Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
Potrzebuję tego tematu jak ryba wody. No chyba nic mnie nie ciekawi jak to, gdzie jest Kejt. Serio..
- KasandraCwir
- SushiAddict
No nie wiem co tutaj może śmierdzieć. Kobieta jest chora i pewnie jej stan się pogarsza, dlatego nie planują jej żadnych publicznych wystąpień, zwłaszcza z dużym wyprzedzeniem, bo nie wiadomo jak z nią będziebuziaczek16 pisze: ↑pn maja 27, 2024 10:05 pmdo konca 2024? Przeciez jest polowa roku a ani juz mowia ze nigdzie jej nie pokaza?? Cos tutaj smierdzi
-
- RoyalBaby
CopiumKasandraCwir pisze: ↑wt maja 28, 2024 8:13 amNo nie wiem co tutaj może śmierdzieć. Kobieta jest chora i pewnie jej stan się pogarsza, dlatego nie planują jej żadnych publicznych wystąpień, zwłaszcza z dużym wyprzedzeniem, bo nie wiadomo jak z nią będziebuziaczek16 pisze: ↑pn maja 27, 2024 10:05 pmdo konca 2024? Przeciez jest polowa roku a ani juz mowia ze nigdzie jej nie pokaza?? Cos tutaj smierdzi
-
- Gacie z oceanu
Jeżeli jest chora na raka to prawda jest raczej mocno prozaiczna. Na chemii wyglada się po prostu fatalnie. Ziemista skora, fatalne samopoczucie No i brak włosów. Jak ona się pokaże to te zdjęcia już na zawsze zostaną w sieci. Rodzina królewska unika takich sytuacji jak ognia. Nigdy nie widzisz ich smutnych/ pijanych/ nieumalowanych itd.
-
- Mokra Włoszka
Nie po każdej chemii traci się włosy - zwłaszcza, że ona ma przecież dostęp do najnowocześniejszych metod leczenia, a jednocześnie ma też dostęp do środków, które negatywne skutki leczenia mogą maskować. Natomiast jak najbardziej może nie mieć ochoty pokazywać się publicznie. Nie wiemy w sumie, co jej dokładnie jest, jakie są rokowania itp., czy oprócz chemii nie ma jeszcze jakichś operacji. Jak na moje, to albo jest fatalnie i ona, (jeśli jest w stanie), wykorzystuje ten czas dla siebie i dzieci i ma wywalone na pokazywanie się publicznie (bo co jej po tym), albo jest ok i Kate korzysta z długiego wolnego - zwłaszcza, że od 13 lat jest cały czas na świeczniku. Pozycję sobie wypracowała, sympatię ludzi ma, konkurencji obok siebie żadnej, więc może na chwilę zniknąć.
-
- Mokra Włoszka
No i odkąd Karol panuje, mocno się tam poluźniła atmosfera. Obstawiam, że za rządów Elżbiety, Kate, niezależnie czy z chemią czy nie, posłusznie i z uśmiechem latałaby machając łapką. Jest jeszcze Kamila - jej akurat na rękę jest nieobecność Kate, bo teraz tylko ona błyszczy i może sobie robić dobry pr. Więc jeśli ten rak Kate nie jest źle rokujący, to być może zdanie Kamili przyczyniło się do zgody Karola na dłuższy urlop Kate.
Kate nie ma żadnego raka, to tylko sposób na zamknięcie ust dociekliwym ("przestać gadać ona jest chora"). Jakiś czas temu były już pracownik Sandringham wypuścił parę z ust: znalazł księżna nieprzytomna w jednym z pokoi ok godz. 17 28.12. dokładnie tego dnia wieczorem widziano ambulans i eskortę policji pędząca spod pałacu. Co do Elki - królową uwielbiała Kate i nigdy się z tym nie kryła. Tak jak nie kryła swojej antypatii względem Camilii... Teraz panuje Kamilka (która mocno trzyma z Rose). Ten wątek też jest bardzo ciekawy. Rose oficjalnie jest mężatką ale od wielu już lat jej mąż mieszka ze swoim partnerem we Francji o czym cała śmietanka wie....
