veja sneakersy

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

olgamole
SushiRoll

veja sneakersy

Post autor: olgamole »

Hej Dziewczyny!

Macie może sneakersy veja? Są warte swojej ceny? Niestety szybko niszczę białe sneakersy i po około sezonie są do kosza bo bardzo dużo chodzę. Zastanawiam się jak w tej kwestii wypada veja względem adidasa, reeboka, pumy?
glottalstop
SushiRoll

Post autor: glottalstop »

jak dla mnie są dość twarde i mocno obcierają na początku :/ do tego mają zaniżoną rozmiarówkę i lepiej brać rozmiar większe. swoje sprzedałam i przerzuciłam się na adidasy
Kamba
PsychoFanka

Post autor: Kamba »

Mam model Rio Branco - okropnie niewygodne, nie nadają się na dłuższe spacery. Są źle wyprofilowane, nie polecam. Nie warte swojej ceny.
oliixii
Currently: planning drama

Post autor: oliixii »

Mojej siostrze rozwaliły się po kilku miesiącach. Dokładniej, to rozkleiły się. A były noszone na zmianę z innymi.
zuza_zu
RiczAsFak

Post autor: zuza_zu »

Ja kupiłam i oddałam. Od razu wydawały mi się niewygodne i sztywne. Tyle się na nie napatrzyłam, ale po założeniu na stopę czar prysł…
olgamole
SushiRoll

Post autor: olgamole »

Dziewczyny dzięki! :) mega mi pomogły Wasze komentarze. Bardzo dużo chodzę i nie mogę mieć zbyt twardych butów, bo pokonywanie w nich 12/13 km dziennie byłoby katorgą. W takim wypadku zostaje wierna zwykłym, popularnym sneakersom z addidasa i reeboka :)
aa.joot
Tritonotti

Post autor: aa.joot »

mam juz 2 pare Veja ESPLAR - najlepsze buty jakie mialam, kupilam w ciemno przed wyjazdem na urlop 30k dziennie nic mnie nie obtarlo a praktycznie kazdy but mnie obciera, nie rozwalily sie ani nic, na pierwszej parze klej troszke puscil i sa lekko odbarwione od niego ale po za tym, najlepsze jakie mialam. :'( <3
Mczech2137
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Mczech2137 »

Ja mam model veja campus i jestem w nich zakochana. Są wygodne i mocne, noszę je szczególnie jesienią bo mają dobry materiał na deszcze:) poza tym wyglądają super cool, nosi je sama księżna Kate czy Megan 😁
BellaSkinner
Siatkarka

Post autor: BellaSkinner »

Mam model Campo i kocham te buty, mimo ich wad. Od zawsze mam problem z butami - każdymi, płaskimi, na obcasie, trekkingowymi itd. Sneakersy mnie zawsze obcierały w pięcie, jedynie podpiętki ratowały sytuację. Buty Veja to pierwsze w których ich nie potrzebuje. Również długo się zastanawiałam nad zakupem. Mam je już ponad rok i ciągle wyglądają dobrze, nie dbam o nie jakoś szczególnie. Wiem też, że na wiosnę kupię kolejną parę.
Wady według mnie? Podeszwa i guma w innym kolorze niż skóra oraz to, że się rozklejają w tym jednym miejscu, gdzie stopa się zgina przy chodzeniu. Trochę mi to przeszkadza, ale nie na tyle żebym z nich zrezygnowała, nie widać tego stojąc normalnie „na płasko”
Seth Cohen was my first love