hej, dzięki. nie jestem, przygarnę link jeśli mogłabyś udostępnić :DGossipgirlll pisze: ↑czw maja 30, 2024 5:54 pmHej. Jesteś na grupie na discord? Z tego co pamiętam to 2 dziewczyny też są z Trójmiasta
Brak znajomych po 25tce
Moderator: verysweetcherry
Re: Brak znajomych po 25tce
- StrawberryCake
- MiamiBicz
małe ogłoszenie: na serwerze na discordzie jest ankieta z jakiego wójewództwa jesteście, więc miło by ją było wypełnić, żeby się znaleźć
-
- RoyalBaby
Dziękuję za udostępnienie tej informacjiStrawberryCake pisze: ↑pt maja 31, 2024 10:19 am małe ogłoszenie: na serwerze na discordzie jest ankieta z jakiego wójewództwa jesteście, więc miło by ją było wypełnić, żeby się znaleźć
Co prawda nie umiem jeszcze w discorda ale jest wątek ankieta i tam trzeba otworzyć dwa załączniki i zaznaczyć swoje województwo
Napisz na priv, która część Niemiec. Jestem tu już kilkanaście lat, więc rozumiem trudne początkielemelka12 pisze: ↑sob mar 09, 2024 2:02 pm Kochane, mogę też prosić o link?
Cierpię na samotność w Niemczech, mam tutaj tylko chłopaka, który jest obcokrajowcem
-
- Channelka
Mi bardzo doskwiera samotność... Niby mam jedną znajomą z którą mam kontakt ale założyła rodzinę, urodziła dziecko to też nie ma zbytnio czasu. W związku też nie jestem, a wszelkie szkolne kontakty się całkiem pourywały, aktualnie też nie pracuje... Jest mi na maksa przykro, że każdy wokół mnie układa sobie życie tylko ja jestem sama jak palec. Nie potrafię sobie z tym poradzić, codziennie przesiedzę sama w pokoju a w kontaktach z nowymi osobami też za bardzo nie umiem się odnaleźć
Moja gratulacja
-
- RoyalBaby
Wejdź na pm wysłałam Ci link do discord
-
- RoyalBaby
Wejdź na pm wysłałam Ci link do discord
-
- RoyalBaby
U mnie niestety też podobnie, im bliżej trzydziestki tym gorzej. Pracuję w biurze, w którym ludzie się niezbyt lubią - nie można do końca ich winić, specyficzna branża, praca odpowiedzialna, gdzie błąd niesie za sobą duże konsekwencje, co powoduje spięcia. Znajomości ze szkoły, studiów, poprzednich prac pomału się rozmijają, po czasie wychodzi, że nic nas nie łączy i zwyczajnie nie ma o czym rozmawiać przez różnice charakterów i celów życiowych. W dodatku mieszkam od jakiegoś czasu w mniejszym mieście 50km od Warszawy, więc spotkania wiążą się z koniecznością długiego dojazdu, w nocy to już w ogóle tragedia. Nie znam nikogo u siebie w mieście, więc głównie kursuję praca-dom-siłownia. Nie chcę wszędzie ciągać swojego faceta i czasem bym pogadała z jakąś koleżanką
Cześć! Ja również przygarnę link do discorda. U mnie wszystkie znajomości kończyły się, kiedy tylko kończył się wspólny grunt jak studia czy praca. Od długiego czasu nigdzie nie wychodzę, kontakt mam jedynie z rodziną, a dobrze byłoby czasem popisać z kimkolwiek innym.
-
- RoyalBaby
Laski sprawdźcie pm link czeka
-
- Siatkarka
Również poproszę o linka, co prawda lat mam 23 ale to chyba nie problem :D okolice Łodzi
-
- Siatkarka
Mieszkam w Holandii, mam znajomych z przymusu, nie z wyboru, zrobiłam się chyba aspołeczna przez całą tą robotę też poproszę link
-
- Ciastko
Hej hej, mogłabym też prosić o link?