez te 3 lata miał cały czas przy sobie 3 telefony, które miał w czasie zbrodni..

To jakaś totalna kompromitacja policji
Tłumaczą się ze w tej Dąbrowie słaby zasięg i dlatego tych telefonów nie da się zczytac sygnału..
ELLI3
ŚpięWRezydencji

Post autor: ELLI3 »

hhhyyyyy pisze: pt wrz 06, 2024 5:10 pm Podobno przez te 3 lata miał cały czas przy sobie 3 telefony, które miał w czasie zbrodni..

Tłumaczą się ze w tej Dąbrowie słaby zasięg i dlatego tych telefonów nie da się zczytac sygnału..
Zajebiscie, czyli może któreś konto na tiktoku piszące komentarz ze zdjęciem jaworka na profilowym typu "I tak mnie nie znajdziecie" to faktycznie był on xD
KrwawaMary
DamaZpowiśla

hhhyyyyy pisze: pt wrz 06, 2024 5:10 pm Podobno przez te 3 lata miał cały czas przy sobie 3 telefony, które miał w czasie zbrodni..

Pewnie jeszcze doładowywane na bieżąco? 😅 13 posterunek 😅
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Post autor: FigGa »

ELLI3 pisze: pt wrz 06, 2024 6:04 pm Zajebiscie, czyli może któreś konto na tiktoku piszące komentarz ze zdjęciem jaworka na profilowym typu "I tak mnie nie znajdziecie" to faktycznie był on xD
Też mi to przeszło przez myśl 🙈
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Platini_blabla

Post autor: Platini_blabla »

ELLI3 pisze: pt wrz 06, 2024 6:04 pm Zajebiscie, czyli może któreś konto na tiktoku piszące komentarz ze zdjęciem jaworka na profilowym typu "I tak mnie nie znajdziecie" to faktycznie był on xD
XDDDD I te wszystkie konta na tiktoku z jego zdjęcie profilowym które postowaly filmiki ze wygra z fredim kamionka gmina burzenin to też mógł być on
ELLI3
ŚpięWRezydencji

Platini_blabla pisze: pt wrz 06, 2024 10:03 pm XDDDD I te wszystkie konta na tiktoku z jego zdjęcie profilowym które postowaly filmiki ze wygra z fredim kamionka gmina burzenin to też mógł być on
Ja wiem że to nie powinno być śmieszne ale... xD bawi mnie że on musiał widzieć te wszystkie memy w internecie.

Ale najbardziej mnie ciekawi, skoro miał przy sobie te telefony to czy cokolwiek nagrał, jakiś film pozegnalny etc. samob* czasami tak robią
KrwawaMary
DamaZpowiśla

A co, jeśli on co prawda używał tych telefonów, ale numery były zarejestrowane na kogoś innego? Czy w takim wypadku policja może je namierzać?
ELLI3
ŚpięWRezydencji

Wyjaśniło się jak policja szukała Jacka:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ELLI3
ŚpięWRezydencji

Jakby kogoś jeszcze ciekawiła sprawa Jaworka to przedwczoraj wyszły nowe fakty:

1. Pani Teresa przyznała się że Jacek przebywał u niej od listopada 2023 (czyli 8 miesięcy przed śmiercią)
Podobno pojawił się pod domem znikąd a ona postanowiła mu pomóc.
Policja ustala gdzie był resztę czasu.

2. Znaleziono w domu kilka jego telefonow, potwierdzono że korzystał na nich aktywnie z kilku kont na Facebooku

3. W domu znaleziono również notatki Jacka, ale żadna z nich nie była "listem samob*"

4. Broń była kolekcjonerska, kupił ją w Czechach
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

ELLI3 pisze: czw mar 13, 2025 3:25 pm Jakby kogoś jeszcze ciekawiła sprawa Jaworka to przedwczoraj wyszły nowe fakty:

1. Pani Teresa przyznała się że Jacek przebywał u niej od listopada 2023 (czyli 8 miesięcy przed śmiercią)
Podobno pojawił się pod domem znikąd a ona postanowiła mu pomóc.
Policja ustala gdzie był resztę czasu.

2. Znaleziono w domu kilka jego telefonow, potwierdzono że korzystał na nich aktywnie z kilku kont na Facebooku

3. W domu znaleziono również notatki Jacka, ale żadna z nich nie była "listem samob*"

4. Broń była kolekcjonerska, kupił ją w Czechach
O dziękuję za update! A czy tej cioci Teresce grozi odpowiedzialność za to, że mu pomogła?

