Brak znajomych po 25tce
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
Re: Brak znajomych po 25tce
Wysłałam
-
- Siatkarka
Jeśli mogę to też poproszę ten link :D
-
- RoyalBaby
Hej.Ja już skończyłam 28 lat i również nie mam znajomych. Ale u mnie jeszcze jest zaburzenia osobowości i depresja co powoduje u mnie izolacje. Miałam taką przyjaciółkę na odległość. która ze mną pisała,gadała ,dzwoniła.Była idealną przyjaciółką aż do jej przyjazdu.Przyjechała do mnie na 4 dni ,pchała się na cały tydzień ale jej nie pozwoliłam.Co ciekawego przyjechała ,najadła się ,napiła się.Wiecie co odkryłam? że usunęła mnie z listy znajomych z jednego konta,przestała mnie obserwować na ig i z Tik Toka pytałam się jej dlaczego tak zrobiła najpierw mi napisała że przez przypadek a potem że usunęła mnie bo mam dwa konta (do każdej głupoty dodaje się filozofie) mało tego to nie wstawiła ze mną zdjęcia a z innymi dziewczynami już tak.Poczułam się odrzucona i zmanipulowana.Dotarło to do mnie że nie jest ze mną szczera.To że mam borderline nie znaczy że można mną manipulować.Ona tak robiła.Wykorzystała wszystkie moje oskarżenia na to że jestem nie stabilna emocjonalnie. Napisałam jej co myślę a ona z płaczem i z pretensją że nigdy w życiu tak by ze mną nie postąpiła bla bla bla... a potem pokazała swoją prawdziwą twarz.Zablokowałam ją na social mediach a ona do mojej matki pisała że się o mnie martwi i nie wie dlaczego tak postąpiłam.Nawet moją matką chciała manipulować.Zadzwoniła do mnie ja odebrałam i się rozłączyłam.Na żadne jej smsy nie odpisałam. Boli mnie to że tak zostałam potraktowana. Wiele razy w życiu ludzie mnie zawiedli ,dokuczali mi w szkole.Jestem osobą bardzo nie ufną ,zamkniętą w sobie .Raz siebie kocham a raz siebie nienawidzę.Zazdroszczę ludziom którzy mają zdrowe psychiczne,mogą kochać siebie,wierzyć w siebie a ja nie
-
- RoyalBaby
Powysyłałam wam link sprawdźcie pm
-
- RoyalBaby
Powysyłałam wam linki sprawdźcie dm
-
- Gacie z oceanu
też proszę o link
i'm just a bambo
-
- Skarpeta Rakieta
Jeśli ten discord dalej funkcjonuje to dajcie link
-
- RoyalBaby
Poproszę także o link.
-
- Channelka
Rowniez poprosze o link!
-
- ŚpioszkiKenzo
Też poproszę o link
-
- Gacie z oceanu
ZuzannaB27 pisze: ↑czw cze 27, 2024 9:05 pm Hej.Ja już skończyłam 28 lat i również nie mam znajomych. Ale u mnie jeszcze jest zaburzenia osobowości i depresja co powoduje u mnie izolacje. Miałam taką przyjaciółkę na odległość. która ze mną pisała,gadała ,dzwoniła.Była idealną przyjaciółką aż do jej przyjazdu.Przyjechała do mnie na 4 dni ,pchała się na cały tydzień ale jej nie pozwoliłam.Co ciekawego przyjechała ,najadła się ,napiła się.Wiecie co odkryłam? że usunęła mnie z listy znajomych z jednego konta,przestała mnie obserwować na ig i z Tik Toka pytałam się jej dlaczego tak zrobiła najpierw mi napisała że przez przypadek a potem że usunęła mnie bo mam dwa konta (do każdej głupoty dodaje się filozofie) mało tego to nie wstawiła ze mną zdjęcia a z innymi dziewczynami już tak.Poczułam się odrzucona i zmanipulowana.Dotarło to do mnie że nie jest ze mną szczera.To że mam borderline nie znaczy że można mną manipulować.Ona tak robiła.Wykorzystała wszystkie moje oskarżenia na to że jestem nie stabilna emocjonalnie. Napisałam jej co myślę a ona z płaczem i z pretensją że nigdy w życiu tak by ze mną nie postąpiła bla bla bla... a potem pokazała swoją prawdziwą twarz.Zablokowałam ją na social mediach a ona do mojej matki pisała że się o mnie martwi i nie wie dlaczego tak postąpiłam.Nawet moją matką chciała manipulować.Zadzwoniła do mnie ja odebrałam i się rozłączyłam.Na żadne jej smsy nie odpisałam. Boli mnie to że tak zostałam potraktowana. Wiele razy w życiu ludzie mnie zawiedli ,dokuczali mi w szkole.Jestem osobą bardzo nie ufną ,zamkniętą w sobie .Raz siebie kocham a raz siebie nienawidzę.Zazdroszczę ludziom którzy mają zdrowe psychiczne,mogą kochać siebie,wierzyć w siebie a ja nie
Cześć. Jestem w Twoim wieku. Po depresji. Mam wrażenie, że nie potrafię się z nikim kolegować dlatego właśnie, że każda relacja jest bardzo podobna do Twojej. Ja zawsze daje z siebie 100%, nie dostaje ani trochę. Często nie mam nawet z kim pogadać tak po prostu o wszystkim i niczym. Jeśli chcesz, zostaw kontakt do siebie