Jak przywrócić dawne libido
Jak przywrócić dawne libido
Czy macie jakieś pomysły jak na nowo obudzić w sobie demona seksu? Przez różne cienie i dołki w związku odechciało mi się seksu. Pamiętam jak to kochałam, a teraz w ogóle nawet nie mam ochoty inicjować go z mężem, który wciąż ma na mnie ochotę. Zaczynam się czuć jak stereotypowa baba, która sztywnieje, gdy mąż jej dotyka j szuka każdej możliwej wymówki, by tylko nie doszło do zbliżenia. Może wspomnę tylko, że zabawki erotyczne odpadają, mój mąż jest lekko zacofany w tym temacie i nie bawi go to
Zwykle brak ochoty na seks wskazuje koniec związku. Tym bardziej, jak piszesz, że facet zacofany i boi się wibratora czy tam dildo. I jeszcze te „cienie i dołki w związku” - Twój organizm głupi nie jest, nie ma się ochoty na kogoś, kiedy uczucie się konczy albo się na nim zawodzisz
Zgadzam się 100%. Również uwielbiam se.ks, mam ogromne libido i dużą otwartość oraz chęć eksperymentów. Ale gdy tylko wyczuję, że facet ma w gdzieś mnie jako jednostkę i moje potrzeby, nie dogadujemy się, ale nago chce mnie codziennie to od razu libido spada to parteru. Proszę Cię, autorko posta, nie pozwól sobie na myślenie, że to z Tobą jest coś nie tak i że to Ty musisz zrobić wszystko, żeby podnieść libido. U większości kobiet wygląda to jak u mnie. Wyleczony związek, intymna rozmowa o problemach i praca nad nimi = powrót libido.Prawda pisze: ↑pt sie 02, 2024 1:57 pm Zwykle brak ochoty na seks wskazuje koniec związku. Tym bardziej, jak piszesz, że facet zacofany i boi się wibratora czy tam dildo. I jeszcze te „cienie i dołki w związku” - Twój organizm głupi nie jest, nie ma się ochoty na kogoś, kiedy uczucie się konczy albo się na nim zawodzisz
U mnie problem z libido zaczął się kiedy skończyła się faza zauroczenia w związku i skończyły się motylki w brzuchu. Poprostu wszystkie karty zostały odkryte i zaczęła się proza życia. Otaczałam się głównie kobietami, a w domu czekał na mnie mój facet. Nuda ogólnie.
Do czasu gdy nie poszłam do nowej pracy i okazało się że połowa facetów wypytywała o mnie. Zaczął do mnie podbijać bardzo przystojny kolega z pracy, raczej z myślą na coś niezobowiązującego bo wiedział że jestem mężatką. Próbował mnie uwodzić i patrzył na mnie z takim pożądaniem, że czułam jak jego wzrok przenika mnie na wylot. Czułam się wręcz bezbronna, bo wizualnie mi się bardzo podobał i to chyba było widać w moich oczach. Nigdy wcześniej nie czułam się bardziej seksowna i atrakcyjna, co muszę przyznać wplynęło pozytywnie na moje libido. Co prawda z powodu mojego poczucia uczciwości i lojalności skończyło się tylko na niewinnym flircie z tym kolegą, tak mój facet miał dzień dziecka przez kilka dobrych miesięcy.
Oczy mężczyzny są lustrem naszej kobiecości i nie ma lepszego afrodyzjaku niż to gdy widzimy w nich uznanie.
Do czasu gdy nie poszłam do nowej pracy i okazało się że połowa facetów wypytywała o mnie. Zaczął do mnie podbijać bardzo przystojny kolega z pracy, raczej z myślą na coś niezobowiązującego bo wiedział że jestem mężatką. Próbował mnie uwodzić i patrzył na mnie z takim pożądaniem, że czułam jak jego wzrok przenika mnie na wylot. Czułam się wręcz bezbronna, bo wizualnie mi się bardzo podobał i to chyba było widać w moich oczach. Nigdy wcześniej nie czułam się bardziej seksowna i atrakcyjna, co muszę przyznać wplynęło pozytywnie na moje libido. Co prawda z powodu mojego poczucia uczciwości i lojalności skończyło się tylko na niewinnym flircie z tym kolegą, tak mój facet miał dzień dziecka przez kilka dobrych miesięcy.
Oczy mężczyzny są lustrem naszej kobiecości i nie ma lepszego afrodyzjaku niż to gdy widzimy w nich uznanie.
Pomyśl o tych cieniach i dołkach, przeanalizuj na chłodno, dlaczego nie masz ochoty na seks z mężem. Moze Twoje libido jest w porządku, ale emocjonalnie jesteś zablokowana na swojego faceta. Nie ruszysz do przodu, jeśli tego nie przerobisz, tej przyczyny która zabrała ochotę na seks. Jeśli wiesz co to jest, przegadaj to z facetem.