Dobre wino nie za miliony
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Grubababa
Dobre wino nie za miliony
Zainspirowana jedną z gwiazd tego forum i jej najnowszym vlogiem/wysrywem, zapraszam do dyskusji. Jakie wina polecacie z sieciowek typu lidl/biedronka?
-
Sabrina 123
- BlondDoczep
warto zerknąć do Iwo Świerblewskiego, ma współpracę z Lidlem, więc często poleca wina od nich, ale też z Biedronki i Rossmanna proponował wina.
Ja od siebie mogę polecić, żeby się przejść po winnicach/winiarniach/degustacjach, żeby w ogóle dowiedzieć się o swoich preferencjach jeśli chodzi o szczepy, zapachy, smaki..
edit, fajnie też wypełnić test smaków np na Modern Wine Club i sobie zamówić coś lepszego, a potem np szukać danych szczepów w dyskontach
Ja od siebie mogę polecić, żeby się przejść po winnicach/winiarniach/degustacjach, żeby w ogóle dowiedzieć się o swoich preferencjach jeśli chodzi o szczepy, zapachy, smaki..
edit, fajnie też wypełnić test smaków np na Modern Wine Club i sobie zamówić coś lepszego, a potem np szukać danych szczepów w dyskontach
Ostatnio zmieniony śr lut 18, 2026 10:23 am przez Piiiniaa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nikolaa487
- Ciastko
A skąd taka informacja? hahaha
-
Sabrina 123
- BlondDoczep
nie.tylko wina, reszta trunków również nie wszystkie oczywiście
- Rabarblador
- Srebrna Kropeczka
nie znam nikogo, komu by nie smakował grey rock lub hans greyl (ale z NZ) z biedry :D
- CzarnyPigularz
- Gacie z oceanu
Jeśli wino to tylko:
- Załączniki
-
- fw_1773387364254.jpg (17.76 KiB) Przejrzano 13 razy