iwona wieczorek
Moderator: verysweetcherry
Re: iwona wieczorek
Mnie jeszcze zastanawia remont łazienki jej mamy. Ginie twoje dziecko a ty nagle postanawiasz sobie zrobić remont łazienki, zmniejszasz ją (kto normalny celowo pomniejsza pomieszczenia?) a na sam koniec nie zgadzasz się na przeszukanie mieszkania. Dla mnie dziwne
Co wy macie z tą legendą i remoncie łazienki i pomniejszaniu pomieszczenia. Gdzie to jest napisane? Mogę prosić o wiarygodne rzetelne źródło? Bo póki co widzę że na tiktoku każdy to powtarza a ja nie wiem skąd to się wzięło.xzvsivx pisze: ↑śr lip 24, 2024 3:36 pm Mnie jeszcze zastanawia remont łazienki jej mamy. Ginie twoje dziecko a ty nagle postanawiasz sobie zrobić remont łazienki, zmniejszasz ją (kto normalny celowo pomniejsza pomieszczenia?) a na sam koniec nie zgadzasz się na przeszukanie mieszkania. Dla mnie dziwne
Przecież większość osób robiących remont planuje prace już o wiele wcześniej.xzvsivx pisze: ↑śr lip 24, 2024 3:36 pm Mnie jeszcze zastanawia remont łazienki jej mamy. Ginie twoje dziecko a ty nagle postanawiasz sobie zrobić remont łazienki, zmniejszasz ją (kto normalny celowo pomniejsza pomieszczenia?) a na sam koniec nie zgadzasz się na przeszukanie mieszkania. Dla mnie dziwne
Ja czytałam na grupie FB, że remont był, ale wykonany przez nowego właściciela, po sprzedaży mieszkania.
Ja dalej czekam na źródło. Autentycznie chce wiedzieć. Już najgłupsze rzeczy działy sie na tym świecie więc chciałabym zrozumieć źródło tej plotki o zamurowywaniu łazienki.
-
- Gacie z oceanu
nie ma żadnego źródła bo to mit... remont łazienki był ale w 2018 roku po sprzedaniu mieszkania przez mamę Iwony.Platini_blabla pisze: ↑śr lip 24, 2024 5:05 pm Ja dalej czekam na źródło. Autentycznie chce wiedzieć. Już najgłupsze rzeczy działy sie na tym świecie więc chciałabym zrozumieć źródło tej plotki o zamurowywaniu łazienki.
moja koleżanka jest na takiej grupie na fb, tam większość ludzi twierdzi że ktoś ją porwał do burdelu.. że żyje i nie chce wracać, nie wiem czy to teorie spiskowe czy faktycznie jest czy był jakiś trop .. ktoś słyszał coś więcej na ten temat? Ja byłam w jednej grupie ale zanim zdążyłam tam coś przeczytać to mnie z niej już wyrzucono
Ja na grupie czytałam że rodzina Iwony zabiła jaworka żeby odwrócić uwagę od plotek o remoncie łazienki więc naprawdę te posty z grupy sobie można w dupe wsadzić
Twoja koleżanka jest na grupie i tam większość ludzi coś twierdzi, tak? To bardzo ciekawe! Chcesz nam o tym więcej opowiedzieć?dior pisze: ↑śr lip 24, 2024 11:16 pm moja koleżanka jest na takiej grupie na fb, tam większość ludzi twierdzi że ktoś ją porwał do burdelu.. że żyje i nie chce wracać, nie wiem czy to teorie spiskowe czy faktycznie jest czy był jakiś trop .. ktoś słyszał coś więcej na ten temat? Ja byłam w jednej grupie ale zanim zdążyłam tam coś przeczytać to mnie z niej już wyrzucono
Hahahaha, nie powinnam przy takich sprawach się śmiać. Ale no już nie mogę. Te teorie to są z czapy. Jak ludzie to łączą?Platini_blabla pisze: ↑śr lip 24, 2024 11:17 pm Ja na grupie czytałam że rodzina Iwony zabiła jaworka żeby odwrócić uwagę od plotek o remoncie łazienki więc naprawdę te posty z grupy sobie można w dupe wsadzić
Wydaje mi się że takie sprawy i grupy przyciagaja osoby z problemami psychicznymi, i niektórzy tak jak wierzą ze rząd rozpyla truciznę nad osiedlami tak wierzą w takie bzdury i je rozpowiadają jak świętą prawdę
-
- MiamiBicz
Sporo tam pewnie też trolli.Platini_blabla pisze: ↑czw lip 25, 2024 9:08 pm Wydaje mi się że takie sprawy i grupy przyciagaja osoby z problemami psychicznymi, i niektórzy tak jak wierzą ze rząd rozpyla truciznę nad osiedlami tak wierzą w takie bzdury i je rozpowiadają jak świętą prawdę
-
- PrinTu
Tak, sporo osób na takich grupach ma urojenia wielkościowe, albo wydaje im się, że mają jakieś super moce dzięki którym wiedzą jak było naprawdę. Na grupach o zjawiskach paranormalnych jest ich jeszcze większy wysyp.Platini_blabla pisze: ↑czw lip 25, 2024 9:08 pm Wydaje mi się że takie sprawy i grupy przyciagaja osoby z problemami psychicznymi, i niektórzy tak jak wierzą ze rząd rozpyla truciznę nad osiedlami tak wierzą w takie bzdury i je rozpowiadają jak świętą prawdę
Ostatnio jakiś koleś na tiktoku mówił że gadał z wróżka i zadał jej pytanie o Iwonę Wieczorek a ta mu odpisała po jakimś czasie mmsem ze zdjęciem na którym ułożone były literki od scrabble i coś tam było o jakimś ślubie i czymś jeszcze i ten koleś chyba z 10 razy powtarzał że o jezu że wróżka mu odpowiedziała i czytał to co mu wysłała. Ogólnie dziwna akcja
Nadrabiam wlasnie live Kezu
Ktos w donejcie wrzucił link do kanału: https://youtube.com/@medea63?si=OB22jGZxavuCYUfx
Ktos w donejcie wrzucił link do kanału: https://youtube.com/@medea63?si=OB22jGZxavuCYUfx
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
-
- MiamiBicz
To jest prawie tak głupie jak korzystanie przez polskie organy ścigania z "pomocy" jasnowidzów. Mogliby równie dobrze płacić wróżkom, są tańsze.Ashika pisze: ↑pt lip 26, 2024 8:46 am Ostatnio jakiś koleś na tiktoku mówił że gadał z wróżka i zadał jej pytanie o Iwonę Wieczorek a ta mu odpisała po jakimś czasie mmsem ze zdjęciem na którym ułożone były literki od scrabble i coś tam było o jakimś ślubie i czymś jeszcze i ten koleś chyba z 10 razy powtarzał że o jezu że wróżka mu odpowiedziała i czytał to co mu wysłała. Ogólnie dziwna akcja
Te działki rod już się przejawiały i w ogóle by mnie nie zdziwiły. Mój wujek kiedyś został poproszony o posprzątanie działki rod po ciotce która zmarła. Znalazł tam zmumifikowane zwłoki bezdomnego który się tam zadomowił i zmarł, bo ciocia od lat już na działkę nie jeździła. A to było w mieście i nikt totalnie nic nie ogarnął więc w ogóle bym się nie zdziwiła gdyby ktoś tego użył.
Jak to określił Kezu, najwieksza rzecz w ostatnich latach od kogos z internetu. W tej sprawie tez oczywiscie