veja sneakersy
Moderator: verysweetcherry
veja sneakersy
Hej Dziewczyny!
Macie może sneakersy veja? Są warte swojej ceny? Niestety szybko niszczę białe sneakersy i po około sezonie są do kosza bo bardzo dużo chodzę. Zastanawiam się jak w tej kwestii wypada veja względem adidasa, reeboka, pumy?
Macie może sneakersy veja? Są warte swojej ceny? Niestety szybko niszczę białe sneakersy i po około sezonie są do kosza bo bardzo dużo chodzę. Zastanawiam się jak w tej kwestii wypada veja względem adidasa, reeboka, pumy?
-
- SushiRoll
jak dla mnie są dość twarde i mocno obcierają na początku do tego mają zaniżoną rozmiarówkę i lepiej brać rozmiar większe. swoje sprzedałam i przerzuciłam się na adidasy
Dziewczyny dzięki! mega mi pomogły Wasze komentarze. Bardzo dużo chodzę i nie mogę mieć zbyt twardych butów, bo pokonywanie w nich 12/13 km dziennie byłoby katorgą. W takim wypadku zostaje wierna zwykłym, popularnym sneakersom z addidasa i reeboka
mam juz 2 pare Veja ESPLAR - najlepsze buty jakie mialam, kupilam w ciemno przed wyjazdem na urlop 30k dziennie nic mnie nie obtarlo a praktycznie kazdy but mnie obciera, nie rozwalily sie ani nic, na pierwszej parze klej troszke puscil i sa lekko odbarwione od niego ale po za tym, najlepsze jakie mialam.
-
- ŚpioszkiKenzo
Ja mam model veja campus i jestem w nich zakochana. Są wygodne i mocne, noszę je szczególnie jesienią bo mają dobry materiał na deszcze:) poza tym wyglądają super cool, nosi je sama księżna Kate czy Megan
-
- Siatkarka
Mam model Campo i kocham te buty, mimo ich wad. Od zawsze mam problem z butami - każdymi, płaskimi, na obcasie, trekkingowymi itd. Sneakersy mnie zawsze obcierały w pięcie, jedynie podpiętki ratowały sytuację. Buty Veja to pierwsze w których ich nie potrzebuje. Również długo się zastanawiałam nad zakupem. Mam je już ponad rok i ciągle wyglądają dobrze, nie dbam o nie jakoś szczególnie. Wiem też, że na wiosnę kupię kolejną parę.
Wady według mnie? Podeszwa i guma w innym kolorze niż skóra oraz to, że się rozklejają w tym jednym miejscu, gdzie stopa się zgina przy chodzeniu. Trochę mi to przeszkadza, ale nie na tyle żebym z nich zrezygnowała, nie widać tego stojąc normalnie „na płasko”
Wady według mnie? Podeszwa i guma w innym kolorze niż skóra oraz to, że się rozklejają w tym jednym miejscu, gdzie stopa się zgina przy chodzeniu. Trochę mi to przeszkadza, ale nie na tyle żebym z nich zrezygnowała, nie widać tego stojąc normalnie „na płasko”
Seth Cohen was my first love