Brak znajomych po 25tce

Poznajmy się!

Moderator: verysweetcherry

Gossipgirlll
RoyalBaby

Re: Brak znajomych po 25tce

Post autor: Gossipgirlll »

Wysłałam 🫠
Bejba12345
Ciastko

Post autor: Bejba12345 »

Również poproszę o link🩷
bialy_kot
Mokra Włoszka

Post autor: bialy_kot »

Hejo
Czy też mogę prosić o link do disocrd?
Panterka60
Siatkarka

Post autor: Panterka60 »

Tez poproszę o link <3
czekoladasol
Siatkarka

Post autor: czekoladasol »

Tez poproszę :D
Arzena
RealDiamond

Post autor: Arzena »

Hej mogę też poprosic?
lalisa
RiczAsFak

Post autor: lalisa »

Ja w sumie też chętnie dołącze do tego discorda :D
Majkel1005
Siatkarka

Post autor: Majkel1005 »

Jeśli mogę to też poproszę ten link :D
ZuzannaB27
RoyalBaby

Post autor: ZuzannaB27 »

Hej.Ja już skończyłam 28 lat i również nie mam znajomych. :( Ale u mnie jeszcze jest zaburzenia osobowości i depresja co powoduje u mnie izolacje. Miałam taką przyjaciółkę na odległość. która ze mną pisała,gadała ,dzwoniła.Była idealną przyjaciółką aż do jej przyjazdu.Przyjechała do mnie na 4 dni ,pchała się na cały tydzień ale jej nie pozwoliłam.Co ciekawego przyjechała ,najadła się ,napiła się.Wiecie co odkryłam? że usunęła mnie z listy znajomych z jednego konta,przestała mnie obserwować na ig i z Tik Toka pytałam się jej dlaczego tak zrobiła najpierw mi napisała że przez przypadek a potem że usunęła mnie bo mam dwa konta (do każdej głupoty dodaje się filozofie) mało tego to nie wstawiła ze mną zdjęcia a z innymi dziewczynami już tak.Poczułam się odrzucona i zmanipulowana.Dotarło to do mnie że nie jest ze mną szczera.To że mam borderline nie znaczy że można mną manipulować.Ona tak robiła.Wykorzystała wszystkie moje oskarżenia na to że jestem nie stabilna emocjonalnie. Napisałam jej co myślę a ona z płaczem i z pretensją że nigdy w życiu tak by ze mną nie postąpiła bla bla bla... a potem pokazała swoją prawdziwą twarz.Zablokowałam ją na social mediach a ona do mojej matki pisała że się o mnie martwi i nie wie dlaczego tak postąpiłam.Nawet moją matką chciała manipulować.Zadzwoniła do mnie ja odebrałam i się rozłączyłam.Na żadne jej smsy nie odpisałam. Boli mnie to że tak zostałam potraktowana. Wiele razy w życiu ludzie mnie zawiedli ,dokuczali mi w szkole.Jestem osobą bardzo nie ufną ,zamkniętą w sobie .Raz siebie kocham a raz siebie nienawidzę.Zazdroszczę ludziom którzy mają zdrowe psychiczne,mogą kochać siebie,wierzyć w siebie a ja nie :(
l.pointe
Siatkarka

Post autor: l.pointe »

Ja też poproszę o link jeśli nadal jest taka możliwość :)
kamrala
Skarpeta Rakieta

Post autor: kamrala »

ja też chętnie dołączę 🥰
Gossipgirlll
RoyalBaby

Powysyłałam wam link 🫶 sprawdźcie pm ]:->
Gossipgirlll
RoyalBaby

Powysyłałam wam linki 🫶 sprawdźcie dm ]:->
Bamboleena
Gacie z oceanu

Post autor: Bamboleena »

Gossipgirlll pisze: pt lip 05, 2024 1:34 am Powysyłałam wam linki 🫶 sprawdźcie dm ]:->
też proszę o link <3
i'm just a bambo
Thelea
RoyalBaby

Post autor: Thelea »

