Hej! Gdzie kupujecie kolczyki do piercingu? Najbardziej zależy mi na fajnych septum. Ja do tej pory zamawiałam z crazy factory,ale paczka idzie długo, nie ma nr śledzenia,jest opłata celna(paczka idzie ze szwajcarii), do tego zamówiłam 3 kolczyki,a dwa musiałam odesłać,bo badziew totalny. Ale nic innego mi nie zostaje,bo oni maja wybor. Inne strony mają bardzo ubogi asortyment,a jak są piękne kolczyki to też zza granicy i kosztują po 200 złotych za kolczyk.
Macie jakieś polecajki? Ewentualnie miejsca stacjonarne w Trójmieście?
Piercing
Moderator: verysweetcherry
Alter Familia w Gdyni!
Co prawda stronę internetową mają średnią (ale z tego co wiem, to są w trakcie zmieniania jej).
Ale można zobaczyć ich asortyment na ich instagramie albo pisząc do nich wiadomość jakiego kolczyka szukasz i przedstawią Ci co akurat mają w ofercie
Ale skoro jesteś z trójmiasta to polecam się do nich wybrać osobiście
Co prawda stronę internetową mają średnią (ale z tego co wiem, to są w trakcie zmieniania jej).
Ale można zobaczyć ich asortyment na ich instagramie albo pisząc do nich wiadomość jakiego kolczyka szukasz i przedstawią Ci co akurat mają w ofercie
Ale skoro jesteś z trójmiasta to polecam się do nich wybrać osobiście
-
- Mokra Włoszka
ja jestem wierna crazyneedles.pl zawsze szybka wysyłka i jakościowy towar. mam od nich multum kolczyków xd
Ja zamawiam z crazy needlesArzena pisze: ↑czw maja 02, 2024 2:59 pm Hej! Gdzie kupujecie kolczyki do piercingu? Najbardziej zależy mi na fajnych septum. Ja do tej pory zamawiałam z crazy factory,ale paczka idzie długo, nie ma nr śledzenia,jest opłata celna(paczka idzie ze szwajcarii), do tego zamówiłam 3 kolczyki,a dwa musiałam odesłać,bo badziew totalny. Ale nic innego mi nie zostaje,bo oni maja wybor. Inne strony mają bardzo ubogi asortyment,a jak są piękne kolczyki to też zza granicy i kosztują po 200 złotych za kolczyk.
Macie jakieś polecajki? Ewentualnie miejsca stacjonarne w Trójmieście?
Stacjonarnie wiem ze piercing spot ma fajną biżu, ale no patrzac na to jak traktują pracowników to bym ich nie wspierała
O kurde.
Kiedyś chciałam tam pracować, więc obserwowałam ich systematycznie. W ostatnim czasie nie miałam na to czasu, więc nie wiedziałam, że tam takie rzeczy się ostatnio dzieją