-
- SkrzydełkaZhooters
Kobieto zamilcz. Niedosc, ze zabraniasz wypowiadania sie innym na forum to jeszcze takie kocopoly piszesz.KasandraCwir pisze: ↑wt maja 28, 2024 8:13 amNo nie wiem co tutaj może śmierdzieć. Kobieta jest chora i pewnie jej stan się pogarsza, dlatego nie planują jej żadnych publicznych wystąpień, zwłaszcza z dużym wyprzedzeniem, bo nie wiadomo jak z nią będziebuziaczek16 pisze: ↑pn maja 27, 2024 10:05 pmdo konca 2024? Przeciez jest polowa roku a ani juz mowia ze nigdzie jej nie pokaza?? Cos tutaj smierdzi
-
- ŚpioszkiKenzo
Bez przesady, Kate na pewno żyje..
-
- DamaZpowiśla
Ja powiem tak, Meghan jaka jest taka jest. Ale dużo prawdy powiedzieli w swoim materiale na temat rodziny królewskiej i teraz trochę to wychodzi z Kate.. Kto nie oglądał, to polecam obejrzeć.
Obejrzałam i straciłam tylko 6 godzin z mojego życia, a mogłam zobaczyć coś wartościowegoNatalia9010 pisze: ↑pt maja 31, 2024 7:13 pm Ja powiem tak, Meghan jaka jest taka jest. Ale dużo prawdy powiedzieli w swoim materiale na temat rodziny królewskiej i teraz trochę to wychodzi z Kate.. Kto nie oglądał, to polecam obejrzeć.
Natalia9010 pisze: ↑pt maja 31, 2024 7:13 pm Ja powiem tak, Meghan jaka jest taka jest. Ale dużo prawdy powiedzieli w swoim materiale na temat rodziny królewskiej i teraz trochę to wychodzi z Kate.. Kto nie oglądał, to polecam obejrzeć.
Dokładnie tak, zgadzam się z Tobą. Harry i Meghan dobrze zrobili uciekając od tej toksycznej rodziny
-
- SkrzydełkaZhooters
Babo wejdz na profil trzecie oko na ig i przejrzyj na oczyKasandraCwir pisze: ↑wt maja 28, 2024 8:13 amNo nie wiem co tutaj może śmierdzieć. Kobieta jest chora i pewnie jej stan się pogarsza, dlatego nie planują jej żadnych publicznych wystąpień, zwłaszcza z dużym wyprzedzeniem, bo nie wiadomo jak z nią będziebuziaczek16 pisze: ↑pn maja 27, 2024 10:05 pmdo konca 2024? Przeciez jest polowa roku a ani juz mowia ze nigdzie jej nie pokaza?? Cos tutaj smierdzi
lililolo pisze: ↑śr maja 29, 2024 10:26 pm Kate nie ma żadnego raka, to tylko sposób na zamknięcie ust dociekliwym ("przestać gadać ona jest chora"). Jakiś czas temu były już pracownik Sandringham wypuścił parę z ust: znalazł księżna nieprzytomna w jednym z pokoi ok godz. 17 28.12. dokładnie tego dnia wieczorem widziano ambulans i eskortę policji pędząca spod pałacu. Co do Elki - królową uwielbiała Kate i nigdy się z tym nie kryła. Tak jak nie kryła swojej antypatii względem Camilii... Teraz panuje Kamilka (która mocno trzyma z Rose). Ten wątek też jest bardzo ciekawy. Rose oficjalnie jest mężatką ale od wielu już lat jej mąż mieszka ze swoim partnerem we Francji o czym cała śmietanka wie....
Hejka! Gdzie można o tym wszystkim poczytac? Bo kazdy se moze napisac, ze jakis pracownik cos tam powiedzial. Serio jestem zainteresowana
Trzeba szukać bo cenzurujaPijeherbatezmiodem pisze: ↑sob cze 01, 2024 7:12 amlililolo pisze: ↑śr maja 29, 2024 10:26 pm Kate nie ma żadnego raka, to tylko sposób na zamknięcie ust dociekliwym ("przestać gadać ona jest chora"). Jakiś czas temu były już pracownik Sandringham wypuścił parę z ust: znalazł księżna nieprzytomna w jednym z pokoi ok godz. 17 28.12. dokładnie tego dnia wieczorem widziano ambulans i eskortę policji pędząca spod pałacu. Co do Elki - królową uwielbiała Kate i nigdy się z tym nie kryła. Tak jak nie kryła swojej antypatii względem Camilii... Teraz panuje Kamilka (która mocno trzyma z Rose). Ten wątek też jest bardzo ciekawy. Rose oficjalnie jest mężatką ale od wielu już lat jej mąż mieszka ze swoim partnerem we Francji o czym cała śmietanka wie....
