podbijam to pytanie, bo chyba nie zauważyłyścieUwaloneManolo pisze: ↑śr lut 24, 2021 10:22 pm chciałam was zapytać, od czego zależy cena zabiegu? W salonie, do którego chcę iść to są widełki 600-1000zł.
![Wanda :(](./images/smilies/sad1.png)
podbijam to pytanie, bo chyba nie zauważyłyścieUwaloneManolo pisze: ↑śr lut 24, 2021 10:22 pm chciałam was zapytać, od czego zależy cena zabiegu? W salonie, do którego chcę iść to są widełki 600-1000zł.
Pewnie od ilości produktu, czyli ile ml botoksu będą musieli wstrzyknąć. A i nie idź do salonu, tylko do lekarza od estetycznej, a najlepiej - osoby, która się zna na bruksizmie.UwaloneManolo pisze: ↑pt lut 26, 2021 7:27 pmpodbijam to pytanie, bo chyba nie zauważyłyścieUwaloneManolo pisze: ↑śr lut 24, 2021 10:22 pm chciałam was zapytać, od czego zależy cena zabiegu? W salonie, do którego chcę iść to są widełki 600-1000zł.![]()
Może od napięcia mięśnia? Pewnie jakoś to sprawdzają i obstawiam, że jedna część twarzy ma silniej napięte, i że na pierwszy raz nie dają dużo, tylko czekają na feedback od pacjenta po
Tak myślę, ale nastawiam się sama na 1000UwaloneManolo pisze: ↑pt lut 26, 2021 7:46 pm ok czyli jak pójdę pierwszy raz, to jest szansa na zapłacenie 600zł a nie 1000zł :D to lecę tam :D dziękuję za odpowiedź
Ceny zabiegów zależą od wielu czynników, nie tylko ilości ml. Zwykle gabinet ma kilka różnych preparatów i tu leży sekret rozstrzału ceny zabiegu. Jedne podają zwykła strzykawka inne tylko ta, sugerowana przez producenta (bo np światło zwykłej jest za wąskie, by móc jej użyć) inna sprawa, że czasem podaje się toto pod mikroskopem (dobra, to promil przypadków, ale jest)UwaloneManolo pisze: ↑pt lut 26, 2021 7:46 pm ok czyli jak pójdę pierwszy raz, to jest szansa na zapłacenie 600zł a nie 1000zł :D to lecę tam :D dziękuję za odpowiedź
o, dzięki! Bardzo przydatny komentarz.KlipT pisze: ↑pn mar 08, 2021 11:05 pmCeny zabiegów zależą od wielu czynników, nie tylko ilości ml. Zwykle gabinet ma kilka różnych preparatów i tu leży sekret rozstrzału ceny zabiegu. Jedne podają zwykła strzykawka inne tylko ta, sugerowana przez producenta (bo np światło zwykłej jest za wąskie, by móc jej użyć) inna sprawa, że czasem podaje się toto pod mikroskopem (dobra, to promil przypadków, ale jest)UwaloneManolo pisze: ↑pt lut 26, 2021 7:46 pm ok czyli jak pójdę pierwszy raz, to jest szansa na zapłacenie 600zł a nie 1000zł :D to lecę tam :D dziękuję za odpowiedź
Itd
Prócz botoksu, który jest lansowany, polecam nie tylko tapy, ale.. drenaż limfatyczny. Daje fajne efekty przy różnego rodzaju porażeniach, ale też w tym przypadku.
Kiedy lekarz dojdzie do wniosku, że nie ma pełnego obrazu sytuacji. Coś jak w przypadku leczenia kanałowegoUwaloneManolo pisze: ↑wt mar 09, 2021 12:07 pmo, dzięki! Bardzo przydatny komentarz.KlipT pisze: ↑pn mar 08, 2021 11:05 pmCeny zabiegów zależą od wielu czynników, nie tylko ilości ml. Zwykle gabinet ma kilka różnych preparatów i tu leży sekret rozstrzału ceny zabiegu. Jedne podają zwykła strzykawka inne tylko ta, sugerowana przez producenta (bo np światło zwykłej jest za wąskie, by móc jej użyć) inna sprawa, że czasem podaje się toto pod mikroskopem (dobra, to promil przypadków, ale jest)UwaloneManolo pisze: ↑pt lut 26, 2021 7:46 pm ok czyli jak pójdę pierwszy raz, to jest szansa na zapłacenie 600zł a nie 1000zł :D to lecę tam :D dziękuję za odpowiedź
Itd
Prócz botoksu, który jest lansowany, polecam nie tylko tapy, ale.. drenaż limfatyczny. Daje fajne efekty przy różnego rodzaju porażeniach, ale też w tym przypadku.
A kiedy robią to pod mikroskopem?
Masz normalnie od zewnątrz w mięsień. Zazwyczaj po 3x na stronę, ale to zależy kto jaką ma metodę. Jest też bez znieczulenia, ale nie martw się, bo ból jest do przeżycia. W pierwszych dwóch dobach się nie czuje, potem jest takaaaa ulgaaaa. Jednak uprzedzam, że mi efekt zniknął po 4 miesiącach (zależy od metabolizmu i innych czynników) potem nie dostrzykiwałam tylko zaczęłam masować twarz masażerem Sarah Chapman i pomaga
Dziękuję!