Też proszę o link :he:
pitupitu
Tritonotti

Post autor: pitupitu »

Tez poprosze o linka :)
Chetnie poznam nowe kolezanki ze Szczecina ❤️
Sklajrel
Siatkarka

Post autor: Sklajrel »

Hej :) Też poproszę o link :) Jeśli któraś z Was jest z okolic Zielonej Góry to chętnie wyskoczyła bym na kawę lub drinka ☺️
bimi77
PsychoFanka

Post autor: bimi77 »

Również poproszę o link :)
mdsjx
Siatkarka

Post autor: mdsjx »

Poproszę również o link 🥰✨
kocikocilapki
Skarpeta Rakieta

Post autor: kocikocilapki »

Jeśli ten discord dalej funkcjonuje to dajcie link ❣️
agatagrzoka
RoyalBaby

Post autor: agatagrzoka »

Poproszę także o link.
klaudiaudiaudia
Channelka

Post autor: klaudiaudiaudia »

Rowniez poprosze o link!😍
Paula.988
Siatkarka

Post autor: Paula.988 »

również poproszę o link ☺️ Jeśli są tutaj dziewczyny z Katowic i okolic to chętnie wyskoczę np na drinka lub jedzonko i pogaduchy ☺️
Yosquadgang
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Yosquadgang »

Też poproszę o link 😊
Dominika96
Gacie z oceanu

Post autor: Dominika96 »

ZuzannaB27 pisze: czw cze 27, 2024 9:05 pm Hej.Ja już skończyłam 28 lat i również nie mam znajomych. :( Ale u mnie jeszcze jest zaburzenia osobowości i depresja co powoduje u mnie izolacje. Miałam taką przyjaciółkę na odległość. która ze mną pisała,gadała ,dzwoniła.Była idealną przyjaciółką aż do jej przyjazdu.Przyjechała do mnie na 4 dni ,pchała się na cały tydzień ale jej nie pozwoliłam.Co ciekawego przyjechała ,najadła się ,napiła się.Wiecie co odkryłam? że usunęła mnie z listy znajomych z jednego konta,przestała mnie obserwować na ig i z Tik Toka pytałam się jej dlaczego tak zrobiła najpierw mi napisała że przez przypadek a potem że usunęła mnie bo mam dwa konta (do każdej głupoty dodaje się filozofie) mało tego to nie wstawiła ze mną zdjęcia a z innymi dziewczynami już tak.Poczułam się odrzucona i zmanipulowana.Dotarło to do mnie że nie jest ze mną szczera.To że mam borderline nie znaczy że można mną manipulować.Ona tak robiła.Wykorzystała wszystkie moje oskarżenia na to że jestem nie stabilna emocjonalnie. Napisałam jej co myślę a ona z płaczem i z pretensją że nigdy w życiu tak by ze mną nie postąpiła bla bla bla... a potem pokazała swoją prawdziwą twarz.Zablokowałam ją na social mediach a ona do mojej matki pisała że się o mnie martwi i nie wie dlaczego tak postąpiłam.Nawet moją matką chciała manipulować.Zadzwoniła do mnie ja odebrałam i się rozłączyłam.Na żadne jej smsy nie odpisałam. Boli mnie to że tak zostałam potraktowana. Wiele razy w życiu ludzie mnie zawiedli ,dokuczali mi w szkole.Jestem osobą bardzo nie ufną ,zamkniętą w sobie .Raz siebie kocham a raz siebie nienawidzę.Zazdroszczę ludziom którzy mają zdrowe psychiczne,mogą kochać siebie,wierzyć w siebie a ja nie :(

Cześć. Jestem w Twoim wieku. Po depresji. Mam wrażenie, że nie potrafię się z nikim kolegować dlatego właśnie, że każda relacja jest bardzo podobna do Twojej. Ja zawsze daje z siebie 100%, nie dostaje ani trochę. Często nie mam nawet z kim pogadać tak po prostu o wszystkim i niczym. Jeśli chcesz, zostaw kontakt do siebie 😊