Start
Mój profil
Awatar użytkownika
Arzena
DramaQueen

Piercing

Post autor: Arzena »

Hej! Gdzie kupujecie kolczyki do piercingu? Najbardziej zależy mi na fajnych septum. Ja do tej pory zamawiałam z crazy factory,ale paczka idzie długo, nie ma nr śledzenia,jest opłata celna(paczka idzie ze szwajcarii), do tego zamówiłam 3 kolczyki,a dwa musiałam odesłać,bo badziew totalny. Ale nic innego mi nie zostaje,bo oni maja wybor. Inne strony mają bardzo ubogi asortyment,a jak są piękne kolczyki to też zza granicy i kosztują po 200 złotych za kolczyk.
Macie jakieś polecajki? Ewentualnie miejsca stacjonarne w Trójmieście?
Sarcia
BlondDoczep

Post autor: Sarcia »

Alter Familia w Gdyni!
Co prawda stronę internetową mają średnią (ale z tego co wiem, to są w trakcie zmieniania jej).
Ale można zobaczyć ich asortyment na ich instagramie albo pisząc do nich wiadomość jakiego kolczyka szukasz i przedstawią Ci co akurat mają w ofercie :)
Ale skoro jesteś z trójmiasta to polecam się do nich wybrać osobiście :fire: <3
Awatar użytkownika
meowster14
BlondDoczep

Post autor: meowster14 »

ja jestem wierna crazyneedles.pl :good: zawsze szybka wysyłka i jakościowy towar. mam od nich multum kolczyków xd
♡༺⁣𝑀𝓮𝓸𝔀༻♡
Awatar użytkownika
amica90
Luźny dzień ze mną

Post autor: amica90 »

Zamawiałam nostrile na arif.pl :) Jestem bardzo zadowolona.
🍿🍿🍿
Awatar użytkownika
xyzerna
Trening tenisa

Post autor: xyzerna »

Arzena pisze: czw maja 02, 2024 2:59 pm Hej! Gdzie kupujecie kolczyki do piercingu? Najbardziej zależy mi na fajnych septum. Ja do tej pory zamawiałam z crazy factory,ale paczka idzie długo, nie ma nr śledzenia,jest opłata celna(paczka idzie ze szwajcarii), do tego zamówiłam 3 kolczyki,a dwa musiałam odesłać,bo badziew totalny. Ale nic innego mi nie zostaje,bo oni maja wybor. Inne strony mają bardzo ubogi asortyment,a jak są piękne kolczyki to też zza granicy i kosztują po 200 złotych za kolczyk.
Macie jakieś polecajki? Ewentualnie miejsca stacjonarne w Trójmieście?
Ja zamawiam z crazy needles
Stacjonarnie wiem ze piercing spot ma fajną biżu, ale no patrzac na to jak traktują pracowników to bym ich nie wspierała
𝒅𝒊𝒗𝒂 𝒉𝒂𝒔 𝒆𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒄𝒉𝒂𝒕
Sarcia
BlondDoczep

xyzerna pisze: śr sie 14, 2024 7:58 am Ja zamawiam z crazy needles
Stacjonarnie wiem ze piercing spot ma fajną biżu, ale no patrzac na to jak traktują pracowników to bym ich nie wspierała

Jak traktują pracowników?
Awatar użytkownika
xyzerna
Trening tenisa

Post autor: xyzerna »

Sarcia pisze: sob sie 17, 2024 11:37 am Jak traktują pracowników?
Ostatnio zwolnili 5 pracowników, gadali na nich na story a ja znam jedną osobę osobiście i okazało się że tam spory mobbing był
𝒅𝒊𝒗𝒂 𝒉𝒂𝒔 𝒆𝒏𝒕𝒆𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒄𝒉𝒂𝒕
Sarcia
BlondDoczep

xyzerna pisze: sob sie 17, 2024 4:31 pm Ostatnio zwolnili 5 pracowników, gadali na nich na story a ja znam jedną osobę osobiście i okazało się że tam spory mobbing był
O kurde.
Kiedyś chciałam tam pracować, więc obserwowałam ich systematycznie. W ostatnim czasie nie miałam na to czasu, więc nie wiedziałam, że tam takie rzeczy się ostatnio dzieją :c