Hejka! Gdzie można o tym wszystkim poczytac? Bo kazdy se moze napisac, ze jakis pracownik cos tam powiedzial. Serio jestem zainteresowana
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- KasandraCwir
- SushiAddict
XDDDD!!! Foliara i wszystko jasneannakostrzewska pisze: ↑sob cze 01, 2024 3:48 amBabo wejdz na profil trzecie oko na ig i przejrzyj na oczyKasandraCwir pisze: ↑wt maja 28, 2024 8:13 amNo nie wiem co tutaj może śmierdzieć. Kobieta jest chora i pewnie jej stan się pogarsza, dlatego nie planują jej żadnych publicznych wystąpień, zwłaszcza z dużym wyprzedzeniem, bo nie wiadomo jak z nią będziebuziaczek16 pisze: ↑pn maja 27, 2024 10:05 pm
do konca 2024? Przeciez jest polowa roku a ani juz mowia ze nigdzie jej nie pokaza?? Cos tutaj smierdzi
lililolo pisze: ↑sob cze 01, 2024 8:28 amTrzeba szukać bo cenzurujaPijeherbatezmiodem pisze: ↑sob cze 01, 2024 7:12 amlililolo pisze: ↑śr maja 29, 2024 10:26 pm Kate nie ma żadnego raka, to tylko sposób na zamknięcie ust dociekliwym ("przestać gadać ona jest chora"). Jakiś czas temu były już pracownik Sandringham wypuścił parę z ust: znalazł księżna nieprzytomna w jednym z pokoi ok godz. 17 28.12. dokładnie tego dnia wieczorem widziano ambulans i eskortę policji pędząca spod pałacu. Co do Elki - królową uwielbiała Kate i nigdy się z tym nie kryła. Tak jak nie kryła swojej antypatii względem Camilii... Teraz panuje Kamilka (która mocno trzyma z Rose). Ten wątek też jest bardzo ciekawy. Rose oficjalnie jest mężatką ale od wielu już lat jej mąż mieszka ze swoim partnerem we Francji o czym cała śmietanka wie....
No ale kazdy se moze to napisać. Zero dowodów
O tym samym pisze hiszpańska dziennikarka powołując się na źródła ze szpitala. Po drugie pewna grupa nie wiem jak to ich nazwać (hakerów) zadzwonili do szpitala i podali się że dzwonią z pałacu. Wyłudzili w ten sposob informację że księżna jest w śpiączce.
-
- DamaZpowiśla
Przecież jakby tam wszystko było normalnie, to nie odwalaliby szopek z podstawieniem jakiejś laski za Kate i mówieniem, że to ona.
Karol też jest chory i czy za niego wystawiali kogoś, aby nie mówić o chorobie? Nie, normalnie podali.
A przy Kate robią jakieś dziwne akcje. Filmik widać od razu, że był wygenerowany. Jeśli ktoś siedzi w AI ,to od razu poznaję charakterystyczne rzeczy.
Karol też jest chory i czy za niego wystawiali kogoś, aby nie mówić o chorobie? Nie, normalnie podali.
A przy Kate robią jakieś dziwne akcje. Filmik widać od razu, że był wygenerowany. Jeśli ktoś siedzi w AI ,to od razu poznaję charakterystyczne rzeczy.
-
- SkrzydełkaZhooters
Nie kompromituj sie ćwirzeKasandraCwir pisze: ↑sob cze 01, 2024 9:04 amXDDDD!!! Foliara i wszystko jasneannakostrzewska pisze: ↑sob cze 01, 2024 3:48 amBabo wejdz na profil trzecie oko na ig i przejrzyj na oczyKasandraCwir pisze: ↑wt maja 28, 2024 8:13 am
No nie wiem co tutaj może śmierdzieć. Kobieta jest chora i pewnie jej stan się pogarsza, dlatego nie planują jej żadnych publicznych wystąpień, zwłaszcza z dużym wyprzedzeniem, bo nie wiadomo jak z nią będzie
Hmm jakie elementy, Twoim zdaniem, sugerują, że filmik został wygenerowany w Al?Natalia9010 pisze: ↑sob cze 01, 2024 11:46 am Przecież jakby tam wszystko było normalnie, to nie odwalaliby szopek z podstawieniem jakiejś laski za Kate i mówieniem, że to ona.