Szydełkowanie i druty
Moderator: verysweetcherry
Szydełkowanie i druty
Hej Czy polecacie jakieś konta na instagramie dotyczące szydełkowania i robienia na drutach? Ważne, żeby to nie były konta o maskotkach. Zależy mi na wzorach ściegów itp na koce, swetry.
Dzięki ;)
Dzięki ;)
Hejo
Wzory szczególnie polecam od hand state of mind (druty). Ma je fajnie rozpisane + do niektórych ma kurs masterclass, czyli wzór + filmik. Osobiście mam od niej x wzorów i sobie chwalę.
Dodatkowo jeśli chodzi o dzierganie polecam grupy na facebooku (jak wpiszesz to wyskoczy Ci sporo).
Na temat szydełkowania się nie wypowiem, bo nie umiem i nie ogarniam.
Wzory szczególnie polecam od hand state of mind (druty). Ma je fajnie rozpisane + do niektórych ma kurs masterclass, czyli wzór + filmik. Osobiście mam od niej x wzorów i sobie chwalę.
Dodatkowo jeśli chodzi o dzierganie polecam grupy na facebooku (jak wpiszesz to wyskoczy Ci sporo).
Na temat szydełkowania się nie wypowiem, bo nie umiem i nie ogarniam.
-
- ŚpioszkiKenzo
- Instagram: Ppm
Ja totalnie polecam kutovakika
-
- Gacie z oceanu
Druty
Dagna Zielińska - super tłumaczy, poprowadzi za rękę, zrobisz z nią pierwszy sweter, bluzkę, sukienkę, co tam sobie zamarzysz
Otulamy- też fajne projekty, głównie swetrowe. sporo rzeczy ma z moheru, który nie jest za bardzo polecany na początek, bo fatalnie się pruje i można się zniechęcić ale po paru projektach można śmigać
Konturek- sporo fajnych treści, niedawno urodziła i od tamtej pory nie pojawia się tak regularnie, ale projekty, które do tej pory stworzyła są warte uwagi
Aurute_va- ale bardziej działa na YT jako Handmade by Aura, sporo różnych projektów
Kutovakiika - bardziej skomplikowane wzory, ale za to obłędne!
Z szydełkowych
Migaia.crochet- śliczne topy
Mermaids yarn- I jej backless sweetie
Dagna i Aura też miały parę projektów na swoich kanałach
Dagna Zielińska - super tłumaczy, poprowadzi za rękę, zrobisz z nią pierwszy sweter, bluzkę, sukienkę, co tam sobie zamarzysz
Otulamy- też fajne projekty, głównie swetrowe. sporo rzeczy ma z moheru, który nie jest za bardzo polecany na początek, bo fatalnie się pruje i można się zniechęcić ale po paru projektach można śmigać
Konturek- sporo fajnych treści, niedawno urodziła i od tamtej pory nie pojawia się tak regularnie, ale projekty, które do tej pory stworzyła są warte uwagi
Aurute_va- ale bardziej działa na YT jako Handmade by Aura, sporo różnych projektów
Kutovakiika - bardziej skomplikowane wzory, ale za to obłędne!
Z szydełkowych
Migaia.crochet- śliczne topy
Mermaids yarn- I jej backless sweetie
Dagna i Aura też miały parę projektów na swoich kanałach
- maly.ludek
- Srebrna Kropeczka
Ja polecam stronę z wzorami https://hobbii.pl/collections/product-patterns
Ja tu tylko czytam
a ja polecam kanał Yt z fajnymi wzorami https://www.youtube.com/@LousyApostolopoulou/videos