Aplikacja mobilna Forum Wanda
Moderator: verysweetcherry
- damascenka
- Administrator
Aplikacja mobilna Forum Wanda
Hej Wszystkim!!
Przygotowaliśmy aplikację mobilną Forum Wanda.
[Aktualizacja]
Aplikacja dostała o wiele przyjemniejszą nawigację, a to jeszcze nie wszystko! W kolejnych tygodniach będziemy do niej dodawać powiadomienia Push o nowych wątkach i wiadomościach, lepsze reakcje, lepsze wyświetlanie cytowań i wiele więcej.
Instalacja - Android
Na Androidzie powinien już pojawiać się pasek na dole ekranu z propozycją instalacji. Jeśli się nie pojawia, to należy wybrać trzy kropki na górze ekranu, a następnie wybrać opcję "Zainstaluj aplikację".
Jeśli odświeżanie strony nie pomaga – wybierz z menu "wersja na komputer", a następnie wyłącz tę opcję.
Instalacja - iPhone
iOS nie proponuje sam instalacji aplikacji typu PWA. Aby zainstalować aplikację musisz korzystać z Safari. Instalacja nie zadziała na Chrome/Firefox itd.
Aby zainstalować aplikację na iOS wybierz środkowy przycisk "Udostępnij" a następnie "Dodaj do ekranu początkowego". Jeśli ta akcja nie jest dostępna, wybierz "Edytuj czynności" u dołu ekranu.
Ważne
Jeśli zauważysz problemy z instalacją bądź wyświetlaniem się aplikacji zgłoś je proszę w tym wątku. Będziemy reagować.
Pozdrawiam!
Przygotowaliśmy aplikację mobilną Forum Wanda.
[Aktualizacja]
Aplikacja dostała o wiele przyjemniejszą nawigację, a to jeszcze nie wszystko! W kolejnych tygodniach będziemy do niej dodawać powiadomienia Push o nowych wątkach i wiadomościach, lepsze reakcje, lepsze wyświetlanie cytowań i wiele więcej.
Instalacja - Android
Na Androidzie powinien już pojawiać się pasek na dole ekranu z propozycją instalacji. Jeśli się nie pojawia, to należy wybrać trzy kropki na górze ekranu, a następnie wybrać opcję "Zainstaluj aplikację".
Jeśli odświeżanie strony nie pomaga – wybierz z menu "wersja na komputer", a następnie wyłącz tę opcję.
Instalacja - iPhone
iOS nie proponuje sam instalacji aplikacji typu PWA. Aby zainstalować aplikację musisz korzystać z Safari. Instalacja nie zadziała na Chrome/Firefox itd.
Aby zainstalować aplikację na iOS wybierz środkowy przycisk "Udostępnij" a następnie "Dodaj do ekranu początkowego". Jeśli ta akcja nie jest dostępna, wybierz "Edytuj czynności" u dołu ekranu.
Ważne
Jeśli zauważysz problemy z instalacją bądź wyświetlaniem się aplikacji zgłoś je proszę w tym wątku. Będziemy reagować.
Pozdrawiam!
-
- SkrzydełkaZhooters
Super! Dzięki:) u mnie na and działa
- damascenka
- Administrator
-
- RoyalBaby
Działa! Zainstalowałem w 30 sekund
Zaraz wracam, tylko dokończę moje rytułały.
-
- Siatkarka
A czy dałoby radę ogarnąć tryb ciemny? Chyba że gdzieś jest??
- damascenka
- Administrator
Hej, pracujemy nad tym intensywnie, ale ostatnio dużo się dzieje tutaj i priorytetowo ogarniamy lepszy serwer żeby przy zwiększonym ruchu dalej wydalało forum.Precel2137 pisze: ↑pn mar 18, 2024 7:26 am A czy dałoby radę ogarnąć tryb ciemny? Chyba że gdzieś jest??
-
- ŚpioszkiKenzo
ale super działa, dużo lepiej niż w przeglądarce
-
- Ciastko
aplikacja i życie piękniejsze, dziękuje za nia!
-
- Gacie z oceanu
Wreszcie się wszystko sprawnie ładuje, dzięki
-
- Siatkarka
Pokazuje mi ze moduł jest niedostępny
życie to walka w laczkach
-
- ŚpioszkiKenzo
Czy ta aplikacja dalej działa? U mnie kompletnie nie da się jej pobrać, w żaden sposób