Ale byłby mindfuck, jakby prowadził któreś z kont "Jacek Jaworek" ze swoim zdjęciem i pisał pod postami te różne śmieszne komentarze ;P
ELLI3
ŚpięWRezydencji

laura_bunko pisze: pt mar 14, 2025 12:55 pm O dziękuję za update! A czy tej cioci Teresce grozi odpowiedzialność za to, że mu pomogła?

Ale byłby mindfuck, jakby prowadził któreś z kont "Jacek Jaworek" ze swoim zdjęciem i pisał pod postami te różne śmieszne komentarze ;P
Ona spędziła w areszcie 43 dni ale później ją wypuszczono bo stwierdzili ze i tak nie ucieknie. Teraz prokuratura prowadzi dalsze śledztwo w jej kierunku ale nic nie wiadomo. Nie ma dostępu do jej zeznań więc nie da się określić czy będą okoliczności łagodzące.

A to to ja już parę miesięcy temu się zastanawiałam czy któreś konto piszące "możecie mnie w dupe cmoknąć bo i tak nie znajdziecie" to faktycznie był on xD
Na bank widzial wszystkie te memy o nim
cyrkiel
Gacie z oceanu

Post autor: cyrkiel »

ELLI3 pisze: pt mar 14, 2025 1:05 pm Ona spędziła w areszcie 43 dni ale później ją wypuszczono bo stwierdzili ze i tak nie ucieknie. Teraz prokuratura prowadzi dalsze śledztwo w jej kierunku ale nic nie wiadomo. Nie ma dostępu do jej zeznań więc nie da się określić czy będą okoliczności łagodzące.

A to to ja już parę miesięcy temu się zastanawiałam czy któreś konto piszące "możecie mnie w dupe cmoknąć bo i tak nie znajdziecie" to faktycznie był on xD
Na bank widzial wszystkie te memy o nim
O nim i o fredi kamionce. Może sam je tworzył dla śmiechów
ELLI3
ŚpięWRezydencji

cyrkiel pisze: pt mar 14, 2025 4:07 pm O nim i o fredi kamionce. Może sam je tworzył dla śmiechów
Te memy z fredim kamionką i jaworkiem były tak prosto zrobione że jestem w stanie w to uwierzyć xD
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Pan Jacek musiał mieć grubą pompę przed laptopem siedząc u matki chrzestnej oglądając setki tiktokow typu znikający Jaca i że jest lepszy od Frediego Kamionki. To jest niepojęte jak policja sobie nie poradziła XD monty Python by tego lepiej nie wymyślił
ELLI3
ŚpięWRezydencji

PrzemoKondratowicz pisze: sob mar 15, 2025 11:53 pm Pan Jacek musiał mieć grubą pompę przed laptopem siedząc u matki chrzestnej oglądając setki tiktokow typu znikający Jaca i że jest lepszy od Frediego Kamionki. To jest niepojęte jak policja sobie nie poradziła XD monty Python by tego lepiej nie wymyślił
Jak przeczytałam o tym że on aktywnie korzystal z mediów społecznościowych to od tego momentu maniakalnie przeglądam wszystkie te tiktoki i się zastanawiam które konto to naprawdę był on xD
Swoją drogą, zauważyłam jedną rzecz. Jakimś cudem co jakiś czas wypływały jego "nowe" zdjęcia których nie udostępniała policja wcześniej. Więc mam podejrzenia że on to sam publikował. Bo kto inny miałby mieć jakieś jego foty z wycieczek czy barów?
ELLI3
ŚpięWRezydencji

Zaraz się okaże że cała wiocha wiedziała gdzie on siedział 🤦‍♀️
Swoją drogą - po śmierci Jacka ciocia Tereska została przesłuchiwana po raz pierwszy. Wcześniej policji u niej nie było przez te 3 lata.
Porażka policji że nie sprawdziła najbliższej rodziny
ELLI3
ŚpięWRezydencji

ELLI3 pisze: sob wrz 07, 2024 1:04 am Ale najbardziej mnie ciekawi, skoro miał przy sobie te telefony to czy cokolwiek nagrał, jakiś film pozegnalny etc. samob* czasami tak robią
No i się ciekawostka rozwiązała 😉
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

Chłop zabawił się we vlogera i pozbawił ciotkę linii obrony xD