powiem wam że to bardzo wyjątkowy wątek
Wandziary 🕵🏼♀️
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryWandziary 🕵🏼♀️
dodaje wątek Wandziar 
ja jestem pod wrażeniem tego, ile wandziar dotarło do prawdy kłamliwych ludzi. Brawo Wandzie, internet idzie do przodu, nie da się już tak zamydlić ludziom oczu jak kiedyś 
- verysweetcherry
- Moderator
Andzia=Wandzia Wandzia=Wanda
A forum wzięło się stąd ,że ich wątek był masowo kasowany na kafeterii. Tutaj panuje większa swoboda wypowiedzi i nie trzeba się martwić że wątek poleci w połowie
-
twojastaraszmata
- Koczkodan
a ja właśnie uniwersum nie ogarniam. o co chodzi?
-
karolinka32
Hahaha tak podejrzewałam. Dzięki za wyjaśnienie!verysweetcherry pisze: ↑wt sie 20, 2024 10:38 pm Andzia=Wandzia Wandzia=Wanda
A forum wzięło się stąd ,że ich wątek był masowo kasowany na kafeterii. Tutaj panuje większa swoboda wypowiedzi i nie trzeba się martwić że wątek poleci w połowie![]()
-
karolinka32
Znajdź pierwszy wątek o Universum, w pierwszym poście jest spis postaci. Fajna zagadka do rozwiązania
Jest wszystko opisane Wandy muki matka mumia ale jacyś przyjaciele świadkowie ślubni ale nie wiaodmo kto to jest z nazwiska, chciałam ich obczaic na igkarolinka32 pisze: ↑śr sie 21, 2024 3:42 pm Znajdź pierwszy wątek o Universum, w pierwszym poście jest spis postaci. Fajna zagadka do rozwiązania![]()